de ce unii confunda videochatul cu prostitutia?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Încuiat
DoarEu
User Avansat
User Avansat
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Deci , o data pentru totdeauna vreau sa tragem anumite limite . Niciodata nu am vorbit fara argumente si nu o voi face nici de data asta .

1. V_Father - nu ma simt vizat de reply-ul tau . Nu sunt nici tzepar (am sa-ti demonstrez ca nu am tepuit pe nimeni ) , nu sunt nici pelican (arata-mi un post al meu care sa indice contrariul) , si nici atotstiutor nu sunt . Deci daca faci o insinuare la adresa mea ... asta e parerea ta , pe care nu am de ales decat sa o accept ca o parere si atat .

2. "chiar nu putem discuta civilizat?" . Nu cred ca am jignit pe nimeni niciodata .

3. Rufele nu sunt murdare de kkt . In realitate totul este impecabil . Aceste lucruri au fost patate de kkt de "interlocutorul" meu , dintr-un motiv N - pe care nu il pot mentiona pe acest forum (oricum nu are nici o legatura cu videochatul sau cele mentionate aici) .

Subiectul nu a fost deschis de mine . Eu nu am facut decat sa confirm ceea ce spusese michelexsex . Tot michelexsex poate sa confirme ca acest individ i-a cerut conturi pe anumite site-uri - deci ajungem exact acolo unde am spus eu : oamenii nu aveau acte .(... asa-mi trebuie sa scot oamenii din mocirla....alta data nu am sa mai fac aceiasi greseala ...)

Tot intr-un moment de betie probabil , acest nene recunoaste in posturile sale ca din propriul studio (atunci cand il va avea) nu va face niciodata "cersetorie" . Ulterior recunoaste ca a facut asta pe spatele meu . Cine a dat cu bata in balta in cazul asta ?

Hop apare de nici unde Nice_girl , nimeni alta decat prietena acestui adid22 , si care sare la gatul meu ca am sa-i dau 200 de euro . Eu nu am zis ca nu am ... sunt 90 de euro pe care nu au venit niciodata sa-i incaseze . Poate ii dadeam ... poate nu ... asta e mai putin important . Nu au venit niciodata sa-i ceara , dar fac "reclamatii " aici .

Tot nice_girl spune ca sunt invidios pe faptul ca modelele pot face bani si din asta . Nu sunt invidios , iar problema nu se pune asa : un model trebuie sa lucreze intr-un studio cu seriozitate , urmand programul si regulile impuse de studioul respectiv . Unele din reguli sunt : cersitul interzis , messengerul interzis !! Cine nu le poate respecta , are libera alegere sa mearga la studii , sa vanda la taraba sau sa lucreze la fabrica de confectii .
Tot nice girl spune ca nu stiu sa fac cont pe imlive . Din cate imi aduc aminte , pe acest forum exista un ghid al incepatorului pe imlive facut de mine , si apreciat din punct de vedere calitativ . Contul a fost activat , dar domnisoara de_treaba nu mai era in studio . Calcase pe bec cu o seara inainte - dupa 4 zile si nu dupa 2 saptamani .

Calitatea umana se recunoaste din amenintarile pe care le profaneaza la adresa mea .

Si apoi oamenii si mint de ingheata apele . Intr-un post el scre ca au primit 800 de euro , dupa care vine ea si spune 1200 de euro . Pai in cazul asta varianta oficiala cred ca este 0 (zero) euro .

Vizualizati si primele 10 posturi ale lui adid22 - omul care a reusit imposibilul (dovada pe forum) : bahn pe PX24 . :D ... ca sa vedeti cine arunca cu pietre .

Videochat_father . Acest ultim reply nu reprezinta o continuare a tevaturii pe care de altfel nu o agreez , mai ales ca sunt in mijlocul ei . Considera asta doar un drept de a-mi apara imaginea . alexiss999 a fost o greseala si atat . Nu ma repreznita sub nici o forma si SAD^ a inteles asta .
Daca ma consideri pelican sau tzepar te rog sa-mi spui mie direct . Astfel nu mai este nevoie de curatenie . Am sa renunt eu singur din acelasi motiv : nu-mi place ca munca mea sa fie luata in batjocura .

De altfel spor la treaba pentru toata lumea .
Ciao
SoulCams Models Studios wanted
MARKUS
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

Svideo scrie:Curve sunt si majoritatea vanzatoarelor din Mall dar nu pune nimeni semnul egal intre ele si prostituate ...

