Provider Internet Iasi
-
Karina.Rina
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Buna ziua,
As dori daca vor sa ma ajute persoanele care detin studio-uri in Iasi, sa-mi spuna ce provider de internet folosesc si ce rating-uri video (bitrate, round trip) au modelele lor pe site-ul Streamate cu acest provider.
Multumesc frumos!
As dori daca vor sa ma ajute persoanele care detin studio-uri in Iasi, sa-mi spuna ce provider de internet folosesc si ce rating-uri video (bitrate, round trip) au modelele lor pe site-ul Streamate cu acest provider.
Multumesc frumos!
- googlefun
- VIP

- Been thanked: 5 times
lol Karina@Karina.Rina scrie:Buna ziua,
Multumesc frumos!
Da nu esti exigenta deloc ! :lol:
1. Lucrezi la studio si vrei sa-ti ajuti seful ? :lol:
2. Daca raspunsul este NU , pe langa faptul ca e irelevant pentru tine ce spun proprietarii de studio , tu trebuie sa cauti info la modelele independente , doar si pentru faptul ca tu nu-ti vei permite sa platesti o conexiune internet ca un studio , de vreo cateva sute de euro .
P.S Crezi ca te va ajuta un raspuns de genul : Da , noi avem RDS ( sau UPC ) si avem urmatoarele rezultate :
-Bitrate (kbps) ............6890,50
-Frames per second........99,5
-Round Trip Time (ms)....25
-
Karina.Rina
Incercam sa aflu ce conexiune au si ce rezultate au din cauza ca imi doresc sa am un internet la fel de bun ca cel pe care il aveam inainte la studioul la care lucram.googlefun scrie:lol Karina@Karina.Rina scrie:Buna ziua,
Multumesc frumos!
Da nu esti exigenta deloc ! :lol:
1. Lucrezi la studio si vrei sa-ti ajuti seful ? :lol:
2. Daca raspunsul este NU , pe langa faptul ca e irelevant pentru tine ce spun proprietarii de studio , tu trebuie sa cauti info la modelele independente , doar si pentru faptul ca tu nu-ti vei permite sa platesti o conexiune internet ca un studio , de vreo cateva sute de euro .
P.S Crezi ca te va ajuta un raspuns de genul : Da , noi avem RDS ( sau UPC ) si avem urmatoarele rezultate :
-Bitrate (kbps) ............6890,50
-Frames per second........99,5
-Round Trip Time (ms)....25
Intreb pentru a afla cum sa aleg mai usor un studio in Iasi (care lucreaza cu Streamate), care imi pot oferi aceleasi performante pe care le aveam la studioul din Bucuresti!
Imi cer scuze daca am fost exigenta
Multumesc frumos inca odata pentru ajutor!
O zi buna!
- googlefun
- VIP

Se pare ca nu m-am facut inteles .Tu nu-ti poti permite un internet la fel de bun ca la studio .Karina.Rina scrie:
Incercam sa aflu ce conexiune au si ce rezultate au din cauza ca imi doresc sa am un internet la fel de bun ca cel pe care il aveam inainte la studioul la care lucram.
Din fraza de mai sus reiese ca vrei sa lucrezi la un studio din iasi ... :lol: :lol:Karina.Rina scrie:
Intreb pentru a afla cum sa aleg mai usor un studio in Iasi (care lucreaza cu Streamate), care imi pot oferi aceleasi performante pe care le aveam la studioul din Bucuresti!
In ultima fraza te cam contrazici .Nu mai vrei sa gasesti un studio in Iasi , cum reiesea de mai sus ci vrei sa ai tu acasa ce aveai acolo :lol: :lol: :lol:Karina.Rina scrie:
Imi cer scuze daca am fost exigentanu vreau sa ajut pe nimeni cu nimic doar pe mine pentru a face o algere cat mai buna sau in a reusi de a lucra singura dar cu detaliile tehnice pe care le detinea studio-ul
![]()
Rectific : Exigenta de care te banuiam , este apa de ploaie in noile conjuncturi
-
Karina.Rina
Imi cer scuze ca raspund asa tarziu, nu este nicio contrazicere....dupa cum am mai postat si in alt post caut un studio care sa lucreze exclusiv cu site-ul Streamate (lucrand exclusiv cu acest site, au si o conexiune foarte buna cu ei, aici ma refer la detaliile tehnice pe care le cerusem). In cazul in care in acest oras nu exista un astfel de studio imi doresc sa fac tot ce pot pentru a avea acasa aceleasi conditii pe care le aveam inainte la vechiul studio din Bucuresti.
Repet acele detalii tehnici le-am cerut doar pentru a primi un sfat ce provider de internet ar avea o conexiune perfecta cu Streamate.....nu ma pricep la mb/s...stiu doar ce valori tehnice aveam pe contul meu si eram pozitionata pe pagina ok...asta e tot ce doream sa aflu!
Inca mai sunt interesata de ajutor daca poate si doreste cineva sa ma ajute.
O zi frumoasa!
Repet acele detalii tehnici le-am cerut doar pentru a primi un sfat ce provider de internet ar avea o conexiune perfecta cu Streamate.....nu ma pricep la mb/s...stiu doar ce valori tehnice aveam pe contul meu si eram pozitionata pe pagina ok...asta e tot ce doream sa aflu!
Inca mai sunt interesata de ajutor daca poate si doreste cineva sa ma ajute.
O zi frumoasa!
- googlefun
- VIP

