Cum retrageti banii din paxum ?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Dupa cum spune si in titlu intrebarea mea este pe care din metodele oferite de paxum le folositi si care e diferenta dintre "Withdraw Funds by EFT Transfer " si "Withdraw Funds to External Credit Card " ? o alta intrebare si poate o sa deranjez pe multi dintre voi , pentru cei ce nu isi platesc taxele la anaf etc etc este riscant sa folosim paxum ? Multumesc anticipat
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
http://www.fluierul.ro/mobile/article/i ... ocurorilor
Nu deranjezi pe nimeni, de ce ai deranja? S-a tot discutat, daca vrei sa reiei nu e problema, dar aceleasi raspunsuri deja existente si evidente vei primi.
Nu deranjezi pe nimeni, de ce ai deranja? S-a tot discutat, daca vrei sa reiei nu e problema, dar aceleasi raspunsuri deja existente si evidente vei primi.
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Pana acum cu fcp nu au fost probleme la mine , am auzit un zvon cand lucram la studio ca doar de la 10.000$ in sus atragi atentia autoritatilor e adevarat ? sau un sfat cum as putea face sa nu fiu " prinsa " ?
Intrebmult scrie: ↑28 Apr 2018, 18:14 Pana acum cu fcp nu au fost probleme la mine , am auzit un zvon cand lucram la studio ca doar de la 10.000$ in sus atragi atentia autoritatilor e adevarat ? sau un sfat cum as putea face sa nu fiu " prinsa "
10.000 pe luna sau pe an???