Prima intalnire,Primul sarut , Prima noapte de dragoste

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
Cam2Chat
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Prima intalnire,Primul sarut , Prima noapte de dragoste - Prima BASHINA

ai fetelor, cu voi vreau sa stau de vorba :) , incerc sa va explic in ceea ce urmeaza, ce facem noi baietii atunci cand vrem sa tragem prima basina langa voi!

Hai sa o luam cu inceputul:

Ne imbracam frumos, ne pregatim cu 5 ore inainte, dusul se prelungeste, ne barbierim desi nu e impetuos necesar, ne luam cel mai frumos tricou din dulap, rugam un amic sa ne imprumute ceasul lui, facem rost de bani pentru a iesi la cel mai scump restaurant, dam o fuga la un alt amic sa ne dam cu parfum, etc. Dupa ce am trecut prin toate etapele astea, se apropie ora mult asteptata. Iesim din casa, dam fuga la florarie, cumparam un buchet de trandafiri, ne oprim la spalatorie sa curatam masina interior-exterior si iata-ne pregatiti de marea intalnire.

E fata pe care o dorim cel mai mult, ne-am indragostit rapid, e frumoasa si fluturii iti rup stomacul! Parcam masina strategic, nu oricum, undeva mai departe de scara ei, astfel ca atunci cand iese, sa mai vedem odata ce cur frumos are! Se urca in masina, noi mai timizi, incercam sa-i zambim cat mai sarmant si demaram. Urmeaza restaurantul, o cina romantica, discutii pe diverse teme. Ii dai ei dreptate in mai toate cazurile, te prefaci ca si tie-ti plac pisicile, ca sunt atat de dragute (stiind ca si ea are una), si ca ai 2 prin fata blocului si le dai mereu mancare, desi iti aduci aminte in sinea ta, ca ultima pisica pe care ai intalnit-o n-a primit de la tine decat o bricheta in cap sau un fum de tigara in ochi. In loc de “pula mea” spui “puii mei”, ii explici ca unii barbati sunt chiar porci si ca tu nu esti unul din misoginii aceia care considera ca femeia la volan e o catastrofa, ii mai spui ca nu prea iti place berea, desi tu stii ca bei si 20 de halbe daca te enervezi. O “avertizezi” ca tie iti plac plimbarile romantice pe malul marii, sa inteleaga ca esti un romantic incurabil, ca iubesti copiii, ca asculti numai si numai muzica buna, desi cand te imbeti rupi pantofii pe Salam.

Vine mancarea, ti-ai comandat ceva sofisticat, un ficat de gasca, ceapa caramelizata si rulada de piept de curcan cu sunca de Parma si sos de branza cu garnitura de lasagna ca tu nu esti un fraier, dar te-ai cam pacalit cu alegerea facuta, tot mai buna era o ceafa de porc. Te chinui sa mananci ca la carte, nu primitiv cum mananci mici cu baietii la targ la Vitan. Vine nota de plata, te miri la misto ca a costat atat de putin, lasi baccis gras ospatarului, va indreptati catre masina, ii deschizi portiera, si te indrepti catre blocul ei. O lasi la 2-3 metri de scara , ca sa-i mai poti admira curul inca odata, va sarutati 4-5 minute fara oprire, cu pula atat de sculata incat iti rupe chilotii aia buni! Un moment de fericire maxima si de implinire, apare atunci cand se da jos din masina si i se vad bikinii aia roz, de regula! Sau de regulat :)

Urmeaza o relatie frumoasa, plina de iubire, nopti de dragoste nebuna, va bagati si la un 69 dupa un timp :) si in paralel, de-a lungul timpului incepe sa iasa si fiara din tine. Esti in perioada de tranzitie in care “puii mei”, “pusca mea” sunt inlocuite de “pula mea”, la semafor scoti capul pe geam si te adresezi unei pertenere de trafic cu “ce mortii tai faci fa proasto? te bagi in fata mea?”.

Vine insa si un moment mai delicat ptr noi toti-. Esti cu ea acasa si iti vine sa te besi-Nu te mai poti abtine..e deja a nu stiu cata oara cand te-ai oprit la fix, ba intr-o zi chiar ai fost la un pas sa rupi pantalonii si cu ma-sa de fatza. Acum esti din nou in impas, si te gandesti profund “sa ma risc ma si s-o dau? ce dracu sa zica? poate se supara! Fie ce-o fi!

Si o dai, in speranta ca e mai putin zgomotosa, dar te-ai inselat! A sunat ca la revolutie-a fost un sir lung de impuscaturi, artificii, petarde si cred ca a lasat si ceva urme de nicotina pe chiloti! Apoi te uiti in ochii ei, si razi fortat, te scuzi si ii spui ca n-ai mai putut. Ea iti spune ca esti nesimtit si tu o iei repede in brate si-o saruti. Asta a fost prima basina, dintr-o serie de alte sute. Dupa un timp, ajungi sa te besi si s-o bagi cu capul in plapuma si sa o tii acolo, pana se inverzeste la fatza. Doar te iubeste, n-are ce sa zica! Doar nu te-o parasi ea ptru o basina nevinovata!

