Esti in cautarea unui loc de munca sau banii de la actualul job nu iti ajung nici macar pentru intretinere? Ei bine, stii si tu ca exista oricind o solutie pentru problema ta, in cazul in care esti dispusa sa o accepti! Ia orice ziar de mica publicitate din Romania; deschide-l la pagina cu oferte de munca si ai sa constati ca, pe linga cele citeva posturi de confectionere, ospatarite sau secretare, piata abunda in locuri de munca pentru modele dispuse sa faca videochat. Program flexibil, cistiguri consistente, posibilitatea continuarii studiilor etc., oferta pare tentanta si neverosimila, nu-i asa?
Inarmata cu un nivel avansat de limba engleza, prezenta fizica si spirituala placuta, imi iau inima in dinti si imi sun prietena din copilarie, despre care stiam ca si-a deschis anul trecut un astfel de studio in Iasi. Dupa care propun in sedinta de redactie subiectul, stirnind confuzie si exaltare in rindul fetelor. Urmeaza pragul doi: „Iubitule, o sa ma duc sa fac un articol despre videochat, mai exact… o sa fac videochat”. Iubitul isi face pe deplin datoria, vinturindu-mi prin fata perspectiva ratarii iremediabile in cazul in care filmulete cu mine la videochat vor face inconjurul lumii, via YouTube. Lucru care ma pune nitel pe ginduri, mai ales cind Adriana imi cere, pentru a-mi crea cont pe site-urile cu care lucreaza, trei poze cu mine alaturi de cartea de identitate. Buuuun! Deja incep sa am emotii, asa ca o pun pe prietena mea sa imi repete de mai multe ori ca singurele persoane care vor avea acces la aceste poze sint administratorii site-ului, care sint obligati sa pastreze confidentialitatea datelor. O cred pe cuvint, trecind sub tacere in fata iubitului faptul ca cei de la livejasmin au deja poze cu fata mea lipita de buletin.
Sursa:
http://www.elle.ro/lifestyle/reportaj-c ... chat-6019/