Promoție chaturbate Mit sau realitate?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
mtrix112
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna seara tuturor , voiam de mult sa deslușesc acest mister despre promoția/traficul de videochat pentru site-ul chaturbate.com mit sau realitate .
Cu toții vedem modele foarte noi care apar brusc pe prima pagina cu 5000-6000 utilizatori , oare cum procedează de ele au mai mult “noroc” decât alte modele ?

In următoarele rânduri va voi spune câteva “secrete” .

De mai bine de 1 an lucrez intens pentru a găsi o metoda funcțională de promovare a modelelor de videochat către primele pagini principale . In prezent am descoperit după foarte multă munca aceasta metoda pe care o credeam imposibila .

Sa nu va țin mult din timpul vostru un model oarecare nu are nici o șansa fără un ajutor sa ajungă pe primele pagini , ai mai multă șansa sa ți se ardă PC-ul decât sa ajungi pe primele pagini in chaturbate .

De curând am început sa ofer aceste servicii , cu ajutorul meu poți ajunge in mai puțin de 10 minute in primele 4 pagini principala ale website-ului . In prezent lucrez cu aproximativ 15 modele independente foarte mulțumite de serviciile pe care le ofer pentru un pret decent .

Nu am venit aici sa îmi fac reclama , am venit doar sa va spun ca promoție chaturbate exista nu este doar un mit , iar fetele care le vedeti pe primele pagini , nu ajung acolo prin noroc ! (Norocul ți-l faci cu mâna ta )

Pentru cine este interesat ofer o mică proba modelelor care sunt interesate sa lucreze inteligent și eficient , garantez rezultate uimitoare !

Contact telegram : chaturbate_chatboost
Website : https://chat-boost.com

Prin acest topic nu am făcut decât sa ajut modelele care doresc mai mult !
SoulCams Models Studios wanted
REMiXDJ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

♫ █▬█ █ ▀█▀ ♫ https://ok.ru/video/c1994925/ ♫ █▬█ █ ▀█▀ ♫
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”