E adevarat ca cele spuse mai sus sunt o rusine ... eu nu am ezitat niciodata sa renunt la orice model a incercat sa cerseasca bani sau sa fraiereasca membrii ... imi era mie rusine in locul lui ...
Eu zic ca e usoara urma de ipocrizie aici ....sa imi spui tu mie ca nu ai ezita sadai ORICE model afara pt cersetorie asta eu nu pot sa o cred in conditia in care 85 la 100 din modele cel putin odata au recurs la aceasta metoda.....hai sa fim realisti!!!!!O priniz si nu faci decat sa inchizi ochii si sa tefaci ca nu ai vazut ....mergi inainte....

Cat desprte cele de la MALL eu am o vorba : exista curve destepte si curve proaste....cele destepte si-o trag cu barbati cu bani stiind ca o sa-i faca de bani in timp iar cele proaste sunt cele care si-o trag la colt de strada(prostituatele);exista si un banc pe tema asta--->
Ionescu se intalneste cu Andreea dupa vreo 10 ani;. Andreea frumos imbracat numai la haine de BRAND consacrat, mirosea a parfum fin si scump cu un X5 in fata localului ....iar ionesc al meu ...BUGETAR saracu.
Ionescu o intreaba :
-MAI ANDREEA ce Dumnezeu ai facut de ai faccut atatia bani? Cum ai reusit?
-Am facut sex oral
-Adica muie?,intreaba mirat ionescu
-Nu mai,SEX ORAL...zice andreea
-Pai da...sex oral adica muie.....replica IONESCU
la care andreea ii explica
-Sex oral e sex oral muie e altceva...hai sa iti explic mai pe intelesul tau: tu ce salariu ai?
-6 milioane
-Cate ore lucrezi>
-12,14 depinde cat e nevoie
-Cate zile pe saptamana ?
-6
-VEzi ce faci tu se numeste muie ce fac eu se numeste SEX ORAL
MARKUS
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

HOOOOOOOOOOOOOOOOOOO FRATILOR...ATI INEBUNIT? AICI NU SUNTETI LA CARCIUMA SI NICI POE TERENUL DE LUPTA!!!!!
SAD FA CEVA CU OAMENII ASTIA ....CE DUMNEZEU E AICI FORM VIDEO-CHAT SAU MAHALA?
Ceea ce faceti voi este o jignire pt noi toti.....noi cei care pierdem 10 min pt a pune informatii legate de video chat pe acest site....MURDARITI siteul cu BARFA VOASTRA !!!!!
MERGETI FRATILOR IN STRADA SI VA CERTATI NU AICI!!!!

Iar cei de la site ar fii trebuit sa stearga converstaile voastre eventual sa va si baneze
adid22
User Activ
User Activ

aveti perfecta dreptate.lucrurile au depasit bariera bunului simt.Nu vreau sa conving pe nimeni de cat de meserias sau nu sunt.Sunt un tip care a inceput sa lucreze in domeniu si atata tot.Dar nu pot sa am o atitudine calma atunci cand sunt amenintat de anumite persoane ca voi fi asteptat la iesirea de la serviciu si "aranjat".Nu pot sa tac atunci cand mi se spune ca anumite fotografii vor ajunge in cutia postala a parintilor prietenei mele.Asta mi se pare o ticalosie.Cinbe intelege,bine,cine nu...asta e.Inca odata scuze celor care au trebuit sa asiste la aceasta balacareala intre braileni.Se pare ca orice amface tot din neamul lui Terente ne tragem... :lol:
Crowley
User Activ
User Activ
Has thanked: 1 time

Mda,jenanta discutie.On topic, eu zic ca asa e modelul universal de gandire,la urma urmelor suntem toti o suma de prejudecati.De multe ori idioate si generate de necunoastere.Extrapoland rapidistii sunt considerati tigani,moldovenii prosti,rockerii nespalati si satanisti and so on and so forth.
De ce aceasta activitate este asociata de multime cu prostituia sau curvasaria?Foarte simplu,mentalitatile generale sunt incarcate de tabuuri legate de sex in orice aspect al sau.Nu e vorba de comunism aici si nici nu conteaza foarte tare varsta,la urma urmelor toti suntem influentati intr-o mai mica sau mai mare masura de mentalitatile parintilor care si ei au avut la randul lor parte de influente.Din punctul meu de vedere eticheta de prostituie face parte din acele prejudecati idioate de care pomeneam mai sus.Nicoleta Lucia de exemplu castiga bani de la televiziuni exclusiv pe seama sanilor,ca daca vorbeste e jale,este irelevant din punctul meu de vedere ca acesti sani sunt dezgoliti doar in proportie de 95%,asta inseamna ca este prostituata?Daca un model se culca cu un membru pentru bani,da atunci este prostitutie clar dar asta nu conteaza in raport cu videochatul,daca o tarfa de lux isi agata clientii la o receptie inseamna ca receptia este legata de prostituite sau organizatorul respectivului party e peste?Ideea este ca indiferent de ce vorbim noi aici aceste mentalitati vor persista,ramane ca fiecare sa decida daca se judeca dupa propriul sistem de valori sau dupa al altora.
Nicky
Veteran
Veteran

