Sacadeaza webcamu

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
CuteGirl69
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ziua, am o problema cu broadcastingu, adica imi merge sacadat mereu. Am laptop cu procesor i5 proaspat reinstalat windowsu pe el, camera logitech c920, conexiune la internet buna. Deci chiar nu am idee ce poate avea, pe chaturbate lucrez si mereu imi merge varza camera desii folosesc 640x480 si 90% quality HD, dar nu inteleg de ce imi merge asa, am in jur de 10 FPS si cateodata scade sub 2-3 si mi se opreste de tot... . Daca cine imi poate spune ce altceva poate fi problema va rog sa lasati replay. Multumesc anticipat.
Charm Group

Ce browser folosesti?
CuteGirl69

CharmStudios scrie:Ce browser folosesti?
google chrome
altcineva

CuteGirl69 scrie:
CharmStudios scrie:Ce browser folosesti?
google chrome
Si la mine merge sacadat pe chrome...nu stiu care e faza dar pe firefox e mult mai ok. Daca pe chrome am 10-15 fps, pe firefox are 30-40.
just_faq

Vesnica problema a webcamului logitech c930 ii trebuie multa lumina
dragica1
User Junior
User Junior
Has thanked: 1 time

Pe chrome s-ar putea sa fie ambele flashuri active si se bat cap in cap,ar trebui dezactivat cel din chrome si lasata ultima versiune de la Adobe
armaghedon

Turbatul se intelege cel mai bine cu Explorer. Cu celelalte in timp apar probleme. Sau sacadeaza camera, sau nu vede spliteru (sau webu, daca e folosit direct), sau ti se blocheaza chatul in sine si te miri de ce nu`ti intra nimeni in camera.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”