Buna,
A folosit cineva acest serviciu ? De carduri scrie ca vin intre 3 - 6 saptamani.
Pana vine cardul, se poate face transfer intr in cont bancar ? Nu am acces la aceste informatii pana nu mi se aproba contul....
merci frumos
Epayments
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- MassEffect
- User Junior+
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 9 times
il folosesc eu , a venit cam in 2 saptamani cardul
Ultima oară modificat 18 Apr 2018, 13:50 de către MassEffect, modificat de 2 ori în total.
Se misca repede deci, bun. Si pana vine cardul ai facut cumva vreun transfer intr un cont de al tau bancar? Sau se poate face treaba asta si cat dureaza, cateva zile, saptamani?
Nu gasesc pe siteul lor info cat dureaza transferal.
merci mult !
- MassEffect
- User Junior+
- MassEffect
- User Junior+
cei de la skyprivate mi l-au recomandat prin ianuarie cand au avut niste probleme cu platile in firstchoice
in final mi au aprobat, dupa ce m au pus sa trimit, auzi si poza cu buletinul tinut in mana lol . Asa ca trimiteti din start si treba asta
Sunt 2 optiuni de transfer. Va rog sa mi spuneti dc ati folosit vreuna, m ar ajuta mult.
Pt bank card scrie ca dureaza 5 zile lucratoare.
Pentru bank accoutn scrie ca dureaza doar 1 zi lucratoare, dar in timpul procesului pot cere documente
To the bank account*
0.50% (min $ 15.00)
To bank card
2.90% (min $ 3.50)
A facut cineva vreun transfer , sa mi zica dc a fost ok. Si dc s au mai cerut si alte documente in timpul procesului. Sa nu ma puna as aduc documente de la banca
Sunt 2 optiuni de transfer. Va rog sa mi spuneti dc ati folosit vreuna, m ar ajuta mult.
Pt bank card scrie ca dureaza 5 zile lucratoare.
Pentru bank accoutn scrie ca dureaza doar 1 zi lucratoare, dar in timpul procesului pot cere documente
To the bank account*
0.50% (min $ 15.00)
To bank card
2.90% (min $ 3.50)
A facut cineva vreun transfer , sa mi zica dc a fost ok. Si dc s au mai cerut si alte documente in timpul procesului. Sa nu ma puna as aduc documente de la banca
Buna,
Pentru transfer to bank card, ce ai trecut la Outgoing amount? Si la Incoming amount ?
de ex vrei sa transferi 100$, la outgoing treci 100, oar la incoming treci 100 - (100x 2.9% ) ?
merci mult
chiar nu stiu si nu vreau sa fac vreo belea
deci cand scrii o suma o ia automat in celalt camp si pe cealalta lol
Buna seara tuturor! Mi-am facut si eu cont si a fost aprobat, dar nu inteleg nimic, ma uit ca matza in calendar. Ce este E-wallet? "The e-Wallet field is required "?? si, sa nu credeti ca cer mura in gura.. am citit pe site la HELP o groaza, tot sunt in ceata! Ce exact tre sa fac? Cum sa adaug aceasta metota de plata pe situri-le de munca, si cum sa fac sa primesc card ul acasa?
Multumesc si apreciez orice raspuns!
gasesti in cont e wallet number, pe acela il treci la site, la alegere metoda de plata. Vad ca acest card nu poate fi inca comandat, zice ca nu i dispobiila momentan ac cerere.catzzz scrie: ↑23 Apr 2018, 21:46 Buna seara tuturor! Mi-am facut si eu cont si a fost aprobat, dar nu inteleg nimic, ma uit ca matza in calendar. Ce este E-wallet? "The e-Wallet field is required "?? si, sa nu credeti ca cer mura in gura.. am citit pe site la HELP o groaza, tot sunt in ceata! Ce exact tre sa fac? Cum sa adaug aceasta metota de plata pe situri-le de munca, si cum sa fac sa primesc card ul acasa?
Imediat? In ac zi? Ce ai facut transfer card sau transfer pe cont bancar?
Eu am facut transfer card ieri si nu vad nici in leu. La ei scrie ca poate dura pana la 5 zile lucratoare maxim
Dar imi arata ca banii au plecat din cont.....sper sa ajunga si unde trebuie
M au pus sa le trimit o poza cu buletinul in mana lol, asa cum se cere la inregistrare pe site urile de profil lol
Ia vezi dc merge , da le in avans , ch dc nu au cerut
- MassEffect
- User Junior+
ai contu limitat dai verificare cont ca nu o sa poti sa il folosesti are limitrare la 250 si oricum ei nu mia emit carduri deocamdata ....
Pai eu le-am trimis asa din prima... poza cu mine si buletinul in mâna poza cu buletinul poza cu factura etc