Intelegeti mai fetelor, cam cum stau lucrurile? :) Sa nu ma judecati gresit, nu sunt misogin, dar asta-i realitatea. O sa ma revansez :)
Cam2Chat - Professional Broadcast
http://www.cam2chatstudio.ro
office@cam2chatstudio.ro
Imagine
SoulCams Models Studios wanted
fetish
VIP
VIP

lol cam chiar m ai facut sa rad off mi am adus aminte cum la inceputurile relatieie mele cu sotul mergeam prin vecini la baie sau atunci cand eram singuri acasa

un adevarat chin data fiind ca petreceam 22 de ore din 24 impreuna dar nah trebuia sa facem impresie buna

:lol:
daniele
User Junior+
User Junior+

haaaaaa super super tare, prietenul meu a ras cu lacrimi
winner winner, chicken dinner
Kaye
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times

Dupa un timp, ajungi sa te besi si s-o bagi cu capul in plapuma si sa o tii acolo, pana se inverzeste la fatza. Doar te iubeste, n-are ce sa zica! Doar nu te-o parasi ea ptru o basina nevinovata!

Cat de tare!!!! :D
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Dar iti vine sa crezi ca sunt barbati si femei care nu fac asta nici dupa multi ani de casnicie?Cred ca nu ,sincer ,amuzant dar pueril ,la prima intalnire daca venea un tip cum ai descris tu imi placea sa joc cu el table si data urmatoare ma imbracam in cei mai naspa pantaloni cu 3 numere mai mari si - i spuneam suav ca mie -mi place papa la cantina.As fi vrut sa-i vad mecla socata:))Eh dar na ,nu toti gandim la fel ,totul ar parea cam prea fake ca sa fie adevarat ,sunt femei care citesc barbatii imediat ,in a doua categorie sunt cele care mai cred in fat frumos si in a treia sunt cele care au noroc sau minte mai multa decat 99.9% ,de fapt nu minte este exact ce vreau sa zic mai degraba scoala vietii.
Deci fetelor aspirante la basinile barbatilor cu bani (aka semi pitzi,semi tute si semi ce-or mai fi ele alea care dau pe spate cand se vad in audi sau bmw )mai bine iesiti cu unul sarac dar honest venind la intalnire cu dacia din `70 decat sa riscati sa mirositi basini toata viata.

Pe mine sotul prima data m-a dus la o cafenea de cartier si mi-a spus ca nu are bani de altceva,nici flori nu mi-a adus ,era imbracat curat dar nu avea toale de firma ,nu avea nici macar dacia ,ulterior a primit o de la parinti .M-am indrogostit pe loc de el ,suntem impreuna si in ziua de azi ,a m fct o avere impreuna si nu am mirosit nici macar o basina in aproape 10 ani .
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

pocahontas scrie: Deci fetelor aspirante la basinile barbatilor cu bani (aka semi pitzi,semi tute si semi ce-or mai fi ele alea care dau pe spate cand se vad in audi sau bmw )mai bine iesiti cu unul sarac dar honest venind la intalnire cu dacia din `70 decat sa riscati sa mirositi basini toata viata.
Credeam ca parturile se dau indiferent de statut, putere :). Cred ca ar trebui sa fiu extrem de bogat dar ma uitai prin conturi si bate vantul. O fata imi zice acum pe mess ca parturile nu au miros in bmw ;) ca in dacie candeste a canal din default :))
pocahontas scrie: si nu am mirosit nici macar o basina in aproape 10 ani .
Singura concluzie ca ca il hranesti ca la carte (buna compatibilitate a alimentelor) si mai are si supapa buna!

Cam2Chat, realist eseu:) , dar cred ca ai sub 30 ani, o sa vezi ca dupa 35 se schimba treaba, si daca vrei sa le gatui tot nu o poti face in mai putin de 5 pasi, dar sa o mai strangulezi de tot. Si sunt de alea grele de se zbat mult intre fese pana se degaja si fac rana pe piele de ustura...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Da Winx acum ii dau numai iarba stropita cu parfum macar asa ma asigur ca am un airwick permanent in casa :))))))Ceafa de pooooorrccc(nu-mi apartine cuvantul e imprumutat de la un prieten) nu este buna aia da basini puturoase si nici micii.

Sincer eu va admir pe voi barbatii,sunteti folositori pe langa casa omului,unii dintre voi chiar muncitori ,utili si o garda personala buna in caz ca ne ataca vreun dusman nepravazut .

Misoginismul eu il asociez mai mult cu infatuarea ,oh Doamne eu stiu ca videochatul dauneaza grav sanatatii mintale ,iti deschide asa de tare ochii incat nu prea mai vezi ''perfectul''.Bine ca m-am maritat inainte ca ramaneam fata batrana.

Fetelor cand omul de langa voi incepe sa dea basini va invat eu ceva ,cand sunteti voi acolo in durerile orgasmului lumesc si el este gata ,gata sa explodeze ,screme ti va tare de tot si rasunati din toate puterile(recomand fasole cu varza acra inainte)Nici un penis nu rezista la o basina buna, data la momentul potrivit :lol: :lol: Nu o sa se supere el doar pentru o basina nevinovata, ca doar ne iubesc,nu?
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
LadyAttitude
Veteran
Veteran

pocahontas scrie:..eu stiu ca videochatul dauneaza grav sanatatii mintale ,iti deschide asa de tare ochii incat nu prea mai vezi ''perfectul''.Bine ca m-am maritat inainte ca ramaneam fata batrana.
Simt asta pe pielea mea,deja nu mai caut senzatiile tari,ma chinuiesc a le evita,imi promit ca ma voi cuminti,ca nu mai fac,o dau in slalomuri printre masculi.. nush cum the heck fac si tot ma mai izbesc in cate un jalon :lol:
Luand in considerare oferta de pe piata...cum dracu sa fi mono(gam)?
The only way top deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existance is an act of rebellion.(A.C.
VirtuaLady

foarte amuzant.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”