Cont suspendat, se mai merita?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Am primit suspend 24 ore pe LJ cica pentru schimb de info. Am vazut ca mi-a fost suspendat si Protection-ul .Culmea ,nici macar nu vroiam sa aud de skype si prostii ,dar membrul asta imi venea timp de 1 an si nu a cerut o data . Se mai merita sa continui cu acelasi cont sau e timpul sa fac cont nou?
-
MARKUS
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Daca e prima oara cand ai avut contul suspendat, parerea mea este sa continui pe acelasi cont!!!nudaunume scrie:Am primit suspend 24 ore pe LJ cica pentru schimb de info. Am vazut ca mi-a fost suspendat si Protection-ul .Culmea ,nici macar nu vroiam sa aud de skype si prostii ,dar membrul asta imi venea timp de 1 an si nu a cerut o data . Se mai merita sa continui cu acelasi cont sau e timpul sa fac cont nou?
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
markus@prostudio.ro
MARKUS
Da,e prima oara ,insa ma gandesc ca de acum incep sa-mi faca figuri gen deconectat din privat ,dus pe pagina 2-3-4-5 si tot asa...sa inventeze vreun chargeback ca deh ,nu mai am Protection si tot asaMARKUS scrie:Daca e prima oara cand ai avut contul suspendat, parerea mea este sa continui pe acelasi cont!!!nudaunume scrie:Am primit suspend 24 ore pe LJ cica pentru schimb de info. Am vazut ca mi-a fost suspendat si Protection-ul .Culmea ,nici macar nu vroiam sa aud de skype si prostii ,dar membrul asta imi venea timp de 1 an si nu a cerut o data . Se mai merita sa continui cu acelasi cont sau e timpul sa fac cont nou?
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Atunci cand se aplica regulamentul se urmareste "aducerea pe drumul cel bun", totodata se da si un exemplu pentru restul performerilor, exemplu de "asa nu" pentru ca te poti trezi cu profilul suspendat!!nudaunume scrie: Da,e prima oara ,insa ma gandesc ca de acum incep sa-mi faca figuri gen deconectat din privat ,dus pe pagina 2-3-4-5 si tot asa...sa inventeze vreun chargeback ca deh ,nu mai am Protection si tot asa
Sanctiunile sunt publice si nu cred ca "deconectarea e mentionata acolo"
Crezi ca websiteul are vreun interes sa te deconecteze din pvt ? asta inseamna $$ pierduti pentru ei si nu cred ca actiunile lor de "pedepsire" a modelului includ deconectarea modelului din pvt!
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!