Tocmai mi-am luat un laptop Dell cu Windows 8.1 pe el. Modelul este cel de aici : http://www.cel.ro/laptop-laptopuri/lapt ... d-touch-l/
Credeam ca va fi super scula, laptopul dar pana acum sunt cam dezamagita. In fine...Problema mea este ca, incercand sa broadcastez pe 2 site-uri simultan, in Firefox, Adobe flash player-ul imi consuma foarte mult CPU, oscileaza intre 40 si 62% doar Adobe-ul, plus celelalte processes, se duce si la 95-100% cpu-ul total si imi freezeaza camera.
Am incercat si cu o versiune mai veche de Adobe, 11.7, 11.3, aceeasi problema. Am incercat si cu adobe mai vechi si FF 25.0, la fel. Apoi am incercat in Chrome (ultima versiune), e mai binisor, dar tot imi arata ca Google Chrome foloseste in jur de 45% CPU.
Folosesc o camera Logitech C920, o tin pe 800x600 ca daca o mut pe 1280x960 deja incepe sa freezeze rau.
Nu stiu ce sa mai incerc...sunt foarte dezamagita. Credeam ca laptopul asta o sa fie extraordinar si ca nu voi avea probleme cu el, insa sunt tare dezamagita. Urasc Win 8.1, bleah.
Pe laptopul mai vechi, Dell N7110 aveam Win 7 Home Professional, parca, si tineam camera numai pe 1280x960, tinand chiar si trei sesiuni deschise, iar aici nici macar doua nu pot sa tin ca imi freezeaza.
Aveti vreo idee, sugestie? Ce sa fac sa rezolv problema?
Mai am cateva zile si imi expira perioada in care pot returna laptoul, nici nu stiu daca sa il mai tin sau nu. Degeaba are specificatii wow daca nu este compatibil cu ce imi trebuie mie.