Ofer ajutor studiourilor falimentare

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
eldiablo
VIP
VIP
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Buna ziua ,

Dupa foarte multi ani in domeniu si dupa ce in ultima vreme am observat foarte multe "esecuri" si tinand cont ca viata personala imi ofera de ceva vreme timp liber m-am hotarat sa ofer studiourilor falimentare ajutor pentru limitarea pierderilor ( mi-as fi dorit sa am reteta si sa ajut la salvarea falimentului dar ...nu o am ) .
Asa ca DACA :

- ai depasit deja 3 luni consecutive in care veniturile au fost mai mici decat cheltuielile ( adica pe langa investitia initiala ai "adus bani de-acasa" 3 luni consecutive )
- ai de 3 luni consecutive un numar de modele care iti asigura DOAR cheltuielile si nu ramai cu nimic ( n-au aparut modele noi iar cele vechi sunt plafonate ca si incasari )
- pur si simplu nu esti multumit cu cat castigi din afacerea ta

Fa-ti timp si cat bem o cafea si-mi povestesti cat de cat situatia o sa incerc sa gasesc niste solutii sa nu ajungi cu x camere de lucru in strada dand anunturi "disperate" de a vinde "pe bucati" tot ce ai cumparat la inceput cu buna credinta si investitie mare

Binenteles ca CER CEVA pentru acest serviciu ...... nu de la tine , de-a lungul anilor am ajutat dezinteresat necunoscuti si am primit karma buna back asa ca poti considera ca de fapt eu iti multumesc

Pentru stabilirea unei intalniri ma gasesti pe telefon sau whatsapp

Dani - 0761084349
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”