Videochatul se confunda cu prostitutia pentru ca..........
toti barbatii viseaza sa aiba aventuri sexuale cu prostituate si asta pentru ca prostituatele, pentru bani, sunt dispuse sa ofere fantezi extravagante.
Se cofunda pentru ca....
fetele care fac videochat sunt dispuse sa ofere pentru bani, si numai VIRTUAL, fantezi sexuale extravagante.
Deci in concluzie, logic ar fi sa numim videochatul ADULT=prostitutie virtuala.
Jenant pentru multe dintre noi fetele, insa cam adevarat.
Sincer in ultimul timp nu ma mai afecteaza prea tare cum sunt numita. Nu ca sunt ok cu asta, insa fac videochat adult ca sa castig bani! Punct.
Ce cred altii despre asta, sau cum catalogeaza ei aceasta activ. e mai putin important.
Ceva de genul unei drescrieri de profil care am vazut-o pe un site:
"If a man talks dirty to a woman its sexual harrasement. If a woman talks dirty to a man, its 1.99/min"

Hai ca ma intorc la beggari ca le e dor de mine LOL
Pupici
Chan
User Junior
User Junior

Prostituie= a lua bani in schimbul unui serviciu de natura sexuala = a vide sex
Citat din http://en.wikipedia.org/wiki/Prostituti ... efinitions

"The term prostitution is sometimes used in the more general meaning of having sex in order to achieve a certain goal different from procreation or pleasure. "

Cam asta e definitia generala a prostitutiei, corect?
In consluzie, dupa toate posturile de pina acuma, prostituie = videochat = camgirl.
Logic, prin adult videochat o camgirl ofera sexual relief in schimbul unor bani.

Intrebarea este: ce e asa de rau in a fi o prostituata?!
Eu sint o prostituata, fara sa vad in asta ceva rau sau ceva bun.
O meserie, ca oricare alta si am ales-o singura, nu am fost fortata de nimeni.
Ce atita discutie??? Cu ce sint eu mai buna, ca si camgirl, decit o prostituata de pe strada, sau decit secretara care se lasa pipaita de sef pentru un salariu mai bun? Nu cumva asta se numeste IPOCRIZIE?! Hai sa nu ne ascudem dupa vorbe si sa fim realisti.
PROSTITUITE = A OBTINE BANI IN SCHIMBUL UNOR SERVICII DE NATURA SEXUALA.
Se aplica secretarei, femeii de pe strada si celei care face adult webcam.
Chan
User Junior
User Junior

Chan scrie:Prostituie= a lua bani in schimbul unui serviciu de natura sexuala = a vinde sex
Citat din http://en.wikipedia.org/wiki/Prostituti ... efinitions

"The term prostitution is sometimes used in the more general meaning of having sex in order to achieve a certain goal different from procreation or pleasure. "

Cam asta e definitia generala a prostitutiei, corect?
In concluzie, dupa toate posturile de pina acuma, prostitutie = videochat = camgirl.
Logic, prin adult videochat o camgirl ofera sexual relief in schimbul unor bani.

Intrebarea este: ce e asa de rau in a fi o prostituata?!
Eu sint o prostituata, fara sa vad in asta ceva rau sau ceva bun.
O meserie, ca oricare alta si am ales-o singura, nu am fost fortata de nimeni.
Ce atita discutie??? Cu ce sint eu mai buna, ca si camgirl, decit o prostituata de pe strada, sau decit secretara care se lasa pipaita de sef pentru un salariu mai bun? Nu cumva asta se numeste IPOCRIZIE?! Hai sa nu ne ascudem dupa vorbe si sa fim realisti.
PROSTITUITE = A OBTINE BANI IN SCHIMBUL UNOR SERVICII DE NATURA SEXUALA.
Se aplica secretarei, femeii de pe strada si celei care face adult webcam.
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Svideo scrie:Curve sunt si majoritatea vanzatoarelor din Mall dar nu pune nimeni semnul egal intre ele si prostituate ...

E adevarat ca cele spuse mai sus sunt o rusine ... eu nu am ezitat niciodata sa renunt la orice model a incercat sa cerseasca bani sau sa fraiereasca membrii ... imi era mie rusine in locul lui ...
Voi fi putin ipocrit alaturi de tine Svideo, dupa spusele lui MARKUS.

Perfect de acord cu tine, tocmai am dat afara una recent....a frecventat si ea acest forum...
O singura data spun regulile, atentionez inca odata daca se incalca ceva apoi afara clar...

