Care sunt cel mai des intalnite probleme pe care le aveti online? Dar cele mai greu de rezolvat?
Uite, de exemplu eu am cativa membri care imi consuma toata energia pentru ca vin cu niste probleme emotionale destul de grave si ar fi super daca m-ar putea ajuta cineva cu niste sfaturi cum as putea sa nu mai pun la suflet
Cea mai mare problema din videochat
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- KaylinDream
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
- evaeva1
- User Activ
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 30 times
Nu stiu daca real ti ar putea da cineva un sfat. Pt ca a te implica emotional sau nu, depinde doar de tine. Si aici.ma.refer la felul in care esti tu ca si.persoana cat si felul in care esti tu ca si model. E bine ca poti fi empatica si ca poti rezona cu ei pt ca sunt sigura ca asta simt si ei si poate si de acolo lipiciul pt astfel de membrii. Nu stiu de cand esti model, si nici ce fel de imagine îți faci online , insa eu ti as putea spune cum procedez eu.
Sunt model cred ca de 5 ani acum si inca de cand am inceput mi am pus in minte sa nu amestec niciodata viata reala cu cea de online. Eu sunt acolo un personaj, cu o poveste si le spun despre mine cam ce vor ei in general sa auda. Evident ca in mare parte ei regasesc personalitatea mea de zi cu zi pt ca nu poti juca teatru 100% in fiecare zi, ani de zile , si mai ales un personaj la polul opus personalității tale. Sunt empatica, rezonez cu ei, ascult, consolez etc insa ascult implicat insa DETAȘAT emotional. Nu stiu daca face sens. Implicat pt el, detasat pt mine. Si apropo...mai sunt unii membrii care tocmai ca nu sunt chiar victime. Iti simt vulnerabilitatea si le place sa se joace cu tine daca simt ca se poate. Cunosc personal un caz in care membru facea brain storming, mind fuck si intorcea modelul pe toate partile , inducandu i treptat o stima scazuta de sine , etc...Deci nu sunt ei întotdeauna victime. Victima poti deveni tu, chiar voit din partea lui. Acum depinde doar de tine ce.limite iti impui
Eu cand am dat log off , le dau si lor o data cu PC ul.
Success acolo si recomand detasarea emoțională. Nu in sensul in care sa fii de gheață, insa nu sa stingi pc ul.si sa iei asa zisele lor probleme cu tine
Sunt model cred ca de 5 ani acum si inca de cand am inceput mi am pus in minte sa nu amestec niciodata viata reala cu cea de online. Eu sunt acolo un personaj, cu o poveste si le spun despre mine cam ce vor ei in general sa auda. Evident ca in mare parte ei regasesc personalitatea mea de zi cu zi pt ca nu poti juca teatru 100% in fiecare zi, ani de zile , si mai ales un personaj la polul opus personalității tale. Sunt empatica, rezonez cu ei, ascult, consolez etc insa ascult implicat insa DETAȘAT emotional. Nu stiu daca face sens. Implicat pt el, detasat pt mine. Si apropo...mai sunt unii membrii care tocmai ca nu sunt chiar victime. Iti simt vulnerabilitatea si le place sa se joace cu tine daca simt ca se poate. Cunosc personal un caz in care membru facea brain storming, mind fuck si intorcea modelul pe toate partile , inducandu i treptat o stima scazuta de sine , etc...Deci nu sunt ei întotdeauna victime. Victima poti deveni tu, chiar voit din partea lui. Acum depinde doar de tine ce.limite iti impui
Eu cand am dat log off , le dau si lor o data cu PC ul.
Success acolo si recomand detasarea emoțională. Nu in sensul in care sa fii de gheață, insa nu sa stingi pc ul.si sa iei asa zisele lor probleme cu tine
- GlamChatStudio
- GoldMember
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Buna, eu iti recomand niste cursuri de dezvoltare personala daca ai timp, te vor ajuta si in viata in general, trebuie sa evoluezi mental ca sa poti face detasarea intr-un job ca asta unde majoritatea mai mult sau mai putin sunt abuzatori, abuzul nu este neaparat fizic, sa nu uitati asta, abuzul are multe forme si unele in timp aduc cu ele probleme grave pe care nu vei stii cum sa le gestionezi, aparent nu au legatura cu ei dar in subconstient situatii din viata noastra se leaga cumva de problemele lor si atunci se face un pilaf in capul nostru.Evident ca sunt si modele care se pot detasa usor, sunt persoanele fara empatie, cele care o fac fara pregatire cum se zice by nature, dar cele mai multe nu reusesc, chiar daca aparent cred ca o fac.
Un exercitiu foarte simplu este ca atunci cand inchizi pc-ul sa incerci sa te conectezi putin cu tine si cu dorintele tale interioare, poti sa citesti o ora, doua ceva care sa te atraga, sa te uiti la un serial film etc care sa-ti induca o stare psihica buna sau orice alta pasiune cat de mica.
