Pentru cei care stau pe CC

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Annycka
Has thanked: 0
Been thanked: 0

As dori sa stiu si eu daca a avut careva probleme cu cc-ul astazi...Imi tot da connecting to server pe sesiune,Camtocam si camcontacts abia se incarca, adminii se bat cu pumnul in piept ca serverele lor sunt ok si ca nu sunt probleme...Mentionez ca mai stau pe inca 3 sesiuni in acelasi timp si celelalte 3 se incarca bine...Multumesc frumos!!!
SoulCams Models Studios wanted
monique07

am si eu aceas prob iar de jumate de ora nu mai pot accesa site-ul deloc...sper sa isi revina
BlueRay

Am o problema ciudata cu CC...
Nu pot intra pe el decat seara, cam dupa 18.00 - 19.00. Pana atunci, daca deschid sesiunea - cu mozilla - se blocheaza browserul, nu mai misca nimic. Trebuie sa redeschid tot.
Nu cred ca e o problema de upload, tin deschise 4 site-uri fara probleme, cand vreau sa intru pe CC inchid un alt site... pc performance nu sare de 70%... Pfff. Si cum puii mei seara merge fara probleme??? :shock:
Cu IE si Chrome problema e ca nu apare splitterul la video settings... S-a mai confruntat cineva cu o chestie de felul asta??
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

se intampla daca este primul site deschis pe un anumit site.

de exemplu pt. Chrome, deschide sesiunea pentru un alt site, in timp ce merge pe ala dai drumul si la cc si o sa-ti ia setarile deja facute pe cel dinainte, apoi poti sa il inchizi pe ALA si sa pastrezi doar cc-ul.

Chrome si Firefox au "schelete" independente fiecare iar Opera, IE si Safari sunt construite pe scheletul IE si primesc setari pe principiul de mai sus daca este deschisa o sesiune pe IE.

cc merge super-bine pe Opera, deci poti sa deschizi site-ul 1 pe IE apoi site-ul 2 sa fie cc pe Opera si in continuare eventual alte site-uri pe alte browsere.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

andromaca_mulge_vaca scrie:se intampla daca este primul site deschis pe un anumit site.

pe un anumit browser adica

(sorry, oboseala....)
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
BlueRay

Multumesc mult, nu stiam faza cu CC si Opera.
Scuze pentru raspunsul tardiv, o perioada nu am mai intrat pe forum.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”