hello tuturor.
ma gandesc sa-mi schimb webcam-ul, am un c910...si nu stiu pe care din cele doua sa o aleg...Pro C920 sau Pro C930e?
cunoscatorii, m-ar putea ajuta putin va rog?
inca un lucru...am dat o cautare, acu cateva saptamani, pentru C930e prin magazinele noastre...nu am gasit-o (??)
multumesc!
Pro C920 sau Pro C930e?
- googlefun
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
BabyMe scrie:hello tuturor.
ma gandesc sa-mi schimb webcam-ul, am un c910...si nu stiu pe care din cele doua sa o aleg...Pro C920 sau Pro C930e?
inca un lucru...am dat o cautare, acu cateva saptamani, pentru C930e prin magazinele noastre...nu am gasit-o (??)
multumesc!
Salut,
Daca tot vrei sa schimbi 910 ,treci direct la 930c sarind peste C 920 . Oricum ambele au sensor de 3 MP .
Eu am facut invers , am luat C910 la reducere de la Domo si apoi am vandut C920 ,tocmai pentru senzorul de 5 MP pe care-l are si pentru culorile vii (910) . Se vede impecabil 910 ,incomparabil cu 920 .Daca apropii (manual ,nu cu zoom ) ,se vad porii din piele incredibil ,mult mai clar decat o facea c920 si asta datorita senzorului de 5MP pe care-l are . Eu am trecut direct de la c 905 la c 920 , fara sa stiu cum se vede 910 .
910-le l-am gasit si cu aparatoarea aia pe obiectiv care exista la 930e .
Acum am vazut si eu ca 930 e ,numai este nici la domo nici pe cel.ro ,dar trebuie sa apara .
P.S c920 cel mai ieftin e la cel.ro/evomag etc si este 359 lei )
da, si eu ma gandeam sa sar peste C920..dar aveam nevoie de sfatul celor care se pricep...sa nu fac vreo prostie...nu ma pricep la specificatiile tehnice si daia.
trist e ca nu o gasesc...nu e pe stoc nicaieri din ce vad. in RO ma refer...si am urmarit...in ultimile 6 luni m-am mai uitat, sa vad preturi, si nu am vazut-o vreodata pe stoc la noi
dar google, m-ai pus putin pe ganduri, ca ai spus ca tu ai revenit la c910...pai nu-i cu nimic mai bun C920?
trist e ca nu o gasesc...nu e pe stoc nicaieri din ce vad. in RO ma refer...si am urmarit...in ultimile 6 luni m-am mai uitat, sa vad preturi, si nu am vazut-o vreodata pe stoc la noi
dar google, m-ai pus putin pe ganduri, ca ai spus ca tu ai revenit la c910...pai nu-i cu nimic mai bun C920?
- googlefun
- VIP

Avand senzorul mai slab ,c920 decat 910 ,aka 3MP vs 5 MP nu are de ce sa fie mai buna .Probabil ca e mai "buna" pentru ca are suportul filet adecvat trepiedului ,sau pentru ca unele sites o cer .Eu nu lucrez cu site-uri unde zice supportul ce camera sa am ,drept urmare am preferat una mai capabila in senzor .
Si uite aici 930 e . Link http://www.shop4pc.ro/camera-web-logite ... e=price-ro
P.S .Sa nu cumperi de pe sites dinafara UE ,chiar daca par mai ieftine .Vei plati aici ,atat TVA cat si import charges ..asta pe langa shipping care oricum trebuie platit ca sa ajunga produsul la tine .Va fi mult mai scumpa .Iar datorita dolarului ,va fi (si) mai scumpa . Cred ca asta e motivul disparitiei ,marea majoritate sunt produse sub licenta in China ,acum 1 luna si ceva erau peste tot(sites romanesti ,ma refer) 930 e.
Si uite aici 930 e . Link http://www.shop4pc.ro/camera-web-logite ... e=price-ro
P.S .Sa nu cumperi de pe sites dinafara UE ,chiar daca par mai ieftine .Vei plati aici ,atat TVA cat si import charges ..asta pe langa shipping care oricum trebuie platit ca sa ajunga produsul la tine .Va fi mult mai scumpa .Iar datorita dolarului ,va fi (si) mai scumpa . Cred ca asta e motivul disparitiei ,marea majoritate sunt produse sub licenta in China ,acum 1 luna si ceva erau peste tot(sites romanesti ,ma refer) 930 e.
mda, m-ai facut sa ma mai gandesc putin...
totusi, de schimbat trebuie schimbata. am senzatia ca e busita...
de mult timp nu mai merge zoom-ul, cred ca de vreun an.
eu credeam ca e cv de soft...am reistalat softul ei de cand a aparut problema si la fel a facut.
am dat vina pe windows, dar si acum cu win nou tot asa face...
cand incerc sa dau zoom, ingheatza si asa ramane...trebuie sa inchid softuri, tot ca sa isi revina...de cateva ori nu si-a revenit pana nu am scos-o din usb si am bagat-o iar.
ms mult google.
totusi, de schimbat trebuie schimbata. am senzatia ca e busita...
de mult timp nu mai merge zoom-ul, cred ca de vreun an.
eu credeam ca e cv de soft...am reistalat softul ei de cand a aparut problema si la fel a facut.
am dat vina pe windows, dar si acum cu win nou tot asa face...
cand incerc sa dau zoom, ingheatza si asa ramane...trebuie sa inchid softuri, tot ca sa isi revina...de cateva ori nu si-a revenit pana nu am scos-o din usb si am bagat-o iar.
ms mult google.
- googlefun
- VIP

