Ma numesc Elena sunt din Bucuresti si, In primul rand vreau sa va felicit pt toata munca pe care o faceti, ca noi modele ,studiouri si care mai sunt
Va urmaresc de multi ani, si am tot gasit informatile de care aveam nevoie , de aceea nu am scris pana acum .(stiu ca suna a cliseu ) dar asa stau lucrurile.
M-am decis sa scriu pt ca am nevoie de un sfat de la voi la problema mea.. si anume nu reusesc sa fac mai multi user in room pe cb de 30 . Nu inteleg efectiv care este motivul, sunt model de 5 ani, (primii 3 la un asa zis studio.. ). Am schimbat si calculatorul iar in momentul de fata am:
- AMD Ryzen 7 -2700 Eight - Core Processor 4,10 GHZ
- ,Memorie Kingston Hiper XFURY 8GB DDR4 2666mHz x 2
- Placa de baza MSI B450 GAMING PLUS AM 4 DDR4 ATX
- Placa Video MSI RadeonRX 570 ARMOR OC8 GB GDDR5 256-bit
- Memorie SSD256 GBM.2 Gammixs11 PRO
- Carcasa Genesis Irid 300
- Sursa Thermaltake Smart RGB 600W
- Cooler Deepcool GAMMAXX 300R LED 120mm
-webcam LOGITECH Hd c925E
Internetul il folosesc pe cel de 1gb Rds. De asemenea folosesc splitcam ca sa ma pot conecta si pe mfc...
Orice as face cand sunt on nu reusesc sa fac mai mult de 30 users... mi-am deschis si un cont nou pe cb.. dar pe cel nou mai mult de 15 users nu am...
Ma puteti ajuta va rog din frumos ? Care credeti ca este motivul? Mai mentionez ca nu am mai intrat o perioada lunga de timp pe camera... dar totusi sa nu pot face mai mult de 30 guests ? Tot din acest motiv am schimbat si pc-ul am zis ca poate e de la cel vechi (era prea vechi oricum
Va rog din suflet sa imi spuna si mie cineva ce sa fac.. este frustrant... sa vrei sa muncesti si sa nu poti din acest motiv..
Va multumsc mult si imi cer scuze daca am scris acest mesaj la o rubrica gresita sau era discutia postata de altcineva