Scuze ca intreb, am mai incercat in trecut si nu a ajuns nimic acasa....

Salutare ana22ana22 scrie:Cineva care se pricepe la chestii bancare? Multumesc!
Buna, nu am gresit, si tu mi-ai dat aceeasi pagina pe care am accesat-o si eu, sunt 4 pasi de urmat, la ultimul pas apar cerintele care se vad in poza pusa de mine. S-a schimbat procedura si nu stiu cum sa procedez corect ca sa primesc cardul.googlefun scrie: Salutare ana22![]()
Nu trebuie sa te pricepi la "chestii bancare" , tu ai accesat pagina gresita , si te-ai inpotmolit intr-o serie de detalii infiorator de netrebuincioase pentru tine .![]()
Aceasta e pagina de creare a unui cont individual , care te intereseaza pe tine : Link https://payouts.payoneer.com/partners/o ... tgsw%3d%3d
Succes !

:lol: :lol: :lol: Da, googlefun, era evident în cazul unora. În cazul altora, se pare, că nu a fost chiar așa de evident, după cum bine s-a și văzut. De aceea a trebuit explicat la fel de "halucinant" (de-a dreptul, pur și simplu ireversibil și halucinant) ca să se lămurească și alțiigooglefun scrie:Da Mery , evident ca aia este solutia !!!
Ar fi fost de-a dreptul halucinant , sa vrei sa-ti faci un cont individual Payoneer ( adica , sa vrei sa ai , ca tot omul , un cont online + un card fizic , ambele in USD currency ) si sa trebuiasca sa completezi jdemiile alea de casute , fix ca atunci cand intentionezi sa-ti cumperi o casa , prin programul "Prima Casa " ! :lol:
Ce ar mai fi lipsit - ar fi fost - sa-ti ceara si vreo 2-3 , sau poate chiar 4(patru) ...giranti ! :lol:
Bingo !

O altă alternativă ar fi cardul Paxum. Eu nu folosesc acest tip de card, însă ce am auzit despre el este că poți să atașezi contului și un card din România, astfel nu vei mai fi nevoită să aștepți până vine cardul propriu-zis. Mai mult de atât nu pot să te ajut. Dacă nu aici, pe google cu siguranță vei găsi elaborate mai multe informații cu privire la emiterea acestui tip de card.ana22 scrie:Ce alte alternative de carduri as mai avea si care ar fi diferente?