Facturi !

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
eBella
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ziua.

De curand am deschis un studio de videochat, toate's bune dar mai dureaza... :))

Din cate am observat Jasmin emite facturi.
Cum trebuie procedat cu MFC,Steamate,Imlive si chaturbate? ;)

Va rog sa ma ajutati, deja am 2 plati de la stream, ( pe payoneer) Cei de la Streamate au spus ca nu emit facturi, ce este de facut in cazul asta ?

Multumesc.

Bella.
SoulCams Models Studios wanted
Smart
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

Jasmin nu emite facturi... ci auto-facturi...

Solutia e simpla... Le tai tu factura la site-uri....
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
eBella

Hmm ... am inteles, azi am stat de vorba cu contabila mea, si a spus ca trebuie si dovada de incasare.

Cum pot sa ii arat dodava de incasare ? :| ( folosesc payoneer ) iar payoneer'ul este pe numele meu, banuiesc ca este gresit, trebuie schimbat pe srl ?
Smart
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

Pai daca tu emiti factura de pe SLR e logic sa primesti banii tot pe SRL :)
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
AngelStar

Smart scrie:Pai daca tu emiti factura de pe SLR e logic sa primesti banii tot pe SRL :)
Si eu am acceasi problema! Chiar astazi am vorbit cu suportul de Payoneer si mi-au spus ca nu am cum sa imi fac cont pe companie doar pe numele meu! Am incercat sa le explic ca eu emit facturi si trebuie sa fac dovada in contabilitate ca acele facturi imi sunt platite, raspunsul lor a fost, citez: " you can not make a Payoneer account under a company name but you can link your comapny's bank account and withdraw funds from your card ". Cum ati rezolvat asta in contabilitate?

Ms si o zi frumoasa!
alexalex101
User Junior
User Junior

Deschide un cont la banca pe persoana juridica si schimba metoda de plata.
Poti sa le ceri celor de la payoneer sa iti transmita un full statement cu tranzactiile efectuate, cred ca o sa te ajute documentul asta.
"The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters." - Audrey Hepburn
AngelStar

Am deschis un cont pe persoana juridica!
Din ce am vorbit cu contabila mea si ce am reusit sa inteleg este asa: eu emit facturi catre site-urile cu care lucrez, facturile pe care le emit obligatoriu trebuie sa le fac in Lei, mie site-urile imi fac plata in Payoneer sau Paypal , in functie de caz, in USD/Lire...etc... problema mea este: cum sting acele facturi? Pt ca mie contabila imi cere contul bancar! Eu transfer banii din Payoneer in contul curent al firmei... dar imi apare ca o plata de la Payoneer catre contul meu... Nu am inceput de mult, nu am nici o luna, daca e cineva care imi poate da un raspuns detaliat mi-ar fi de mare ajutor!

Multumesc si o seara minunata!
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

iti setezi pe fiecare site ca plata sa ti se directioneze catre contul bancar, fara Payoneer.
in felul asta contul bancar va incasa direct de la site si vei emite factura in conformitate cu ce ti-a ajuns in contul bancar si de la cine.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
alexalex101
User Junior
User Junior

Problema e ce face cu ce a intrat pe payoneer acum. Pe viitor clar cont la banca.
"The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters." - Audrey Hepburn
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP

in mod normal orice factura se refera la CEVA, la bucati, metri-cubi, kilometri, minute, etc.....deobicei orice factura are o anexa, deci isi face printscreen la suma primita ori direct din site ori din Payoneer, ca doar scrie si in Payoneer cum se numeste Compania care trimite o suma....printscreenul tiparit se constituie in anexa la factura....lucru valabil indiferent daca banii vin direct in cont sau prin Payoneer in cont.
AngelStar

andromaca_mulge_vaca scrie:iti setezi pe fiecare site ca plata sa ti se directioneze catre contul bancar, fara Payoneer.
in felul asta contul bancar va incasa direct de la site si vei emite factura in conformitate cu ce ti-a ajuns in contul bancar si de la cine.
Cum fac asta? Am reusit sa setez payoneeru ca sin cont de companie, banii imi intra direct in contul firmei, dar tranzactia se face prin Payoneer! Nu am vazut nici un site cu plata direct in contul bancar! Din fericire nu am incasat nimic pana acum, am pus toate platile pe hold, ca nu am vrut sa ii incasez ca persoana fizica!

Ms mult de raspunsuri
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP

dai email la fiecare site si le spui ca vrei sa modifici forma de plata ca sa fie directionata catre destinatarul "firma" cu contul in banca romaneasca si ii intrebi cum faci, unii or sa-ti taie cec pe care il astepti cu posta si il depui la banca ta asteptand banii (dureaza cam o luna sau 5 saptamani de la data inchiderii pp pana te vezi cu banii in cont) iar altii au ca optiune de plata si transferul bancar direct de la site catre contul firmei din RO.

daca ai sau daca iti poti face Payoneer pe numele firmei, atunci fa asa si print screenul de la Payoneer=ul firmei devine anexa la factura.
important este ca pe print screenul ce devine anexa la factura sa se vada negru pe alb ca destinatarul firmei este firma si nu persoana fizica, asta e ideea de baza.
AngelStar

andromaca_mulge_vaca scrie:dai email la fiecare site si le spui ca vrei sa modifici forma de plata ca sa fie directionata catre destinatarul "firma" cu contul in banca romaneasca si ii intrebi cum faci, unii or sa-ti taie cec pe care il astepti cu posta si il depui la banca ta asteptand banii (dureaza cam o luna sau 5 saptamani de la data inchiderii pp pana te vezi cu banii in cont) iar altii au ca optiune de plata si transferul bancar direct de la site catre contul firmei din RO.

daca ai sau daca iti poti face Payoneer pe numele firmei, atunci fa asa si print screenul de la Payoneer=ul firmei devine anexa la factura.
important este ca pe print screenul ce devine anexa la factura sa se vada negru pe alb ca destinatarul firmei este firma si nu persoana fizica, asta e ideea de baza.

Iti multumesc pentru raspuns! Imi este de mare ajutor! O zi frumoasa!
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”