In ce oras s-ar putea deschide videochat?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Anon@ Pe scurt, ca nu am prea mult timp de explicatii TS il folosesc fetele pe multi sites, degetul fiind mai fast ca mouse-ul si nu se vede cand schimbi fereastra sa scrii in alt site,mai ales daca vrei sa tragi 2-3 mem in private de pe sites diferite,ele lucreaza f bine si cu alt tab strl tho.
In rest e asa cum spui,videochatul este un business al dracu de greu,obositor fizic,psihic si din care maj spera sa se retraga cu buzunarele cat mai pline.Daca nu exista si placere si faci asta doar de dragul banilor,plecand de la inceput cu conceptii gresite,asa ca bogdan, iti va fi si mai greu.
Bafta acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
SoulCams Models Studios wanted
sirflorinus
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Studio poti sa faci si cu 15 k, si cu 50 k, ba chiar si cu 8 k daca esti cumpatat si-ti alegi furnizori potriviti
sunt tare curios cum ai putea face un studio cu 8k. again, un studio nu inseamna sa platesti o chirie si o garantie si sa iei 3-4 calculatoare, 6-8 monitoare si 3-4 camere (desi chiar si numai pt asta si iti vor ajunge cu greu). nu ma refer doar la COSTURILE DE ACHIZITIE A ECHIPAMENTELOR DIN STUDIO. sau cel putin, eu nu asta inteleg printr-un studio deschis, functional, cu modele active. daca tu asta intelegi...

iti pun eu la dispozitie 8k si vreau si eu sa vad cum iti vor ajunge banii astia sa faci un studio (probabil va fi mai mult un bar de negri), sa zicem in Bucuresti sau Iasi, si sa gasesti si modele si sa ai si angajati si sa sustii si totul pana cand incep incet-incet sa vina banii si ne indreptam spre cealalta etapa a businessului: break-even-ul. Observi ca nici nu vorbesc inca de profit. la suma aia ma multumesc sa rezisti pana la un break-even. desi tare m-as mira :)
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times
Been thanked: 0

@Anon: eu am cel mai prost studio, nu cel mai bun. Ma rog, cele mai proaste.... :oops:
Da' ce sa facem? Tre' sa tina cineva si locu' asta...:)
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

United Studios scrie:@Anon: eu am cel mai prost studio, nu cel mai bun. Ma rog, cele mai proaste.... :oops:
Da' ce sa facem? Tre' sa tina cineva si locu' asta...:)

Ca exista studioul numarul 1 se stie ... mai nou am auzit ca exista studioul numarul doi ( cel care ocupa locul 2 in erarhie sau doar ca are o noua locatie ??? Who knows )
Ma astept la studioul numarul 3, 4 inspe,

United, dar chiar asa cel mai prost studio? Neaparat trebuie sa vii cu un numar ca altfel nu se poate :)
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”