FMLE 3.2 nu merge cu splitcam

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
FreddyeX
Has thanked: 0
Been thanked: 0

De fiecare data cand incerc sa dau stream pe Streamray din FMLE folosind Splitcam imi da Flash Media Live encoder has stopped working.Dar daca dau direct Logitech C920 merge fara probleme

Ma poate ajuta cineva cum sa fac sa mearga cu splitcamu ?
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

FreddyeX scrie:De fiecare data cand incerc sa dau stream pe Streamray din FMLE folosind Splitcam imi da Flash Media Live encoder has stopped working.Dar daca dau direct Logitech C920 merge fara probleme

Stiind destul de putine despre problema aparuta si mai ales despre cauze , eu zic mai intai sa-l dezinstalezi si sa iei visitX splitter .

Splitterul poti sa-l iei de aici .Link http://sur.ly/o/faq.visit-x.net/goto.ph ... 0/AA001290

Scroll down pana la VXsoftware >>>>click on VX-Splitter !
Incearca cu el ,daca problema persista ,aprofundam .
Bafta acolo .
SplitCam
Been thanked: 0

încercați noua versiune a SplitCam, dacă veți primi nici o eroare să-mi spuneți voi încerca să vă ajutăm și fixați-l pentru tine

https://dl.dropboxusercontent.com/u/513 ... 6_BETA.exe

FreddyeX scrie:De fiecare data cand incerc sa dau stream pe Streamray din FMLE folosind Splitcam imi da Flash Media Live encoder has stopped working.Dar daca dau direct Logitech C920 merge fara probleme

SplitCam - Webcam Splitter for Models
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”