You welcome .
Daca consideri ca a fost buna ,inca o mai gasesti la domo la cel mai mic pret :259 lei, din nou cu garantie 2 ani
.
Link http://www.domo.ro/PC_&_Print_&_Retelis ... e=price-ro
Daca consideri ca a fost buna ,inca o mai gasesti la domo la cel mai mic pret :259 lei, din nou cu garantie 2 ani
Link http://www.domo.ro/PC_&_Print_&_Retelis ... e=price-ro
mda, si-a facut treaba...imi place camera.
dar mi-a zis un admin de pe jasmin, ca trebuie sa o schimb cu ceva din recomandarile lor, ca asta e depasita...
inca am GOOD la ratings, dar mi-a zis ca oricand imi poate fi schimbat.
dar mi-a zis un admin de pe jasmin, ca trebuie sa o schimb cu ceva din recomandarile lor, ca asta e depasita...
- googlefun
- VIP

Uite-o aici, daca te-ai hotarat si o mai cauti .BabyMe scrie:mda, si-a facut treaba...imi place camera.
Link http://www.price.ro/preturi_logitech_c9 ... 947036.htm
Pagina solicitata nu se mai afla pe server.
Va rugam sa folositi formularul de cautare de mai jos
ori a disparut prea repede, ori nu stiu...
) si am dat si cautare eu, am zis ca poate nu e ok link-ul, nu gaseste produsul.
Va rugam sa folositi formularul de cautare de mai jos
ori a disparut prea repede, ori nu stiu...
- googlefun
- VIP

Ai dreptate .
Vazusem si eu dupa ce am postat . O vreme a mers , apoi am vazut ca numai e valabil .Site-ul price.ro face figuri .
Uite-o aici. http://www.itgalaxy.ro/camere-web/logit ... +2.0+Black
PS. Ca sa o gasesti google it : webcam Logitech 930 e price.ro .
Vei vedea lista magazinelor .Vad ca nu functioneaza ca sa dai link mai departe , dar tu vei vedea lista cu magazinele de pe price.ro .
Vazusem si eu dupa ce am postat . O vreme a mers , apoi am vazut ca numai e valabil .Site-ul price.ro face figuri .
Uite-o aici. http://www.itgalaxy.ro/camere-web/logit ... +2.0+Black
PS. Ca sa o gasesti google it : webcam Logitech 930 e price.ro .
Vei vedea lista magazinelor .Vad ca nu functioneaza ca sa dai link mai departe , dar tu vei vedea lista cu magazinele de pe price.ro .
Ultima oară modificat 26 Mar 2015, 21:37 de către googlefun, modificat 1 dată în total.
Ceau !BabyMe scrie:hello tuturor.
multumesc!
Recomand C930e .
Una din fetele mele si-a stricat c930e-ul si a avut nevoie urgent de alt web, a gasit rapid doar c920, l-a instalat,dar nu s-a putut obisnui cu imagine asa proasta comparativ cu ce avea ea de la C930e si a iesit pt 2 zile,pana i-a venit C930e comandat online.
Un link, daca inca mai esti interesata:
http://anablue.ro/logitech-webcam-c930e ... e=price-ro
Talibanul Virtual
)))