Am dat un search dupa money intr-un log si am pastat :

<!--01.11.2005, 00:34. User: "0000". Window title:"joshua_fortis2002 - Instant Message"-->
no i don't
i need money
and u doin't want to help me

<!--28.10.2005, 23:46. User: "0000". Window title:"ahmed_hoo - Instant Message"-->
if tomorrow u are not sending me money that bye
i can't resist another day without eating
no
ok
i am not lieing
i am telling that i want money tomorrow to eat
it is very simple
[Backspace][Backspace][Backspace]but i have to eat
u don't get it that i am hungry?
u don't understand it?
no u don't
ok
tomorrow send me money
what time is there now?
here it is 12 pm
try to send the money until 17 pm
it is night here
yes

<!--29.10.2005, 21:39. User: "0000". Window title:"ahmed_hoo - Instant Message"-->
upset
u didn't sent me money
i am hungry
i see that u don't care about me

<!--29.10.2005, 21:40. User: "0000". Window title:"ahmed_hoo - Instant Message"-->
and when u will have money?
how many days i have to resist more?

<!--29.10.2005, 21:43. User: "0000". Window title:"ahmed_hoo - Instant Message"-->
u want that i sleep with man's for money?

<!--29.10.2005, 21:45. User: "0000". Window title:"ahmed_hoo - Instant Message"-->
i want money from u because u are my husband

Uite cum lua membri de pe site si ii add pe ym:

<!--27.10.2005, 23:00. User: "0000". Window title:"http://www.camcontacts.net - wildlisa: Chat Console - CamContacts - Browser-ul lu' WinXPfather"-->
ok
but now i have many problems with money
i am not allowed
u give me

<!--27.10.2005, 23:01. User: "0000". Window title:"Add to Messenger List"-->
ahmed_hoo

<!--27.10.2005, 23:01. User: "0000". Window title:"http://www.camcontacts.net - wildlisa: Chat Console - CamContacts - Browser-ul lu' WinXPfather"-->
i have added u
<!--27.10.2005, 23:04. User: "0000". Window title:"ahmed_hoo - Instant Message"-->
i have told u i have problems with money

<!--27.10.2005, 23:12. User: "0000". Window title:"ahmed_hoo - Instant Message"-->
a lot
3 or 4
yes
i have a nice and lovely family
when can u help m e with money?
200 usd
it is much for u?
u can send me 100 first
and after a few weeks another 100
u can send me tomorrow?
yes
ok
no
because somebody raped me
no
i have told somebody has raped me
raped meens that he

Continua mult dar nu mai dau paste ca va plictisesc...cred ca v-ati facut lamurit :) Ce a cerut in spaniola nu am mai pastat :)

Apoi dupa ce o anunt ca am dat-o afara uitati o parte din ce a tastat iubitului:

<!--01.11.2005, 03:29. User: "0000". Window title:"djandy12345 - Instant Message"-->
[Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace]nu ma i lucrez aici
uite asa
de nenorociti ce sunt
mama lor de moldoveni
in viaat mea nu mai lucrez cu ei
ma pis pe natia lor
si cine dracu i-a pus sa vina in Bicuresti
dc mi se pune pata ii dau in gat
sa mor dc nu ii fac sa palteasca
nici un hai ma
mi-au zis ca s-a incheiat colaborarea
tremur de nervi
adineauri
doar ca nu inteleg de ce a venit ciprian sa-mi zica
eu nu am vb cu el
eu cu marius am vb
marius a venit azi si nu mi-a zis nimic
a venit ciprian acum si mi-a zis ca gata
e nebun la cap
s-a luat de noi toate
e handicapat
o s ale fac probleme
chit ca ma omoara in bataie tot o sa plateasca
sa vezi cum faci sa le faci si lor paguba
[Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace][Backspace]dar nu am facut nimic
cica le cer bani la membrii astia sunt nebuni nu am cerut ban la nici un membru
de ce pe mine nu ma crede nimeni

I-am dat partea ei de bani ce o facuse pana atunci....am condus-o acasa si i-am urat succes in viata.

Sfat...scapati de tipul acesta de hosti...pentru ca avand atitudinea aceasta nu vor face bani, si vor mai influenta negativ si restul colectivului.

Bafta!!!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
blueice
User Junior
User Junior

Chiar ma distrez citind in fiecare dimineata la cafea cum unii arunca cu kkt in jurul lor. Fratilor, in felul asta nu veti reusi nimic niciodata. Poate doar niste bani de paine sau ciocolata. Pentru a obtine banii pe care vi-i doriti trebuie sa treceti la nivelul urmator atat in gandire cat si in respect.
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Am inchis topicul. Cred ca este deajuns, parerile expuse pana acum

Mai ramane sa il curat, pentru ca sunt mesaje aiurea prin el:
Adid22 si Nice_girl este una si aceeasi persoana, incercand prin mesajele sale sa atraga "dreptatea" de partea lui/ei. etc etc etc

Admin AVC
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”