Oferta speciala pentru modele independente

Aceasta categorie este destinata studiourilor care vor sa prezinte oferta de angajare pentru modele, firmelor sau persoanelor fizice pentru diverse colaborari si modelelor care vor sa lucreze intr-un studio sau cauta un anumit tip de colaborare. Va rog cititi regulamentul categoriei inainte de a publica oferta.
Scrie răspuns
Studio20
VIP
VIP
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times

Am observat ca multe modele se plang de incasarile lor pe LiveJasmin, dar vor totusi sa lucreze pe acest site. Special pentru ele, am lansat la inceput de 2020 (de 2 ori Studio20) o oferta speciala. Puteti lucra alaturi de #girlsfromstudio20 de acasa si va promitem ca veti avea incasarile dorite (daca ne si ascultati cum).

Ce asteptam de la voi:
- sa va asumati si sa respectati un program de lucru constant, ca sunt 20 de ore pe saptamana sau 60 de ore pe saptamana, sa fie cam aceleasi zile si ore de fiecare data;
- sa ne ascultati sfaturile despre cum sa va prezentati in free, cum sa comunicati, cum sa faceti retentie, evitand "am x ani experienta, stiu eu mai binece trebuie sa fac"

Ce oferim in schimb:
- poze/video de calitate oricand aveti nevoie
- 24/7 suport pe skype
- know-how, ca dupa atatia ani de exclusivitate cu LJ sigur stim si noi cate ceva
- comision pana la maxim 95%

Suna bine? Asteptam un email la home@studio20.com in care sa ne povestiti despre voi, experienta in domeniu, ce probleme si ce asteptari aveti, adaugand evident datele de contact (skype si telefon).
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Scrie răspuns

Înapoi la “Oferte - Cereri de munca si Colaborari”