Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
Ultima oară modificat 11 Feb 2017, 14:59 de către MoodElle, modificat de 2 ori în total.
"Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment." Buddha MoodElle Advance Studio http://www.advance-studio.ro/
Din cate stiam eu Kevin Levrone canta si el intr-un timp intr-o trupa rock! Poate ma insel dar eu asa stiam despre el ca era multilateral dezvoltat sa zic asa! Era mereu pe primele locuri la Olympia , era cantaret si un bun sprinter ! Iar anul trecut s-a intors in competitie dupa o foarte lunga perioada de repaus si doar 6 luni de antrenament!
Nu a anuntat oficial niciodata ca se retrage din competitii , cu toate astea , cat a lipsit de pe scena (vreo 13 ani ) s-a ocupat de muzica si a cochetat si cu filmul .In ultimii vreo 4-5 ani a avut si un canal de Youtube in care incuraja pe toata lumea sa faca sport , in acea perioada avand aspectul unui om cat de cat "normal". https://www.youtube.com/watch?v=BRbqCcK5xPg
La 52 de ani (!!!) a hotarat ca e timpul sa-si dovedeasca siesi , si mai ales scepticilor(din generatia lui, in special ) , ca este capabil de marea performanta din nou . Fiind o persoana agreabila , a reusit sa impuna (evident ,cu acceptul ownerului Mr.O) si propriul concurs , LevronePro Classic (pre calificari pt MrO ) la fel cum e mult mai celebrul , "Arnold Classic ".
Da Win stiam ,pe 30 noiembrie a fost .Din pacate nu am ajuns , niste probleme de sanatate cu taicamiu .Ocazie unica , ratata .
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu