transfer pe streamray
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- Maleficent
- Veteran

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
salut...am si eu o intrebare...care-i comisionu' la stream prin transfer...n-am o luna de cand stau...si nu ma omor sa intru....de mers am vazut ca merge cat de cat...intrebarea era:cat opresc comision la transfer bancar?ca spre exemplu perioada care a tecut am facut 150$ si mi-au ajuns in cond doar 78$,este normal? si la flirt era comision cam 20-22$,astia cat au comision?50%?e aiurea....poate ma ajuta cineva
-
respect
- VIP

Streamray-ul opreste comision cam 60 $ (banii trec prin mai multe banci si fiecare opresc un mic comision )
La spread4u comisionul este de 80 $ ( 40 itzi opreste banca directa care colaboreaza cu siteul si inca 40 de "pierd" pe drum prin diferite banci )
Cam mari comisioanele dar nu prea potzi sa declari la incasari epassporte sau W.U.
Eu numesc aceste comisioane o parte din " pretul legalitatii " si o parte din somnul meu linistit
Best Regards !
La spread4u comisionul este de 80 $ ( 40 itzi opreste banca directa care colaboreaza cu siteul si inca 40 de "pierd" pe drum prin diferite banci )
Cam mari comisioanele dar nu prea potzi sa declari la incasari epassporte sau W.U.
Eu numesc aceste comisioane o parte din " pretul legalitatii " si o parte din somnul meu linistit
Best Regards !
-
MASTERofSEX
- User Junior+

La un transfer de 700 a oprit 30 $ pe streamray ,......iar cu spreadul la fel ma in doiesc ca ar fi 80 .....dar nu ma contrazic
-
respect
- VIP

e bine ca nu te contrazici pt. ca am extrasul de cont in fatza ( double checked ) si de obicei nu imi sta in fire sa pierd timpul pe forum si sa dau informatzii gresite 
La o suma de peste 1000 $ de la streamray ajung in cont doar 930 $ iar de la spread indiferent de suma comisioanele sunt de "doar" 80 $
Best Regards !
La o suma de peste 1000 $ de la streamray ajung in cont doar 930 $ iar de la spread indiferent de suma comisioanele sunt de "doar" 80 $
Best Regards !
- Maleficent
- Veteran

va multumesc pt raspunsuri....cam mari comisioane la astia...am sa revin la cec,stau mai mult,dar imi iau toti banii
-
perfect16
- User Junior

deci cred ca e vb de o neintelegere...ca nu vb nimeni de banca cu care lucreaza...de ex io lucrez cu bcr si comisionul la mine e 20-22$ per tranzactie dar am auzit ca la bancpost e 15 sau mai mic iar la tiriac parca e 40$.asa ca spuneti cu ce banci lucrati ca sa ajungem la un numitor comun.
cu bine
cu bine
- Maleficent
- Veteran

eu lucrez cu raiffeizen...si cand am lucrat la flirt...comisionu' la transfer a fost de 22$...de aceea m-am mirat cand am vazut cati bani au ajuns in cont de la streamray
- Marlboro
- User Activ

La mine niciodata nu a fost o sume fixa. La fiecare transfer in parte taxa a fost diferita.. la streamray ma refer... dar niciodata nu a depasit 40$, chiar si pt transferuri mai mari de 10mii.
Pe mine ma omoara astia la chargeback-uri de ma usuca, futule rasa-n cur de ciorditori...
Pe mine ma omoara astia la chargeback-uri de ma usuca, futule rasa-n cur de ciorditori...
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
- Maleficent
- Veteran

e aiurea...credeam ca depinde de suma,in fine,acum insist sa-mi trimita cec,m-au lamurit cu transferirile lor....cat despre charge back.....sunr disperati si nu mi se pare corect...bine,pe aia de la ifriends nu-i intrece nimeni la asa ceva...nu pot sa-mi explic cum vine membru si sta o ora-n video si pe urma e nemultumit,ca nu-s toti hackeri,asta e sigur