Nu stiu ce calculator sa aleg..
-
BrunetteDoll
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Buna ! Sunt in pana de idei, am gasit site-ul asta aici pe forum https://www.it-sh.ro/ insa nu stiu ce calculator sa aleg.. vreau sa il cumpar "de-a gata" un i5 sau i7 , insa se ofera garantie ceva..? Cine cunoaste site-ul? Help !!! :?:
Tot pe forum gasesti si multe informatie cu privire la ce inseamna o configuratie ok.
Decat sa ne intrebi pe noi daca ofera acel magazin garantie, nu mai bine ii intrebi pe ei?! e fix link-ul pus de tine, continuat cu un click pe "/contact/"
Decat sa ne intrebi pe noi daca ofera acel magazin garantie, nu mai bine ii intrebi pe ei?! e fix link-ul pus de tine, continuat cu un click pe "/contact/"
Bsmart Studio - bsmart-studio.ro | FB: Bsmart Studio | 0725BSMART

-
BrunetteDoll
Uite ca tot un admin mi-a aprobat anuntul desi am vorbit pe livechat, spunand " Ti-l aprob totusi poate mai colectezi cateva informatii" Fara sa cer asta ! Ok? A, si mai putina superioritate ca nu prea iti sta bine. Hai pup din mers.
-
ladyinblack21
- User Junior

hey:) acum cam toate magazinele ofera garantie...la orice produs electronic:))...plus ca ai si cele 30 de zile in care poti returna fara niciun motiv...
...iar cat despre procesor...i7 clar...ca lumea evolueaza si siteurile cer deja i7...nu refuza nici i5 dar pt siguranta ta,ca tot iei ceva nou,recomandat ar fi i7:)
ps. smart ti-a raspuns rezonabil...daca intrii in conflicte nu rezolvi nimic:)
good luck!
ps. smart ti-a raspuns rezonabil...daca intrii in conflicte nu rezolvi nimic:)
good luck!
- WinXPfather
- Moderator

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Da.WinXPfather scrie:L-a aprobat dar regreta acum.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!