Provider Internet Iasi

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
Karina.Rina
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ziua,
As dori daca vor sa ma ajute persoanele care detin studio-uri in Iasi, sa-mi spuna ce provider de internet folosesc si ce rating-uri video (bitrate, round trip) au modelele lor pe site-ul Streamate cu acest provider.

Multumesc frumos!
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

Karina.Rina scrie:Buna ziua,
As dori daca vor sa ma ajute persoanele care detin studio-uri in Iasi, sa-mi spuna ce provider de internet folosesc si ce rating-uri video (bitrate, round trip) au modelele lor pe site-ul Streamate cu acest provider.

Multumesc frumos!
lol Karina@

Da nu esti exigenta deloc ! :lol:

1. Lucrezi la studio si vrei sa-ti ajuti seful ? :lol:
2. Daca raspunsul este NU , pe langa faptul ca e irelevant pentru tine ce spun proprietarii de studio , tu trebuie sa cauti info la modelele independente , doar si pentru faptul ca tu nu-ti vei permite sa platesti o conexiune internet ca un studio , de vreo cateva sute de euro .

P.S Crezi ca te va ajuta un raspuns de genul : Da , noi avem RDS ( sau UPC ) si avem urmatoarele rezultate :

-Bitrate (kbps) ............6890,50
-Frames per second........99,5
-Round Trip Time (ms)....25
Karina.Rina

googlefun scrie:
Karina.Rina scrie:Buna ziua,

Multumesc frumos!
lol Karina@

Da nu esti exigenta deloc ! :lol:

1. Lucrezi la studio si vrei sa-ti ajuti seful ? :lol:
2. Daca raspunsul este NU , pe langa faptul ca e irelevant pentru tine ce spun proprietarii de studio , tu trebuie sa cauti info la modelele independente , doar si pentru faptul ca tu nu-ti vei permite sa platesti o conexiune internet ca un studio , de vreo cateva sute de euro .

P.S Crezi ca te va ajuta un raspuns de genul : Da , noi avem RDS ( sau UPC ) si avem urmatoarele rezultate :

-Bitrate (kbps) ............6890,50
-Frames per second........99,5
-Round Trip Time (ms)....25
Incercam sa aflu ce conexiune au si ce rezultate au din cauza ca imi doresc sa am un internet la fel de bun ca cel pe care il aveam inainte la studioul la care lucram.
Intreb pentru a afla cum sa aleg mai usor un studio in Iasi (care lucreaza cu Streamate), care imi pot oferi aceleasi performante pe care le aveam la studioul din Bucuresti!
Imi cer scuze daca am fost exigenta :) nu vreau sa ajut pe nimeni cu nimic doar pe mine pentru a face o algere cat mai buna sau in a reusi de a lucra singura dar cu detaliile tehnice pe care le detinea studio-ul :)

Multumesc frumos inca odata pentru ajutor!
O zi buna!
googlefun
VIP
VIP

Karina.Rina scrie:
Incercam sa aflu ce conexiune au si ce rezultate au din cauza ca imi doresc sa am un internet la fel de bun ca cel pe care il aveam inainte la studioul la care lucram.
Se pare ca nu m-am facut inteles .Tu nu-ti poti permite un internet la fel de bun ca la studio .
Karina.Rina scrie:

Intreb pentru a afla cum sa aleg mai usor un studio in Iasi (care lucreaza cu Streamate), care imi pot oferi aceleasi performante pe care le aveam la studioul din Bucuresti!
Din fraza de mai sus reiese ca vrei sa lucrezi la un studio din iasi ... :lol: :lol:
Karina.Rina scrie:
Imi cer scuze daca am fost exigenta :) nu vreau sa ajut pe nimeni cu nimic doar pe mine pentru a face o algere cat mai buna sau in a reusi de a lucra singura dar cu detaliile tehnice pe care le detinea studio-ul :)
In ultima fraza te cam contrazici .Nu mai vrei sa gasesti un studio in Iasi , cum reiesea de mai sus ci vrei sa ai tu acasa ce aveai acolo :lol: :lol: :lol:

Rectific : Exigenta de care te banuiam , este apa de ploaie in noile conjuncturi :))))
MichelleM
User Activ
User Activ

Oooops :)
Se pare ca ai fost prinsa:))
Karina.Rina

Imi cer scuze ca raspund asa tarziu, nu este nicio contrazicere....dupa cum am mai postat si in alt post caut un studio care sa lucreze exclusiv cu site-ul Streamate (lucrand exclusiv cu acest site, au si o conexiune foarte buna cu ei, aici ma refer la detaliile tehnice pe care le cerusem). In cazul in care in acest oras nu exista un astfel de studio imi doresc sa fac tot ce pot pentru a avea acasa aceleasi conditii pe care le aveam inainte la vechiul studio din Bucuresti.
Repet acele detalii tehnici le-am cerut doar pentru a primi un sfat ce provider de internet ar avea o conexiune perfecta cu Streamate.....nu ma pricep la mb/s...stiu doar ce valori tehnice aveam pe contul meu si eram pozitionata pe pagina ok...asta e tot ce doream sa aflu!
Inca mai sunt interesata de ajutor daca poate si doreste cineva sa ma ajute.

