Sunt facute din otel inoxidabil .
Pret: 120ron
0771209226

Pe bune ca e misto si interesant sa-ti bagi un fier in cur?Eu te cred ca vrei sa vinzi marfa dar nici chiar asa...dezeubby scrie:Oricum ar fi , sunt misto si interesante)

IsaGlamChat scrie:Eu te cred ca vrei sa vinzi marfa dar nici chiar asa...dezeubby scrie:Oricum ar fi , sunt misto si interesante)
... vorbesc eu cu un strungar, se face orice la comanda, cu floricele cu spini oricum - trebuie sa dai banul si sa trimiti persoana ca se introduce/monteaza la fata locului altfel nu se poate.BrattyPrincess scrie:Se poate comanda şi custom tailored?
40 cm lungime, de preferabil din titan, pentru a putea fi purtate permanent; am o listă de persoane cărora le-aş infige câte două :twisted:

dezeubby scrie:Eu nu inteleg ce comentati atata , sunteti pe un forum de videochat , maicutelor... pentru barbat se vede ff frumos si se simte diferit , ok ?

Maicutele s-au revoltat la vederea dopurilor de cur metalice,ce sa faci domne`,''parasute'' cu personalitate. :lol:dezeubby scrie:Eu nu inteleg ce comentati atata , sunteti pe un forum de videochat , maicutelor... pentru barbat se vede ff frumos si se simte diferit , ok ?