Buna seara dragii mei,
Intervin mai tarziu deoarece am stat si am citit toate postarile, sunt implicat activ in cateva proiecte de productie media, si intervin deoarece grupul care discuta pe acest topic, este un grup cu care eu mi-am petrecut foarte mult timp, zile de nastere, revelioane, excursii, summituri, gratare si mi s-a solicitat sa exprim un punct de vedere. Altfel mi-as fi vazut de treaba mea, ca si pana acum.
Vreau sa subliniez un lucru foarte clar de la inceput. Eu ii consider prieteni foarte buni cu mine si pe Alex si pe Marius. Faptul ca am decis sa nu intervin in aceasta discutie a fost din respect pentru fiecare. (nu ma trezesc vorbind, ca ma simt dator sa imi dau cu parerea, ca nu mi-a cerut-o nimeni). NU MA BAG CA NU-I TREABA MEA. Eu consider ca am o sansa sa incerc sa calmez lucrurile prin a vorbi cu fiecare, nu prin a ma alatura unei "tabere" si a pune paie pe foc.
Nu as dori nimanui sa fie in situatia mea. Sa fie prins intre doi prieteni, cu care personal nu s-a certat niciodata ci dimpotriva am primit sfaturi, am impartasit idei, am facut glume unele bune altele proaste si am ras. Au fost amandoi alaturi de mine ca mi s-au facut nedreptati. Tot timpul am incercat sa mediez, sa aplanez si sa gasesc cai de comunicare intre ambele "tabere" (lucru demonstrabil de altfel). Faptul ca un om decide sa nu intervina in discutiile dintre doi prieteni, nu il face partas la actiunile fiecaruia, sau ca sunt de acord cu ideologiile lor. Sunt doi oameni destul de maturi cu caractere puternice, mult mai vechi in industrie, fiecare cu argumentele lui. Puteti sa o vedeti fiecare cum vreti.
Eu am cerut stergerea contului de pe AVC mai demult, pentru ca am considerat ca nu am nici timp si nici experienta necesara sa dau eu sfaturi altora sau sa imi dau cu parerea. Ca sunt unii pe aici care isi dau cu parerea degeaba. Eu imi dau cu parerea pentru mine in treburile mele.
1. Clarificare
Se munceste mult , ramane la atitudinea fiecaruia sa cantareasca cate s-au facut si s-au realizat pentru comunitate , prin Protected Studios (unul din subiectele ontopic) , blocare IP , schimbat reguli pe anumite categorii , aducerea tuturor marilor jucatori de Live Cams in Romania , etc etc etc.
Alex a enumerat mai multe proiecte, unele initiate de el altele impreuna cu cei din grupul de mai sus. Poca, Marius si AdiGlamour,
S-a facut inclusiv lobby pentru acceptarea fake TS (Razvan a initiat asta) pe Jasmin , ceea ce anterior nu era acceptat .
"Lobby-ul" de care vorbeste Alex, a constat in timpul vizitei mele la Luxemburg, prezentarea unei probleme pe care o avea Poca cu un fost asociat, careia ii crea probleme, catre CEO ul de la Jasmin. Nimic mai mult.
Insa in seara asta, o persoana a sunat-o pe Poca si a inteles ca datorita mie lucreaza Poca pe Jasmin. Nimic mai fals. Poca lucra dinainte pe Jasmin, ca daca n-ar fi lucrat nu ar fi avut problema cu Jasmin, logic nu? De fapt Poca lucreaza pe TS de cand eram eu prin facultate. Faptul ca pana la urma s-a rezolvat problema cu "asociatul" se datoreaza Pocai, care a luat legatura cu cei de la Jasmin, printr-un mail oferit de Glamour. Nu mai tin minte cum a fost. De la a expune o problema a unei persoane in 3 cuvinte la o tigare si pana a se intelege ca datorita mie Poca lucreaza pe Jasmin, e cale lunga si e total eronata.
