Cont banat chaturbate
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
Alessia5511
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ciao! Am si eu o problema cu contul de pe chaturbate! In urma cu 4 zile mi-a fost banat contul! am trimis 10 mail-uri si in final am primit un raspuns prin care mi se aduce la cunostiinta faptul caȘ contu dvs a fost banat datorita numarului de avertismente(3).... apoi mi-a trimist un msj prin care spune ca trb sa fac o poza cu mine ID si o foaie in care sa scriu data din ziua respectina username si un cuvant.... am trimis pozele si nu am primit nici un raspuns..... credeti ca mai am vreo sansa sa primesc contul inapoi? iar banii pe care u-am facut in primele zile din perioada 600$ si 2600 tokens ii mai primesc? mersi mult! ast un rasp
Scuze dar ce ai facut de ai primit 3avertismente?Alessia5511 scrie:ciao! Am si eu o problema cu contul de pe chaturbate! In urma cu 4 zile mi-a fost banat contul! am trimis 10 mail-uri si in final am primit un raspuns prin care mi se aduce la cunostiinta faptul caȘ contu dvs a fost banat datorita numarului de avertismente(3).... apoi mi-a trimist un msj prin care spune ca trb sa fac o poza cu mine ID si o foaie in care sa scriu data din ziua respectina username si un cuvant.... am trimis pozele si nu am primit nici un raspuns..... credeti ca mai am vreo sansa sa primesc contul inapoi? iar banii pe care u-am facut in primele zile din perioada 600$ si 2600 tokens ii mai primesc? mersi mult! ast un rasp
Recent am primit si eu doua ,unul pe buna dreptate si unul fara motiv...aberau.
Eu zic ca primesti banii inapoi daca se decid sa te ierte si sa-ti redeschida contul,dar ai sii tu grija data viitoare.