Eu cred ca orice om ziua de azi ar trebui sa evolueze in sensul asta, eventual un psihoterapeut o data pe saptamana dar nu genul de psihoterapeut care merge pe inductie, mare atentie si la asta ca mare parte dintre ei merg pe inductie, inductia nu este raspunsul, evolutia fiecaruia depinde de individ nu de cineva care sa-mi spuna ce sa fac, ai nevoie de cineva care sa te puna in legatura cu tine, mai greu de gasit dar exista oameni foarte evoluati care stiu ce fac.
Pe mine ma afectau personal inclusiv problemele fetelor in trecut, si ma afectau destul de tare pentru ca sunt o persoana foarte sensibila in interior, am invatat in 3 ani sa-mi gestionez aceste probleme si sa le invat si pe ele sa gestioneze problemele personale cat si din job cautand ajutor specializat. Totul sta in noi, acolo sunt raspunsurile, trebuie doar sa le gasim ca sa putem trai in armonie cu noi si cu cei apropiati noua. Oamenii vin si pleaca din viata noastra, nu trebuie sa lasam problemele nimanui sa ne afecteze, chiar daca putem parea insensibili oarecum trebuie sa invatam sa spunem nu, nu te mai las sa-mi faci capul pilaf oricine esti cat timp rezolvarea problemei tale nu sta in sfatul meu care poate nu este cel mai potrivit pentru tine
Daca evoluati, o sa vedeti ce job misto avem!
Un exercitiu foarte simplu este ca atunci cand inchizi pc-ul sa incerci sa te conectezi putin cu tine si cu dorintele tale interioare, poti sa citesti o ora, doua ceva care sa te atraga, sa te uiti la un serial film etc care sa-ti induca o stare psihica buna sau orice alta pasiune cat de mica.
Eu cred ca orice om ziua de azi ar trebui sa evolueze in sensul asta, eventual un psihoterapeut o data pe saptamana dar nu genul de psihoterapeut care merge pe inductie, mare atentie si la asta ca mare parte dintre ei merg pe inductie, inductia nu este raspunsul, evolutia fiecaruia depinde de individ nu de cineva care sa-mi spuna ce sa fac, ai nevoie de cineva care sa te puna in legatura cu tine, mai greu de gasit dar exista oameni foarte evoluati care stiu ce fac.
Pe mine ma afectau personal inclusiv problemele fetelor in trecut, si ma afectau destul de tare pentru ca sunt o persoana foarte sensibila in interior, am invatat in 3 ani sa-mi gestionez aceste probleme si sa le invat si pe ele sa gestioneze problemele personale cat si din job cautand ajutor specializat. Totul sta in noi, acolo sunt raspunsurile, trebuie doar sa le gasim ca sa putem trai in armonie cu noi si cu cei apropiati noua. Oamenii vin si pleaca din viata noastra, nu trebuie sa lasam problemele nimanui sa ne afecteze, chiar daca putem parea insensibili oarecum trebuie sa invatam sa spunem nu, nu te mai las sa-mi faci capul pilaf oricine esti cat timp rezolvarea problemei tale nu sta in sfatul meu care poate nu este cel mai potrivit pentru tine
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
- OneSecret
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
ooo, foarte frumos si bine spus! Inteleg perfect ce spui cu evolutia ..dar mai greu la 20 si ceva de ani sa intelegi astfel de lucruri si sa le inglobezi in viata ta.GlamChatStudio scrie: ↑05 Dec 2019, 14:29 Buna, eu iti recomand niste cursuri de dezvoltare personala daca ai timp, te vor ajuta si in viata in general, trebuie sa evoluezi mental ca sa poti face detasarea intr-un job ca asta unde majoritatea mai mult sau mai putin sunt abuzatori, abuzul nu este neaparat fizic, sa nu uitati asta, abuzul are multe forme si unele in timp aduc cu ele probleme grave pe care nu vei stii cum sa le gestionezi, aparent nu au legatura cu ei dar in subconstient situatii din viata noastra se leaga cumva de problemele lor si atunci se face un pilaf in capul nostru.Evident ca sunt si modele care se pot detasa usor, sunt persoanele fara empatie, cele care o fac fara pregatire cum se zice by nature, dar cele mai multe nu reusesc, chiar daca aparent cred ca o fac.
Pe mine ma afectau personal inclusiv problemele fetelor in trecut, si ma afectau destul de tare pentru ca sunt o persoana foarte sensibila in interior, am invatat in 3 ani sa-mi gestionez aceste probleme si sa le invat si pe ele sa gestioneze problemele personale cat si din job cautand ajutor specializat. Totul sta in noi, acolo sunt raspunsurile, trebuie doar sa le gasim ca sa putem trai in armonie cu noi si cu cei apropiati noua. Oamenii vin si pleaca din viata noastra, nu trebuie sa lasam problemele nimanui sa ne afecteze, chiar daca putem parea insensibili oarecum trebuie sa invatam sa spunem nu, nu te mai las sa-mi faci capul pilaf oricine esti cat timp rezolvarea problemei tale nu sta in sfatul meu care poate nu este cel mai potrivit pentru tine![]()
Sweet taste of freedom!