ImLive Ma poate Ajuta Cineva !!!!
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- cashstudio
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
salut la toata lumea nush ce se intampla pe ImLive intra unu cica e adimn pe mine cu numele H0STLIVEREPSdanny si imi zice sa ii vb cu sir sa yes din pv ???? dupa accea ma duc frumos pe forum sii le dau mesaj celor de acolo le spun ce se intampla si imi trimit mesaj sa stau linistit ca admini au doar numele  "csrep'' ori ex:csrep1 le multumesc frm toate bune intru inapoi online stau iau cateva pv iar intra H0STLIVEREPSdanny si imi zice bagate offline ca ai primit 2 mesaje ma deloghez si chiar aveam 2 mesaje in care scrie asta HEY MODEL, OUR ADMINS REPORTED YOUR RUDENESS.LOOK MODEL IN IMLIVE ONLY REAL ADMINS CAN USE NICKNAMES STARTING HOSTLIVE AND ALL MODELS MUST RESPECT ADMINS.SO EITHER GET CLEVER AND LISTEN THEM CAREFULLY OR GET FIRED.FIRST AND LAST WARNING. numai inteleg nimik sincer ma poate ajuta cineva in povestea asta stimaa la toata lumea :lol:

- TwistedAngel
- User Junior+ 
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Se joaca un membru cu nervi tai ! Ala nu e admin si  adminii nu trimit mesaje !
Adminii pe imlive intra doar cu CSrep urmat de un numar , cand intra un admin in privat nu apare fereastra ca la un membru normal , ei intra direct si niciodata cand esti in private, si adminii nu scriu cu caps lock :lol: . Admini nu te roga sa iesi offline ca altfel te concediaza ( tu neffind angajata lor ) adminii te scot de pe sesiune si iti blocheaza sesiunea direct. Cand primesti un mesaj de la admin , il primesti pe adresa de mail cu care te-ai inregistrat .
Cere pe forum la costumer service sa ti se controleze camera si vezi singura diferenta.

Adminii pe imlive intra doar cu CSrep urmat de un numar , cand intra un admin in privat nu apare fereastra ca la un membru normal , ei intra direct si niciodata cand esti in private, si adminii nu scriu cu caps lock :lol: . Admini nu te roga sa iesi offline ca altfel te concediaza ( tu neffind angajata lor ) adminii te scot de pe sesiune si iti blocheaza sesiunea direct. Cand primesti un mesaj de la admin , il primesti pe adresa de mail cu care te-ai inregistrat .
Cere pe forum la costumer service sa ti se controleze camera si vezi singura diferenta.
- dulcyka_sexy
- User Avansat 
prin primele zile cand am intrat pe imlive, si eu am patit la fel, amenintari ca ma da afara,ca nu o sa mai lucru, ca o sa pierd banutii, etc...dar mereu iam refuzat cererile, iar acum cand intra cate un smecher, ii zic din start NU ESTI ADMIN, doar visezi ca vei fi, dar nu se stie daca visele ajung realitate :lol: si pleaca cat ai clipi..lol...dau copy paste la text, apoi merg la customer, si pun acolo sa vada si ei...de cand tot promit i ca nu mai lasa pe nimeni sa se inregistreze cu asemenea nickuri, dar tot degeaba

- GlamChatStudio
- GoldMember 
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Ce-i mai duce capul... dar isi si gasesc victime...
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
						Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
- WinXPfather
- Moderator 
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- Maleficent
- Veteran 
lol
imi aduc aminte cum era acum cativa ani cand mi-am facut cont pe livejasmin.La fiecare 5 minute se gasea cate un "tepar"sa vina si sa ma puna sa ma dezbrac in free sa-mi faca poze pt profil ca altfel imi inchide contul.Deja incepusera sa ma streseze....si nu stiu de ce am impresia ca unele modele "pun botul "

imi aduc aminte cum era acum cativa ani cand mi-am facut cont pe livejasmin.La fiecare 5 minute se gasea cate un "tepar"sa vina si sa ma puna sa ma dezbrac in free sa-mi faca poze pt profil ca altfel imi inchide contul.Deja incepusera sa ma streseze....si nu stiu de ce am impresia ca unele modele "pun botul "
- RTModels
- User Junior+ 
in 2013 , dupa atatia ani de activitate...inca exista gaste pe lac :lol: :lol:pocahontas scrie:)))))))Pai bineineteles ca aveai 2 mesaje daca el ti le-a dat :lol:
Ce-i mai duce capul... dar isi si gasesc victime...
R.Rosu
RT Models Studio
						RT Models Studio
- 
				andromaca_mulge_vaca
- VIP 
- Been thanked: 17 times
cand iti intra un  csrep adevarat se  aude dingdong ca si cum ar incepe un pvt  iar textul (cand iti scrie) este  altfel colorat decat la orice alti membri, intra in Forum si cere un "room check" atunci o sa-ti vina un csrep adevarat  ca sa inveti diferenta.

https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
						- cashstudio
va multumesc frm stima