Ce spuneti familiei si prietenilor ?
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna! Deoarece nu am gasit nici o discutie despre acest subiect, indraznesc sa va adresez eu aceasta intrebare. Cum va justificati veniturile in fata familiei si a prietenilor? Unde le spuneti ca lucrati ? Adresez aceasta intrebare Acelora dintre voi care  va pastrati secreta activitatea de videochat, pt ca banuiesc ca multe dintre voi nu spuneti familiei ceea ce faceti. Sper ca nu am deranjat cu aceasta intrebare . Multumesc !

karla in opinia mea doar studentele sau fetiscanele astea de 18 ani se ascund asa dupa perdrea ca vai sa nu vada tata sau mama///Frate, esti matura, ai peste  18 ani, poti face ce vrei cu viata ta si familia ar trebui sa stie de la inceput cu ce te ocupi si prietenii apropiati inclusiv sotul,prietenul tau. personal mi se  pare mult mai greu s atraietsi o viata in minciuna sa te ascunzi tot timpul decat sa iti asumi ceea ce faci.....Sunti destui care se ocupa cu trafic , cu tigari cu alte alea, pe aia nu-i intreaba nimeni de udne au bani lool Si sinceri tu nu etsi obligata sa te justifici nimanui d eunde ai banii respectivi(doar fiscului)

- fetish
- VIP 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ce sa le spun ? le spun ce job am si gata , mare filosofie nu este , trebuie doar sa vrei sa ai coloana vertebrala si sa te respecti pe tine insuti asa cum esti si mai ales sa intelegi ca este vb despre viata ta si este o alegere a ta 
eu cred ca cel mai important in viata este sa te simti bine ,daca nu se poate f bine in pielea ta si cu alegerile pe care le faci , toti facem compromisuri , nu cred ca e cineva ,,salvat,, cumva de compromisuri in viata de zi cu zi , poate doar daca traiesti in manastire da si traitul in manastire e in fapt tot un compromis , e usor sa fi considerat adept al divinitatii si sa urmezi litera Bibliei , atat timp cat ai o viata relativ confortabila , cat nu trebuie sa te zbati sa pui maine de mancare pe masa , sa platesti facturi , chirii , etc
ah si sa nu crezi ca-s din actegoria ,, eu fac vdc deci din casa nu ies never si traiesc numai prin inetermediul pc ului ,, , eu fac parte taman din categoria opusa , am o tarla de familion , cunostinte , prieteni , vecini , nu sunt mare vedeta sau mare super persoanlitate astfel incat oamenii care imi sunt aproape fac sacrificii si trec peste niste mentalitati doar ca sa imi fie aproape , ci cred ca oamenii aprecoiaza sinceritatea si poate de ce nu f multi incep sa se schimbe sau sa inteleaga ca vdc ul nu e bau bau ul reprezentat la tv
cred ca in general cand te simti bine in pielea ta ca om nu stai la barfa pe la colturi

