Facturi pe srl

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
stefania
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

buna.. am mai scotocit eu pe forum, dar sunt nelamurita.. cum e cu facturile pe srl?
deci site ul x, imi trimite banii in contul bancar.. eu ca srl tb sa fac o factura firmei x printr un anumit program de contabilitate?
sau invoice-ul ce mi l da firma x, acela imi trebuie la contabilitate?

nu mi e clar.. si contabila era pe fuga cand ne am vazut, si nu am inteles

poate cineva care are firma ma poate ajuta

multumesc
SoulCams Models Studios wanted
Nord
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 13 times

Pai daca site-ul iti face factura pe banii pe care ti-i da trebuie sa o pastrezi in contabilitate dar si tu trebuie sa faci o factura de prestari servicii! Factura poate fi electronica sau normala! Iar daca site-ul nu-ti da factura atunci pastrezi doar factura facuta de tine! Totusi contabila ar trebuii sa te indrume atata timp cat tu o platesti pentru asta! Eu de exemplu am PFA si mereu fac factura pentru fiecare plata pe care o primesc plus trec totul in registrul de incasari, la SRL contabilitatea fiind in partida dubla trebuie totusi sa te pui deacord cu contabilul tau ce si cum sa faci!
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”