Buna ziua am deschis un topic in care intreb ceva despre flirt4free si nu mi s-a aprobat pe motiv ca ar contine limbaj neadecvat (jigniri, injuraturi etc). Probabil s-a facut o greseala, mai incerc o data
Am deschis un cont pe flirt4free si nu reusesc sa setez metoda de plata.. Am cautat in tot profilul si nu gasesc nici o optiune.. Imi poate spune cineva exact unde sa intru, mai exact la ce optiune din profil ?
Multumesc anticipat.
Flirt4Free - cum setez metoda de plata?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- SAD^^EYES
- Administrator
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Nota Administrativa off-topic: Da ai dreptate, primul mesaj a fost dezaprobat din greseala, ii pot da restore dar nu mai are rost acum pentru ca deja ai creat un nou topic. Ne cerem scuze!
Cum setezi metoda de plată pe Flirt4free.com:
1. Odată ce ai contul aprobat 100%, vei primi niște e-mailuri cu diverse instrucțiuni. Ei bine, printre aceste instrucțiuni, primești și un link despre cum să completezi metoda de plată – Info about how to complete your Payment method: https://info.flirt4free.cz.
2. Te loghezi acolo cu username-ul și parola primite pe e-mail. Odată logată, în dreapta sus ai secțiunea INFO.
3. La INFO ai mai multe opțiuni, printre care a treia opțiune fiind Payment information. O deschizi, iar în stânga sus pe pagină vei vedea Payment method, și de acolo setezi.
4. Dar trebuie să știi că metoda de plată pe Flirt4free poate fi selectată abia după ce începi să muncești și ai câștigat cel puțin 0,10$.
5. Dacă ai întrebări/nelămuriri, Flirt4free are Live Support și poți să întrebi.
Salutând nemurirea printre muritori...
- Adrian
- Moderator
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
offtopic,
@Mery24 daca am orice problema pot sa te sun sa intreb? Sunt sigur ca as rezolva totul mult mai repede
@Mery24 daca am orice problema pot sa te sun sa intreb? Sunt sigur ca as rezolva totul mult mai repede
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Salutând nemurirea printre muritori...