PX24

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
SirWebster
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am si eu o mare problema...din nou :D...am studio si de ceva timp am bagat si PX24 dar se pare ca intra fff multe persona care nu stau nici o secunda si apoi ies (nu au timp nici sa vada performerul si chiar o pers incearca de mai multe ori sa intre). Am fibra optica de 10mb nu cred ca asta ar fi o problema.
SoulCams Models Studios wanted
MASTERofSEX
User Junior+
User Junior+

SirWebster scrie:Am si eu o mare problema...din nou :D...am studio si de ceva timp am bagat si PX24 dar se pare ca intra fff multe persona care nu stau nici o secunda si apoi ies (nu au timp nici sa vada performerul si chiar o pers incearca de mai multe ori sa intre). Am fibra optica de 10mb nu cred ca asta ar fi o problema.

loool nu ai probleme cu fibra tata asa fack mutzi pe px nu-ti face probleme .daca fetele tale nu stiu germana o sa fie greu sa faci mai mult de 20 - 30 euro pe zi .....daca stiu germana faci bani
Parca nu ne-ar deranja ca unii se urca pe umerii nostri ci faptul ca apoi ne mai bat si la cap !
SirWebster

in primul rand nu stiu daca ai inteles exact problema ...ca intra stau MAXIM o secunda si apoi ies....crezi ca in timpul asta isi pot da seama daca stiu sau nu germana atata timp cat nu apuci sa scrii nimik. .....sincer nu cred ca are timp nici macar sa vada performerul....si dupa cum ziceam sunt membrii care incearca de 2-3 ori sa intre ....deci cred ca se deconecteaza ...sau altfel nu vad care e problema...imi poate da cineva o solutie ?
MASTERofSEX
User Junior+
User Junior+

SirWebster scrie:in primul rand nu stiu daca ai inteles exact problema ...ca intra stau MAXIM o secunda si apoi ies....crezi ca in timpul asta isi pot da seama daca stiu sau nu germana atata timp cat nu apuci sa scrii nimik. .....sincer nu cred ca are timp nici macar sa vada performerul....si dupa cum ziceam sunt membrii care incearca de 2-3 ori sa intre ....deci cred ca se deconecteaza ...sau altfel nu vad care e problema...imi poate da cineva o solutie ?
Nu ai solitzie ...sunt foarte multzi membri care fac asta ..intra si ies la secunda ...arunca o privire si au plecat ...se intampla sa intre la cateva fete fugitiv apoi sa ramana la una 5 min ...ca exemplu ...am inteles ce ai spus.
Parca nu ne-ar deranja ca unii se urca pe umerii nostri ci faptul ca apoi ne mai bat si la cap !
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”