O zi frumoasa!
googlefun
VIP
VIP

Salutare , @Karina.Rina

S-a inteles perfect acum ce ai vrut sa spui , de data asta , ai pus punctul pe i ... :lol:
Cum avea cineva aici pe forum , in semnatura : E mai bine sa fi futut , decat sa fii futut !

P.S Mai am o singura remarca aici , referitor la afirmatia de mai jos :
Karina.Rina scrie: caut un studio care sa lucreze exclusiv cu site-ul Streamate ( lucrand exclusiv cu acest site, au si o conexiune foarte buna cu ei, aici ma refer la detaliile tehnice pe care le cerusem).
Nu inseamna nicidecum ca , cei care nu lucreaza exclusiv cu ei , ar avea o conexiune mai slaba .

Sa intelegi ca , daca un studio lucreaza exclusiv pe Streamate asta nu inseamna nimic altceva decat ca este propria lor alegere si nicidecum a sitelui .Conditiile tehnice sunt una , exclusivitatea cu Streamate.com este altceva .Ca parere generala dar neoficiala : se pare ca UPC , merge mai bine pe servere din US , adica acolo cu un abon business ai cele mai mari sanse sa obtii rezultatele care le vrei .
theselby
VIP
VIP
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times

Cauta informatii despre FX-Net (Internet Broker). E un provider foarte bun pt zona Iasi.

Noi pe streamate nu avem probleme absolut deloc, Karina isi face griji intrucat daca rata de ping este mare, nu primeste excelent la rating-ul pentru conexiunea de internet, implicit pozitionarea in pagina este un pic dezavantajata in urma acestui aspect. Insa nu este internetul cea mai importanta chichitza pentru streamate, or dac-ai facut performanta pe Streamate in Bucuresti, cu siguranta stii deja treaba asta.

@GoogleFun: sincer nu inteleg de ce dorinta asta arzatoare de a demasca ce interese ascunde are modelul... Din punctul meu de vedere (al unui om care pur si simplu isi rupe cateva minute ca sa scrie o fraza) poate sa fie oricine, chiar si un provider de internet undercover care ar vrea sa vada daca poate penetra piata de internet din Iasi... dar nu-mi pasa, decid sa ofer o informatii fiindca de-aia am cont aici, ca sa primesc informatii sau sa ajut cu informatii.

Regret sa aflu ca balacareala/intimidarea inca exista ...
Imagine
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

theselby scrie:
Regret sa aflu ca balacareala/intimidarea inca exista ...
Dar de teapa, santaj si delatiune vreun regret ceva?
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
theselby
VIP
VIP

Marius, ma refeream ca userii noi in forum inca sufera... pe ideea ca sunt trecuti prin sita si prin ciur pana sa li se dea dreptul la o replica/informatie onesta.
Imagine
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Sunt pregatiti pentru o informatie corecta si onesta? Ca ea exista. Cand le e pusa free in fata ochilor se indoiesc, cred ca e o "ceva" la mijloc. Si aleg mai intodeauna gresit. Si atunci cand cer o informatie sa o ceara in clar si cu cat mai multe detalii date pentru a primi un raspuns clar si concis. Daca nu, se poate intampla ca in cazul asta.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Karina.Rina

Multumesc frumos pentru raspunsuri.....momentan am internet de la UPC si sunt multumita de conexiune. Multumesc frumos inca odata!
O zi buna!
googlefun
VIP
VIP

Karina.Rina scrie:Multumesc frumos pentru raspunsuri.....momentan am internet de la UPC si sunt multumita de conexiune. Multumesc frumos inca odata!
O zi buna!

Ma bucur ca ti-ai gasit ce cautai , si mai ales ca nu te-am speriat :lol: !
Sincer , am cam incercat :))) dar nu-mi iese mereu , in special cand userul este veritabil si de calitate .Daca erai provider de internet te enervai , ei de obicei neavand nervii unui model ( ati vazut ce usor ii poti enerva telefonic , in scris ... ii scoti din minti usor !! :lol: )

Sa ne spui ce valori ai acolo (bitrate, round trip) , sa mai aflam de la cineva daca UPC , intradevar ar sta mai bine cu serverele de peste ocean .

P.S Ai vazut ca sunt si studiouri in Iasi care au conexiune excelenta pt SM ? S-ar putea sa fii mirata de rezultatele de la ei , din moment ce au banda garantata .

P.S.S Salutari , theselby ! :)
theselby
VIP
VIP

googlefun scrie:P.S.S Salutari , theselby ! :)
Salutari dom'le :)

@ontopic: glad she did find a good internet solution :)
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”