Chiar ti-a spus un adevar,daca citeai comunicatul fix asta spuneau,mai pe intelesul tuturor aceasta banca v-au cheltuit banii si au intrat in imposibilitate de plata,adica aveau de dat mai multi bani decat aveau ei,mai pe scurt au bagat mana in bani pana la cot si pana nu au mai avut bani sa faca platile.Ceecee scrie: ↑11 Mai 2018, 22:08Studio20 scrie: ↑11 Mai 2018, 11:05E mai greu, ca nu mai exista fizic banii in Choice Bank, de-asta s-a inchisAnna89 scrie: ↑03 Mai 2018, 00:13
Am inteles de la diverse persoane ca sigur ne vom recupera banii,chestia este ca nu se stie cand dar cei de la fcp ne-au asigurat ca ne vom primii banii inapoi.Asta au spus ei oficial atat celor de la siteuri cat si celor care i-au contactat...acum sa speram ca asa va fi.Nu au spus cand exact,cert este ca nu inainte de 1 mai...deci sa speram ca de acum incolo cat mai curand.![]()
![]()
Mai putem de atata corectitudine? Am inteles, va platiti taxele, we get it. Totusi, nu inteleg cu ce ii ajutati pe oamenii astia care au pierdut niste bani prin aceste remarci ironice. Aici se duce lupta voastra catre legalizarea industriei, aici sta problema cardurilor prepaid, sau vreti o medalie pentru ca platiti taxele? Noroc ca internetul nu uita nimic, if you know what I mean.
Iar faptul ca unii platim taxe nu are nici o legatura cu subiectul,un model independent poate plati taxe mai mici decat plateste comisioane la cardurile prepaid dar na..batman,mai bine riscam si pierdem aproape tot decat sa platim niste taxe infime ca modele independente.Ma umfla si rasul , sa platesti 3.5% comision si sa mai stai si cu morcovul in cur,scuza-mi prostia dar care e avantajul?