1. V_Father - nu ma simt vizat de reply-ul tau . Nu sunt nici tzepar (am sa-ti demonstrez ca nu am tepuit pe nimeni ) , nu sunt nici pelican (arata-mi un post al meu care sa indice contrariul) , si nici atotstiutor nu sunt . Deci daca faci o insinuare la adresa mea ... asta e parerea ta , pe care nu am de ales decat sa o accept ca o parere si atat .
2. "chiar nu putem discuta civilizat?" . Nu cred ca am jignit pe nimeni niciodata .
3. Rufele nu sunt murdare de kkt . In realitate totul este impecabil . Aceste lucruri au fost patate de kkt de "interlocutorul" meu , dintr-un motiv N - pe care nu il pot mentiona pe acest forum (oricum nu are nici o legatura cu videochatul sau cele mentionate aici) .
Subiectul nu a fost deschis de mine . Eu nu am facut decat sa confirm ceea ce spusese michelexsex . Tot michelexsex poate sa confirme ca acest individ i-a cerut conturi pe anumite site-uri - deci ajungem exact acolo unde am spus eu : oamenii nu aveau acte .(... asa-mi trebuie sa scot oamenii din mocirla....alta data nu am sa mai fac aceiasi greseala ...)
Tot intr-un moment de betie probabil , acest nene recunoaste in posturile sale ca din propriul studio (atunci cand il va avea) nu va face niciodata "cersetorie" . Ulterior recunoaste ca a facut asta pe spatele meu . Cine a dat cu bata in balta in cazul asta ?
Hop apare de nici unde Nice_girl , nimeni alta decat prietena acestui adid22 , si care sare la gatul meu ca am sa-i dau 200 de euro . Eu nu am zis ca nu am ... sunt 90 de euro pe care nu au venit niciodata sa-i incaseze . Poate ii dadeam ... poate nu ... asta e mai putin important . Nu au venit niciodata sa-i ceara , dar fac "reclamatii " aici .
Tot nice_girl spune ca sunt invidios pe faptul ca modelele pot face bani si din asta . Nu sunt invidios , iar problema nu se pune asa : un model trebuie sa lucreze intr-un studio cu seriozitate , urmand programul si regulile impuse de studioul respectiv . Unele din reguli sunt : cersitul interzis , messengerul interzis !! Cine nu le poate respecta , are libera alegere sa mearga la studii , sa vanda la taraba sau sa lucreze la fabrica de confectii .
Tot nice girl spune ca nu stiu sa fac cont pe imlive . Din cate imi aduc aminte , pe acest forum exista un ghid al incepatorului pe imlive facut de mine , si apreciat din punct de vedere calitativ . Contul a fost activat , dar domnisoara de_treaba nu mai era in studio . Calcase pe bec cu o seara inainte - dupa 4 zile si nu dupa 2 saptamani .
Calitatea umana se recunoaste din amenintarile pe care le profaneaza la adresa mea .
Si apoi oamenii si mint de ingheata apele . Intr-un post el scre ca au primit 800 de euro , dupa care vine ea si spune 1200 de euro . Pai in cazul asta varianta oficiala cred ca este 0 (zero) euro .
Vizualizati si primele 10 posturi ale lui adid22 - omul care a reusit imposibilul (dovada pe forum) : bahn pe PX24 .
Videochat_father . Acest ultim reply nu reprezinta o continuare a tevaturii pe care de altfel nu o agreez , mai ales ca sunt in mijlocul ei . Considera asta doar un drept de a-mi apara imaginea . alexiss999 a fost o greseala si atat . Nu ma repreznita sub nici o forma si SAD^ a inteles asta .
Daca ma consideri pelican sau tzepar te rog sa-mi spui mie direct . Astfel nu mai este nevoie de curatenie . Am sa renunt eu singur din acelasi motiv : nu-mi place ca munca mea sa fie luata in batjocura .
De altfel spor la treaba pentru toata lumea .
Ciao