Asta cu FakeTS e meritul altcuiva, nu stiu cine ca n-am eu legatura cu TS ul. Am fost pus in tema ca problema s-a rezolvat printr-o descriere pe profilul fetei. Probabil ca undeva s-a facut o confuzie. La cata tensiune este, nu ma mira faptul ca se mai strecoara si cate una de asta. Am eu alte merite, dar nu vorbesc despre ele.
2. On TOPIC.
Proiectul Protected Studios (sau mai nou Studioul cu prezervativ), a fost initiat de Alexiss. Insa printr-o intamplare, am ajuns eu si cu Dragos sa il prezentam la Jasmin, deoarece Alex a fost "rapit" de Flavia sa discute termenii participarii la AW Summit. A fost foarte funny, ca eu si cu Dragos, ne-am trezit in brate cu un proiect care nu era al nostru. Nu ne-a speriat, ci din contra am prezentat amandoi cum am stiut mai bine, pentru ca cu o seara inainte am stat toti 3 si ne-am pregatit fiecare prezentarea.
Un alt obiectiv important indeplinit in timpul calatoriei noastre la Luxemburg, a fost aducerea Jasminului, in cadru AW Summit. Fapt recunoscut de Beatrice Kadar in prezentarea de la Mamaia 2014.
Nota: Marcus a avut prima oara studio protected, si pe sistemul de copii mici "daca are ala vreau si eu" a inceput negocierea.
Proiectul n-a avut forma asta de acum, care e citata mai sus si nici nu a fost gandit ca o optiune de blocat modele ci ca o protectie a studioului si a muncii noastre. Cum a ajuns in varianta asta? De ce unii au si altii nu au? Acestea sunt intrebari pe care ar trebui sa mergeti sa le adresati Jasminului si nu aici pe forum sa despicati firul in 4.
Insa fiecare din cei de mai sus au fost implicati si fiecare a venit cu cate ceva. Dragos cu un raspuns pe care l-a primit de la Jasmin, Alex cu un plan bine stabilit. Si astfel azi aveti despre ce sa vorbiti aici, si modelele nemultumite. Ca s-au urcat niste baieti in avion si au mers la Luxemburg. Puteati fi voi. Da n-a fost sa fie.
Concluzie
Din Febr 2014 de cand ne-am intalnit cu totii la Predeal, unde am format gasca de nebuni. Eu unul personal, am trait o poveste frumoasa. Zile de nastere, (cumetrii si botezuri inca n-au fost), summituri, workshopuri, cluburi de studiouri, filmari, gratare, concursuri de shopping si chiar si evenimente de caritate. Imi asum prietenia cu fiecare dintre ei.
Multe, multe probleme ale industriei rezolvate.
Opinii in cotradictoriu au fost mereu intre noi (spre satisfactia strainilor, ca aia se bucura ca ne vad dezbinati) insa toate s-au rezolvat cu mediere si comunicare. Se va rezolva si asta intr-un fel sau altul.
AW Summit este al tuturor, si a fost posibil datorita fiecaruia de mai sus. Poca cu prezentari pe la Predeal si Mamaia de training, eu cu glamour pe partea de media la fel si la Predeal si la Mamaia. Alex cu workshopurile lui de studio protected, Marius cu promovarea pe forum samd. La evenimentul de caritate, au fost chiar toti din gasca vesela implicati + altii.
Eu cred ca tot ceea ce s-a scris, nu ne reprezinta cu adevarat, ci este doar un episod. Sunt lucruri spuse din prea multa pasiune pentru industrie. Ceea ce ne reprezinta cu adevarat sunt rezultatele fiecaruia si a grupului.
Diva a zis "Mai bine inegali in bogatie decat egali in saracie".
Eu o sa raman prieten mai departe cu ambii si imi asum acest lucru, si tineti minte. Gasca vesela care acum se cearta, a realizat multe lucruri intr-un an jumate. Lucruri care nu s-au rezolvat in alti ani.
Va multumesc.