In urma cu trei saptamani…
Mereu am fost baiatul bun. Cel care face lucrurle asa cum trebuie, cel care nu dezamgeste niciodata. Primul din familie cu o facultate si master, si speranta celorlalti ca voi reusi ceva in viata.
Impreuna cu un amic inchiriasem un apartament la parterul unui bloc si il transformasem in studio de fitness, unde lucram individual pe probleme de colona vertebrala, gimnastica respratorie, exercitii pentru o postura corecta s.a.m.d. Dar cum romanii nu pun accent pe prevenirea problemelor nu ne-a mers prea grozav, desi potential este. ( promovare am facut ..de la prezentar in scoli pana la evaluari gratuite, dar aceasta arie este la inceput la noi).
Avand in vedere aceasta situatie, colegul meu decide sa se angajeze la stat si sa renunte. Si astfel ma aflu la un moment de rascruce in viata…sa renunt si eu sau sa continu singur…
Am un prieten care desi are destui bani din alte afaceri, a avut studio de videochat si el mai face in continuare din cand in cand. Am iesit la un suc si toata seara am discutat despre asta . Eu am avut vreo doua relati la distanta si am folosit skype, web si toate minunile si a fost interesant…Ma gandeam ca daca el care nu are nevoie face asta, inseamna ca se merita ..si cand de greu poate fi...???
De asemenea imi revin vechii demoni ce imi tulbura mintea…ca m-am saturat doar sa suprvietuiesc, vreau sa simt ca traiesc, ca m-am saturat sa muncesc doar sa platesc facturi…am 27 de ani si nu am avut o vacanta in afara tarii... si oricate idei as avea nu le voi putea pune in practica fara capital…
M-am documentat despe videochat cat de cat si concluzi principala fost ca pentru a reusi ceva trebuie sa fi diferit. Asadaar, am considerat ca studioul de antrenament ar putea fi un loc ideal si o tema buna pentru a construe un personaj interesant. Iau decizia sa-mi incerc sansa .. Cu ultimele finante (350 euro) platesc chiria si avansul , cu un laptop vechi sony vayo ce are tastatura pe duca si o camera HD imprumutata sunt hotarat sa ma apuc de treaba.
Prima saptamna se pierde cu cei de la internet si cu prietenul meu care tot uita sa-mi imprumute camera.
Ep. 2 – Lights, camera, action!
In urma cu doua saptamni
Internet rezolvat , camera HD rezolvat, cont chaturbate rezolvat , eu pregatit psihic si mai hotarat ca niciodata sa-I dau pe spate. La ora 2 noaptea imi pun laptopul in geanta, maieul mulat cu gaurele, lubrefintul de la durex si plec pe jos spre studioul de antrenament. (40 min de meditatie).
Lights, camera, action…si iata ca dupa ce am fost politist local, profesor si antrenor, o fac si pe asta…sunt in fata camerei calare pe o minge de fitness si ma batai de colo colo,chatuiesc, dar lumea intra si iesa… Prim noapte fost un esec total si nu intelegeam de ce, ca nu sunt chiar asa de naspa. Dar nu aveam de gand sa ma las dezamagit si dupa ce discut cu amicul meu , aflu ca trebuie sa le dau pm, sa-I fac sa se simta speciali si sa-I abordez mai personal pentru a primi tip.
A doua noapte pun in aplicare sfaturile si este ceva mai interesnta, nesatisfacatoare dar era un inceput. Vine a treia noapte care este la fel de nestisfacatoare, nu reuseam sa depasesc 20 de viewers in aceste zile. Si am inceput sa-I studiez pe cei din top si am observat ca sunt multe cupluri gay sau tipi care sunt dispusi sa mearga foarte departe cu showul lor. Iar cum mie imi plac fetele si nu ma vad introducandu-mi dildo-uri in anus am inceput sa ma indoiesc de posiblitatea de face bani dn videochat.
Unde mai pui ca noptile nedormite au inceput sa se resimta asupra mea si nu am reusit sa ma trezesc la timp pentru orele de antrenament cu clientii, fapt ce ma costat bani. In urmatoare perioada am dormit ca un urs si am intrat sporadic fara success. Am inceput sa ma indoiesc ca sunt in stare si ca va trebui sa ma concentrez pe job… dar hai sa mai fac o incercare in weekend..
In urma cu o saptamana
Ajung la sala pe la ora 16:00 pentru ca nu mai eram dispus sa mai pierd o noapte degeaba. Intru online cu atitudinea pozitiva, la fel de zambitor si de increzator. Dupa 40 de min apare un tip si nu vorbim mult ca ma si intreaba daca accept private. Era primul meu private si aveam emotii, incepusem sa ma agit. …dar am stat de vorba, si nu a avut cerinte, ii placea doar sa ma priveasca. (am strans echivalentul la 100 $). Dupa alte 15 min de la private vine cel de-al doilea dar mai scurt (50 $) . Si asa am facut intr-o zi 150$ din doua private si cu promisiunea ca vor ma urma…ceea ce mi sa parut super.
Prezent
Dupa acel weekend a venit mama in tara, si o vad doar o luna pe an…de asta am fost online foarte putin si fara succes. Sunt destul de debusolat , dar am primit un imbold care ma face sa continui..cu un program mai serios din septembrie.
…to be continued
PS: am postat din dorinta de a comIn urma cu o saptamana
Ajung la sala pe la ora 16:00 pentru ca nu mai eram dispus sa mai pierd o noapte degeaba. Intru online cu atitudinea pozitiva, la fel de zambitor si de increzator. Dupa 40 de min apare un tip si nu vorbim mult ca ma si intreaba daca accept private. Era primul meu private si aveam emotii, incepusem sa ma agit. …dar am stat de vorba, si nu a avut cerinte, ii placea doar sa ma priveasca. (am strans echivalentul la 100 $). Dupa alte 15 min de la private vine cel de-al doilea dar mai scurt (50 $) . Si asa am facut intr-o zi 150$ din doua private si cu promisiunea ca vor ma urma…ceea ce mi sa parut super.
Prezent
Dupa acel weekend venit mama in tara, si o vad doar o luna pe an…de asta am fost online foarte putin si fara success. Sunt destul de debusolat , dar am primit un imbold care ma face sa continui..cu un program mai serios din septembrie.
…to be continued
PS: Am postat din dorinta de a interactiona si de cunoaste persoane care desfasoara aceeasi activitate. Sper ca nu am plictisit pe nimeni.