eu cred ca cel mai important in viata este sa te simti bine ,daca nu se poate f bine in pielea ta si cu alegerile pe care le faci , toti facem compromisuri , nu cred ca e cineva ,,salvat,, cumva de compromisuri in viata de zi cu zi , poate doar daca traiesti in manastire da si traitul in manastire e in fapt tot un compromis , e usor sa fi considerat adept al divinitatii si sa urmezi litera Bibliei , atat timp cat ai o viata relativ confortabila , cat nu trebuie sa te zbati sa pui maine de mancare pe masa , sa platesti facturi , chirii , etc
ah si sa nu crezi ca-s din actegoria ,, eu fac vdc deci din casa nu ies never si traiesc numai prin inetermediul pc ului ,, , eu fac parte taman din categoria opusa , am o tarla de familion , cunostinte , prieteni , vecini , nu sunt mare vedeta sau mare super persoanlitate astfel incat oamenii care imi sunt aproape fac sacrificii si trec peste niste mentalitati doar ca sa imi fie aproape , ci cred ca oamenii aprecoiaza sinceritatea si poate de ce nu f multi incep sa se schimbe sau sa inteleaga ca vdc ul nu e bau bau ul reprezentat la tv
cred ca in general cand te simti bine in pielea ta ca om nu stai la barfa pe la colturi
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
						-Milton
Este destul  de complicat mai ales cand membrii familiei nu sunt open mind ...are dreptate fetish  ca trebuie sa faci in asa fel incat sa te simti bine numai ca e putin dificil sa spui parintilor 'eu fac vdc ,ma dezbrac in fata camerei pentru barbati care ma platesc si imi mai bag si toysuri peste tot dar am coloana vertebrala pt ca sunt sincera si va spun ' . Hai sa fim seriosi,parintii nostrii au trait in vremea comunismului si mentalitatea multora dintre ei lasa de dorit ....chiar daca le spui lor adevarul  asa ca sa te simti tu bine si sa nu te ascunzi de familie ,ei oricum se vor simti rusinati de ceea ce faci si nu va povesti la prieteni si la rude despre jobul tau ,vor ascunde  lucrul asta  si se vor simti impovarati . Nu spun ca nu sunt si parinti cool ...dar..mai rar.Solutia de mijloc in cazul meu a fost adevarul cosmetizat asa cat sa inteleaga cat de cat dar sa nu-i supar cu amanunte inutile.

- fetish
- VIP 
pai vezi exact ce spuneam eu , tonul face muzica , la mine prietenii nu si-au pus problema ah faci vdc te dezbraci si draci is laci , ci , ahaaa interresant ca o persoana ca tine face vdc , ca stii sa vb vre-o 4 limbi fluent , ca ai o parere de expus intr-o discutie etc ba chair o data una din fine mi s-a parut chair f dulce cand mi-a impartasit ce crede ea despre jobul meu , ,, eh nasa e ca la plaja la nudisti stati de vb dezbracati,, :lol:  :lol: ,ce incercam sa spun si nu cred ca imi iese este ca eu nu sunt prototipul de vddc clasica in zilele noastre , pitzi cu ochii 24/24 in mobilul roz si cu neuronii tinuti in cap de xtensiile de par , ci eu sunt un om f normla cu o viata f normala , plin de viata chiar daca am unghii false si extensii albastre incerc sa prez vdc ul ca pe un job normal
unii barbati mi -au spus ca ,ma admira pt incasarile pe carre le am
cred ca imp este mediul in care traiesti in primul rand , ce oameni ai in jur , daca mentalitatea e de genul femeia e c...ca e femeie , pai poti tu sa fii si super woman in timpul liber ca tot nu conteaza , daca ai noroc de un mediu in care job ul e undeva secundar si mai imp sunt alte sub de conversatie e f ok
eu am avut surpriza sa intalnesc chair pareri f pro vdc , ce e drept intr-o fam de englezi , ea a lucrat ca si contabila , el a lucrat la o uzina ceva , in fine la pensie oamenii si -au cumparat o casa de vacantza in Bulgaria unde si traiesc de cativa ani , eh oamenii erau f impresionati de job ul asta, reactia lor a fost ceva de genul , ah reallly ? wow (discutam de oameni la nivelul varstei de 55 -60 de ani , intamplator ea este irlandeza si f catolica , dar in timp a inteles ca daca ramai incotopenit undeva in timp si in idei nu rez nimic , treb sa evoluezi )
sa nu se inteleaga gresit ca nu se dicuta 27/24 despre jobul meu , am anuntat acum hat timp , acum daca deschid eu sub cu cine vreau si cu cine nu vreau e ok , daca nu nu exista intepaturi apropouri , insa oamenii sunt f intelegatori gen nu pot sa vin in ziua de la un gratar ca lucrez sau sunt obosita ca am lucrat de noapte si cam atat

