Nu am confundat "ursul" nici nu cred ca e privit mai bine din Polonia.. Jobul meu presupune deplasare si in perioada aia eram in Polonia. Nu am intentionat sa discut politica doar ca am fost afectata de profunzimea detaliilor si in acelas timp de superficialitatea in care a fost redat subiectul.. eu fiind implicata direct in ceea ce se intimpla.. si daca tarile din Europa sau America au tendinta sa preea o parte si facandul pe "Urs" tap ispasitor.. adevarul e cu totul altul.. Ursul a ales sa fie pedepsit nu pentru ca este ingamfat si asa mai departe ci pentru ca isi bate cineva joc de poporul sau. Peninsula a ales sa i se alature Ursului din urmatorul motiv: (ATENTIE SCENE TRAUAMATIZANTE, NU SE RECOMANDA PERSOANELOR SENSIBILE) trebuie sa fii logat pe youtub sa -l poti vizualiza. : https://www.youtube.com/watch?v=Z4xqPhlNFUc Are subtitrare in engleza.
Si aici inchid subiectul. E un subiect care se poate discuta cu zilele .. insa nu are rost aici.. "desi" e unul dintre putinele subiecte care iti poate aduce ore lungi de private
P.S. Ca sa elimin parerea genului neutru.. acel topic a fost creat de un fost prieten pe vremea aia care a pus o intrebare fiindui lene probabil sa-si creeze propriul cont..
Oricum nu m-am luat direct de tine.. m-am luat de subiect..
spor la multi $$$$$ cu curs mare