Salutare , @Karina.Rina
S-a inteles perfect acum ce ai vrut sa spui , de data asta , ai pus punctul pe i ... :lol:
Cum avea cineva aici pe forum , in semnatura : E mai bine sa fi futut , decat sa fii futut !
P.S Mai am o singura remarca aici , referitor la afirmatia de mai jos :
Sa intelegi ca , daca un studio lucreaza exclusiv pe Streamate asta nu inseamna nimic altceva decat ca este propria lor alegere si nicidecum a sitelui .Conditiile tehnice sunt una , exclusivitatea cu Streamate.com este altceva .Ca parere generala dar neoficiala : se pare ca UPC , merge mai bine pe servere din US , adica acolo cu un abon business ai cele mai mari sanse sa obtii rezultatele care le vrei .
S-a inteles perfect acum ce ai vrut sa spui , de data asta , ai pus punctul pe i ... :lol:
Cum avea cineva aici pe forum , in semnatura : E mai bine sa fi futut , decat sa fii futut !
P.S Mai am o singura remarca aici , referitor la afirmatia de mai jos :
Nu inseamna nicidecum ca , cei care nu lucreaza exclusiv cu ei , ar avea o conexiune mai slaba .Karina.Rina scrie: caut un studio care sa lucreze exclusiv cu site-ul Streamate ( lucrand exclusiv cu acest site, au si o conexiune foarte buna cu ei, aici ma refer la detaliile tehnice pe care le cerusem).
Sa intelegi ca , daca un studio lucreaza exclusiv pe Streamate asta nu inseamna nimic altceva decat ca este propria lor alegere si nicidecum a sitelui .Conditiile tehnice sunt una , exclusivitatea cu Streamate.com este altceva .Ca parere generala dar neoficiala : se pare ca UPC , merge mai bine pe servere din US , adica acolo cu un abon business ai cele mai mari sanse sa obtii rezultatele care le vrei .
-
theselby
- VIP

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 15 times
Cauta informatii despre FX-Net (Internet Broker). E un provider foarte bun pt zona Iasi.
Noi pe streamate nu avem probleme absolut deloc, Karina isi face griji intrucat daca rata de ping este mare, nu primeste excelent la rating-ul pentru conexiunea de internet, implicit pozitionarea in pagina este un pic dezavantajata in urma acestui aspect. Insa nu este internetul cea mai importanta chichitza pentru streamate, or dac-ai facut performanta pe Streamate in Bucuresti, cu siguranta stii deja treaba asta.
@GoogleFun: sincer nu inteleg de ce dorinta asta arzatoare de a demasca ce interese ascunde are modelul... Din punctul meu de vedere (al unui om care pur si simplu isi rupe cateva minute ca sa scrie o fraza) poate sa fie oricine, chiar si un provider de internet undercover care ar vrea sa vada daca poate penetra piata de internet din Iasi... dar nu-mi pasa, decid sa ofer o informatii fiindca de-aia am cont aici, ca sa primesc informatii sau sa ajut cu informatii.
Regret sa aflu ca balacareala/intimidarea inca exista ...
Noi pe streamate nu avem probleme absolut deloc, Karina isi face griji intrucat daca rata de ping este mare, nu primeste excelent la rating-ul pentru conexiunea de internet, implicit pozitionarea in pagina este un pic dezavantajata in urma acestui aspect. Insa nu este internetul cea mai importanta chichitza pentru streamate, or dac-ai facut performanta pe Streamate in Bucuresti, cu siguranta stii deja treaba asta.
@GoogleFun: sincer nu inteleg de ce dorinta asta arzatoare de a demasca ce interese ascunde are modelul... Din punctul meu de vedere (al unui om care pur si simplu isi rupe cateva minute ca sa scrie o fraza) poate sa fie oricine, chiar si un provider de internet undercover care ar vrea sa vada daca poate penetra piata de internet din Iasi... dar nu-mi pasa, decid sa ofer o informatii fiindca de-aia am cont aici, ca sa primesc informatii sau sa ajut cu informatii.
Regret sa aflu ca balacareala/intimidarea inca exista ...
- WinXPfather
- Moderator

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- WinXPfather
- Moderator

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
Sunt pregatiti pentru o informatie corecta si onesta? Ca ea exista. Cand le e pusa free in fata ochilor se indoiesc, cred ca e o "ceva" la mijloc. Si aleg mai intodeauna gresit. Si atunci cand cer o informatie sa o ceara in clar si cu cat mai multe detalii date pentru a primi un raspuns clar si concis. Daca nu, se poate intampla ca in cazul asta.
-
Karina.Rina
Multumesc frumos pentru raspunsuri.....momentan am internet de la UPC si sunt multumita de conexiune. Multumesc frumos inca odata!
O zi buna!
O zi buna!
- googlefun
- VIP

Karina.Rina scrie:Multumesc frumos pentru raspunsuri.....momentan am internet de la UPC si sunt multumita de conexiune. Multumesc frumos inca odata!
O zi buna!
Ma bucur ca ti-ai gasit ce cautai , si mai ales ca nu te-am speriat :lol: !
Sincer , am cam incercat
Sa ne spui ce valori ai acolo (bitrate, round trip) , sa mai aflam de la cineva daca UPC , intradevar ar sta mai bine cu serverele de peste ocean .
P.S Ai vazut ca sunt si studiouri in Iasi care au conexiune excelenta pt SM ? S-ar putea sa fii mirata de rezultatele de la ei , din moment ce au banda garantata .
P.S.S Salutari , theselby !