unii barbati mi -au spus ca ,ma admira pt incasarile pe carre le am
cred ca imp este mediul in care traiesti in primul rand , ce oameni ai in jur , daca mentalitatea e de genul femeia e c...ca e femeie , pai poti tu sa fii si super woman in timpul liber ca tot nu conteaza , daca ai noroc de un mediu in care job ul e undeva secundar si mai imp sunt alte sub de conversatie e f ok
eu am avut surpriza sa intalnesc chair pareri f pro vdc , ce e drept intr-o fam de englezi , ea a lucrat ca si contabila , el a lucrat la o uzina ceva , in fine la pensie oamenii si -au cumparat o casa de vacantza in Bulgaria unde si traiesc de cativa ani , eh oamenii erau f impresionati de job ul asta, reactia lor a fost ceva de genul , ah reallly ? wow (discutam de oameni la nivelul varstei de 55 -60 de ani , intamplator ea este irlandeza si f catolica , dar in timp a inteles ca daca ramai incotopenit undeva in timp si in idei nu rez nimic , treb sa evoluezi )
sa nu se inteleaga gresit ca nu se dicuta 27/24 despre jobul meu , am anuntat acum hat timp , acum daca deschid eu sub cu cine vreau si cu cine nu vreau e ok , daca nu nu exista intepaturi apropouri , insa oamenii sunt f intelegatori gen nu pot sa vin in ziua de la un gratar ca lucrez sau sunt obosita ca am lucrat de noapte si cam atat
-Milton
						-Milton
- 
				andromaca_mulge_vaca
- VIP 
- Been thanked: 17 times
indiferent ce le  spuneti , recomandabil  este  sa  aveti un look cu  totul  diferit fata  de  viata reala , sa  fiti de nerecunoscut, fiindca uite, nu se  stie nicodata pe unde "te vezi":
http://www.dcnews.ro/2013/07/filme-pent ... -din-oras/

http://www.dcnews.ro/2013/07/filme-pent ... -din-oras/
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
						- curious.me
- User Junior 
Consider ca prietenilor adevarati,care te apreciaza pentru ceea ce esti, le poti spune orice inclusiv ca faci videochat.Cu parintii e mai greu,au alta mentalitate.Eu de exemplu,i-am spus mamei mele prima oara ,cand am inceput sa fac videochat,ca sunt un fel de customer support pt clientii unui site.Apoi,"mami ma apuc de videochat...",mama ,care  nu prea le are cu tehnologia ,intreaba:"ce e aia mama?cand te vezi prin webcam cu altcineva" :lol: Dar tot nu i-am spus verde-n fata ce fac.

- 
				sweetgirl
- VIP 
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
e destul de riscant sa te confesezi  prietenilor mult mai riscant decat parintilor logic chiar daca parintii  au mentalitatea invechita ,niciodata nu poti stii unde duce prietenia,multe se intampla in viata ,prietenii nu sunt pentru a ne spovedi intru totu  ....mai ales ca  invidia va exista intotdeauna ,e in genele noastre omu asa e construit..permanenta competitie..
cel mai bun prieten din lume nu te va aprecia ceea ce esti mai sincer ca familia ta,ca doar sangele apa nu se face ...nu stiu nu prea am crezut in cultul prieteniei pure adevarate niciodata si nu ca as fi o tradatoare dar asa cum tie iti vin ganduri fel de fel e foarte posibil ca asemenea trairi sa aiba si cel de langa tine...
o prietena cu un buget mai modest sunt sigura cu sau fara voia ei o va roade putin pisma de ce parfumu tau e mai persistent sau la terasa nu o sa-i pice bine sucu cand tu fara nici o ofensa ti-ai luat un cocktail pompos fara sa stai sa te uiti lung pe meniu si sa studiezi zece minute lista de preturi ...asta asa un exemplu...diferentele se vad clar la o simpla iesire... ...asa e natura umana...si uite asa subtil intr-un colt umbros isi face aparitia si doamna Invidie sau Frustrare , sau cine stie ce :lol:
hai sa fim seriosi stim cum stau lucrurile ,si da iti e prieten/a foarte buna in momentu cand te spovedesti parca aud vaaai fata si cum e spune- mi mai mult vaii ce misto as face si eu da nu ma lasa iubitu aha ,si diferentele se simt pe parcurs, femeile intre ele si nu numai sunt si vor fi invidioase ...deci atentie mare

