Welcome back , DanezuL@
Lasa-l pe winxpfather@ , D-zeu stie la ce s-a referit el acolo , cand a afirmat ca-i "subtirel" , nici eu n-am inteles prea bine ...

Lol
TI-am spus ca acea configuratie este buna pt 3-4 sites , crede-ma pe cuvant , oricum momentan nu ai alte variante la indemana . De fapt mai poti intreba in alta parte , sau mai poti astepta ca si alti useri sa-ti confirme , sau sa-ti infirme . Nu asta e problema ...
Fara suparare , dar eu vad probema ta cam in felul urmator : Te duci la medicul de familie .Bun . Ii oferi o punga de cafea ( asa , ca nu-ti permiti sa-l inviti la una , nu aveti subiecte comune - sau pur si simplu pt ca asa "se face" )...adica , nu ar fi nimic gresit pana aici .
Medicul de familie , mimeaza si el ca e bucuros de revedere - ca deh , esti pacientul lui si trebuie sa pastreze aparentele , chiar daca nu-l intereseaza deloc problema ta . Tu , in acel moment , interpretezi un pic eronat falsa lui bucurie privind revederea si , incepi sa-ti imaginezi ca a sosit momentul ca sa abuzezi de acel medic de familie -
cerandu-i pe loc sa-ti rezolve si dantura , sa-ti puna si silicoane , sa-ti scoata si apendicita /fierea , sa-ti faca si un lifting facial s.a.m.d !! Toate astea in cabinetul lui amarat (si nedodat) de medic de familie !! Asa ceva este imposibil , de acord cu mine ?
Fix aberatia scrisa de mine mai sus , o vrei tu aici de la noi . Nu se poate sa vrei sa , citez ...
" lucrez la un proiect destul de mare, urmeaza sa deschid un studio mare, in jur de 20 de camere de inceput " si sa cauti configuratii , si alte bazaconii , pt ca nu asta e determinant in businessul unui studio .
Cum ti-a sugerat si GlamourFoto , asa cum ti-am spus si eu : nu este nici o rusine sa nu te pricepi , chiar daca vrei sa deschizi un studio -
dar , este important sa intelegi ca trebuie sa platesti o consultanta cap - coada . Mai exact , sa fii dispus sa angajezi niste oameni care se pricep la asa ceva , care mananca pe paine , cum se spune .
Noi , aici ,
eram fix in rolul medicului de familie .Te puteam indruma catre cabinetele de specialitate . Daca nu vrei /refuzi consultul de specialitate , nimeni nu te poate trimite cu forta acolo ! :lol:
P.S Am rugamintea sa-mi raspunzi punctual , daca se poate si cu explicatii suplimentare , care sa ma faca sa inteleg (nimic nu este exclus ) ca am gresit in " evaluarea " situatiei de fapt .
Se intelege ca nu este obligatorie ultima cerinta , dar - daca asa consideri - ar fi bine sa revii cu alta postare in care sa dezminti ...prima postare . Nu e problema , ca si eu ma mai laud la toti prietenii/cunoscutii ca voi zbura pe Luna cu proxima ocazie , dar cand ma gandesc ca mie mi se face rau si in autobuz daca merge mai repede ...imi vine sa rad .Cateodata e bine sa-ti tii prietenii cu sufletul la gura , sa-i faci sa creada orice le spui ..

) Prietenii ....