'Block Sessions' pe Streamate

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
euqwsx
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna, am o intrebare in legatura cu optiunea de 'Block Sessions' pe Streamate si anume - de cand am schimbat contul nu imi mai apare in profil, dar membrii ma intreaba de asta, am scris mesaj la suport sa o cer dar nu mi s-a raspuns nimic - ce se mai poate face?
SoulCams Models Studios wanted
black&white
User Junior
User Junior

Contacteaza-o pe Catalina, suportul streamate pe ro. Ai undeva pe forum adresa ei de skype.
JessBella

email: catalina@streamate.com
euqwsx

Mersi mult, dar eu momentan lucrez la studio si nu stiu daca e ok sa o contactez pe reprezentanta streamate pe cont propriu pt atata lucru, credeam ca e ceva de se poate face din cont fara sa apelez la nimeni. I-am zis adminei studioului de aceasta probl si a zis ca nu stie de ce nu ne mai apare in conturi dar nici nu s-a oferit sa o contacteze pe catalina, asa ca nu le pot spune eu ce sa faca. Mersi inca o data.
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

euqwsx scrie:Mersi mult, dar eu momentan lucrez la studio si nu stiu daca e ok sa o contactez pe reprezentanta streamate pe cont propriu pt atata lucru, credeam ca e ceva de se poate face din cont fara sa apelez la nimeni. I-am zis adminei studioului de aceasta probl si a zis ca nu stie de ce nu ne mai apare in conturi dar nici nu s-a oferit sa o contacteze pe catalina, asa ca nu le pot spune eu ce sa faca. Mersi inca o data.

lol @euqwsx :lol:

1. " Vreau si eu plimbari sub clar de luna cu o d-ra inocenta :roll: , cu sufletul curat si fara obligatii de nici un fel ! Ofer , la schimb aceleasi calitati morale !! "
Am uitat sa mai adaug : sa fie rezistenta la stress psihologic prelungit , hartuire non stop , si , daca se poate sa nu-i fie frica de o paruiala zdravana . Riscul de a se intalni cu wife, este maxim :wink: !!
Cam asa si tu ....

2. Admina ta nu stie pe ce lume traieste .Nu-i poate spune asta , direct Catalina .O putem face noi mult mai easy ...
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”