cel mai bun prieten din lume nu te va aprecia ceea ce esti mai sincer ca familia ta,ca doar sangele apa nu se face ...nu stiu nu prea am crezut in cultul prieteniei pure adevarate niciodata si nu ca as fi o tradatoare dar asa cum tie iti vin ganduri fel de fel e foarte posibil ca asemenea trairi sa aiba si cel de langa tine...
o prietena cu un buget mai modest sunt sigura cu sau fara voia ei o va roade putin pisma de ce parfumu tau e mai persistent sau la terasa nu o sa-i pice bine sucu cand tu fara nici o ofensa ti-ai luat un cocktail pompos fara sa stai sa te uiti lung pe meniu si sa studiezi zece minute lista de preturi ...asta asa un exemplu...diferentele se vad clar la o simpla iesire... ...asa e natura umana...si uite asa subtil intr-un colt umbros isi face aparitia si doamna Invidie sau Frustrare , sau cine stie ce :lol:
hai sa fim seriosi stim cum stau lucrurile ,si da iti e prieten/a foarte buna in momentu cand te spovedesti parca aud vaaai fata si cum e spune- mi mai mult vaii ce misto as face si eu da nu ma lasa iubitu aha ,si diferentele se simt pe parcurs, femeile intre ele si nu numai sunt si vor fi invidioase ...deci atentie mare
- fetish
- VIP 
depinde ce calitate de prieteni ai si depinde f mult si de cum pui problema in anumite situati cred eu , da si eu aam cunoscuti , amice ,amici care se uita lung la un cockteil super pompos (eu de fel beau numai cockteiluri , nu de fite sau ca da bine ci pt ca e sg mod in care agrez alcolool , nu beau nici macar bere sau alte traznai vin de tara si alte rahaturi din astea)dar conteaza cred f mult cum contracarezi invidia de moment sua de mai putin moment , daca reusesti sa creezi o legatura in care cunoscutul x se poate baza pe tine si u pe elea  ,asta e invidia e omeneasca 
si oricand exista un om cu mai multi bani ca tine , si io am invidiat preteni cu masini super bengoase sua care si -au tras cate o vila ,da asta nu inseaman ca maine le dau in cap
adica cand se ajunge la show -uri din astea gen sa fac orice sa moara ala sau aia sau sa si -o ia in freza a dracului de fitoasa ca bea 7 cockteiluri si io numai unul , e clar ca nu e prietenie neam , e doar o alaturare de 2 persoane care se scot fiecrae in evidenta cat de mult se poate
cred ca mai conteaza ff mult si cum te raportezi la bani , daca apari cu aere de 700 de ron lunar si idei cum ca tu esti garantat buricul pamantului , ofcourse ca ti -o iei urgent in freza , daca inceri sa fii uman , fara etalarea payrolului unde se poate si unde nu se poate si comenturi de 3 lei gen ,, io nu as muci pe 20 de milioane ca aia care iau atat sunt boi,, , e clar ca oha preteni
eu deep inside cred sincer ca toti oameni au un fond bun , imp este cum ii tratezi ;ce oferi aia priemsti
ultima nostra achizitie la cap prieteni este un tinerel de 26 de ani care este hipoacuzic , si cu care ne-am imprietenit pe holurile fac unde dadea al meu sot liicenta , sorry da nu stiu daca poti simti orice altceva pt omul in cauza , decat un imens respect pt ca incearca cat de mult poate integrarea in soc
si da omul e f pro fasion , vrea sa ajunga stilist , aude mai greu , trebuie vorbit tare si clar , citeste si de pe buze , da asta nu e important important este ce e sub ambalaj , cum arata el ca si om
deci cum ziceam tonul face muzica

