Am nevoie de o parere !
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna , am fost abordata de un tip pe facebook care mi-a propus un fel de job legat de videochat si anume : Eu sa am tocuri si sa fiu imbracata normal , si sa calc un tip cu tocul pe burta si el sa imi sarute talpa piciorului iar in schimbul astora sa primesc 100 de euro la inceput , dupa care , sa fiu platita in functie de numarul de clienti . Treaba asta dura minim 2 ore . Este posibil asa ceva ? Sau este o mare teapa?
- CamVideo.ro
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Buna.
In primul rand, din exprimarea ta eu am inteles ca fantezia descrisa de tine se va desfasura in realitate; automat nu va fi vorba de videochat, ci de cu totul altceva mult mai apropiat de prostitutie.
Daca insa aceasta fantezie se desfasoara online, prin intermediul unui calculator si a unei camere video, atunci da, poate este vorba de videochat (nisa fetish presupun) .
In primul rand, din exprimarea ta eu am inteles ca fantezia descrisa de tine se va desfasura in realitate; automat nu va fi vorba de videochat, ci de cu totul altceva mult mai apropiat de prostitutie.
Daca insa aceasta fantezie se desfasoara online, prin intermediul unui calculator si a unei camere video, atunci da, poate este vorba de videochat (nisa fetish presupun) .
CamStudio - Studio Videochat Galati
"We work; You play"
0748.400.200 / 0743.525.525
"We work; You play"
0748.400.200 / 0743.525.525