salut as avea si eu o intrebare pentru voi.as dori sa cumpar un Canon power shot a520 de pe acest site 100giga.ro.merita sa cumpar de la ei le aduc din ungaria si sunt mai ieftine cam cu un milion ca in bucuresti.cand i-am intrebat daca cutia aparatului este sigilata mi-au zis ca le au cum le vin din magazin.
thanks
inlegatura cu situl 100giga.ro
- michelexsex
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
- User Junior+
daca vrei un canon, ia mai bine un EOS. calitatea face diferentza
- KillerOrka
- User Junior
Omu' are 200$ ca sa-si ia aparat foto digital, nu minim 1200$ cat e minim un EOS body (in magazin Ro)robin_hood scrie:daca vrei un canon, ia mai bine un EOS. calitatea face diferentza
E ca si cum eu iti spun ca vreau sa-mi iau Logan si tu-mi zici de Porsche Cayenne...
Plus ca diferenta o face sticla (daca vrei intr-adevar calitate)...
I-ati linistit A520 e foarte bun, si poti sa te uiti si pe www.emag.ro din experienta mea ieftini si seriosi. Plus ca ai garantie la el aici daca e ceva.
.
-
- User Junior+
un EOS il potzi lua si cu 4-500 daca intr-adevar vrei, unde sa mai pui ca exista si EOS second hand daca nu vrei sa dai prea multi bani. nu ma refeream la EOS-ul de 18 MegaPixeli... evident.
oricum comparatzia intre logan si porche e exagerata.... la urma urmei eu recomandam alt model de la acelasi producator.
daca tot vrei o camera foto fara SLR TTL si alte alea... nici nu conteaza asha mult ce itzi cumperi. parerea mea e ca la camerele pentru amatori cea mai buna calitate o are Sony, dar sunt ceva mai scumpe alea.
apropo, verifica si bursa.rol.ro. mai aveau pe acolo ceva furaciuni si alte alea. un Sony T1 era vreo 300 acum juma' de an
oricum comparatzia intre logan si porche e exagerata.... la urma urmei eu recomandam alt model de la acelasi producator.
daca tot vrei o camera foto fara SLR TTL si alte alea... nici nu conteaza asha mult ce itzi cumperi. parerea mea e ca la camerele pentru amatori cea mai buna calitate o are Sony, dar sunt ceva mai scumpe alea.
apropo, verifica si bursa.rol.ro. mai aveau pe acolo ceva furaciuni si alte alea. un Sony T1 era vreo 300 acum juma' de an
- KillerOrka
- User Junior
Arata-mi magazin in Ro unde EOS nou costa 4-500.robin_hood scrie:un EOS il potzi lua si cu 4-500 daca intr-adevar vrei, unde sa mai pui ca exista si EOS second hand daca nu vrei sa dai prea multi bani. nu ma refeream la EOS-ul de 18 MegaPixeli... evident.
Daca vroia second hand nu mai pomenea de magazin si ca sunt sigilate.
OK atunci VW Lupo si Porsche Cayenne ca sa fie mai apropiat. Diferenta este proportionala.robin_hood scrie:oricum comparatzia intre logan si porche e exagerata.... la urma urmei eu recomandam alt model de la acelasi producator.
Parerea mea e ca cea mai buna calitate a imaginii si fiabilitate o au Canon-urile si au si accesoriile, consumabilele mai ieftine.robin_hood scrie:daca tot vrei o camera foto fara SLR TTL si alte alea... nici nu conteaza asha mult ce itzi cumperi. parerea mea e ca la camerele pentru amatori cea mai buna calitate o are Sony, dar sunt ceva mai scumpe alea.
Omu' nu vrea furaciuni...robin_hood scrie:apropo, verifica si bursa.rol.ro. mai aveau pe acolo ceva furaciuni si alte alea. un Sony T1 era vreo 300 acum juma' de an
- KillerOrka
- User Junior
Vorbim aiurea...ma uit la data cand a postat si de atunci cred ca si-a luat 2 nu 1