si oricand exista un om cu mai multi bani ca tine , si io am invidiat preteni cu masini super bengoase sua care si -au tras cate o vila ,da asta nu inseaman ca maine le dau in cap
adica cand se ajunge la show -uri din astea gen sa fac orice sa moara ala sau aia sau sa si -o ia in freza a dracului de fitoasa ca bea 7 cockteiluri si io numai unul , e clar ca nu e prietenie neam , e doar o alaturare de 2 persoane care se scot fiecrae in evidenta cat de mult se poate
cred ca mai conteaza ff mult si cum te raportezi la bani , daca apari cu aere de 700 de ron lunar si idei cum ca tu esti garantat buricul pamantului , ofcourse ca ti -o iei urgent in freza , daca inceri sa fii uman , fara etalarea payrolului unde se poate si unde nu se poate si comenturi de 3 lei gen ,, io nu as muci pe 20 de milioane ca aia care iau atat sunt boi,, , e clar ca oha preteni
eu deep inside cred sincer ca toti oameni au un fond bun , imp este cum ii tratezi ;ce oferi aia priemsti
ultima nostra achizitie la cap prieteni este un tinerel de 26 de ani care este hipoacuzic , si cu care ne-am imprietenit pe holurile fac unde dadea al meu sot liicenta , sorry da nu stiu daca poti simti orice altceva pt omul in cauza , decat un imens respect pt ca incearca cat de mult poate integrarea in soc
si da omul e f pro fasion , vrea sa ajunga stilist , aude mai greu , trebuie vorbit tare si clar , citeste si de pe buze , da asta nu e important important este ce e sub ambalaj , cum arata el ca si om
deci cum ziceam tonul face muzica
-Milton
						-Milton
- 
				SWEETANGEL2000
- User Activ 
fetish perfect de acord cu tine cnd e vb de prieteni ,insa nu nu la fel pui problema cand e vb de parinti !prieteni ti alegi ,mama si tata nu !asa k poate spunand adevarul modificat sau partial ,sau mintind cand e vb de familie ,daca asta ii protejeaza prefer sa o fac !eu nu cred foarte mult in priteni ,indiferent de jobul pe care il am sau de mediul din care provin!traim intr-o societate foarte invidualista ,asa k ....nu ma agit prea mult cu ce spun prietenilor !celor care chiar imi sunt priteni o lista f scurta le spun adevarul !cand vine vb de parinti aleg sa mint ,pentru k stiu k asa e cel mai bine pentru ei !just my 2 cent !

sweetangel2000
						Eu am luat-o pe mama frumos in fata calculatorului si i-am aratat ( dupa ce i-am spus ca lucrez la o sala de net ca sa justific tura de noapte...pe vremea aia atat m-a dus capu'  ). Si dupa socul de rigoare, la fel cu cel pe care l-a avut cand a aflat ca fumez, a incercat sa inteleaga. In cam doi ani a inteles, la modul ca stie ce si cum si cand fac. Stie ca lucrez de acasa, stie ca sunt independenta datorita videochatului, stie ca am mai mult timp sa ma ocup de creierul meu daca lucrez mai putine ore pe zi care nu-mi obosesc corpul. E ok. Adevarul e cea mai buna solutie, dar ai grija cum il servesti. Fiecare are butoane, apasa-le corespunzator. Succes!
 ). Si dupa socul de rigoare, la fel cu cel pe care l-a avut cand a aflat ca fumez, a incercat sa inteleaga. In cam doi ani a inteles, la modul ca stie ce si cum si cand fac. Stie ca lucrez de acasa, stie ca sunt independenta datorita videochatului, stie ca am mai mult timp sa ma ocup de creierul meu daca lucrez mai putine ore pe zi care nu-mi obosesc corpul. E ok. Adevarul e cea mai buna solutie, dar ai grija cum il servesti. Fiecare are butoane, apasa-le corespunzator. Succes!