Te rog sa intelegi ca,atata timp cat vei avea pc-ul ala ,nu se va schimba absolut nimic ,din pacate .
LJ consuma foarte multe resurse , iar mie deja mi se pare prea mult pe acel pc , dapai sa mai deschizi inca un site !
Suportii de care spui ,mai vorbesc si din amabilitate cateodata ,doar nu o sa-ti spuna : "Ia inchide-ti tu site-ul si lasa-ne . Ai un minim de HD , e ok ,stai acolo ca te vezi bine ...ai rabdare poate ..poate "
Numai ca toate sunt legate cum bine stii :Nu esti in fata(din motivele enumerate de mine la infinit ) nu faci bani ! Nefacand bani nu ai cum sa schimbi nimic :locatie /net/pc s.a.m.d .
E ca si cum ai un magazin mai dosit si ai putina marfa pe raft (neavand bani de marfa ) . Marfa se va vinde mai bine daca e magazinul full , niciodata nu vei vinde toata marfa putina ramasa, in ideea ca vanzand-o vei avea bani sa-ti muti magazinul undeva cu vad comercial .
Prioritatea ta No 1, eu cred ca este : PC-ul .Punct
Avand pc performant (si restul care inteleg ca sunt acceptabile ) ..vei putea face bani .Facand bani mai multi ,te vei putea muta intr-o locatie mai frumoasa /poate net mai bun si tot asa . Daca noua locatie va fi si mai ok din acele pct de vedere , evident ca vei face si mai multi bani . Din nou te poti gandi la alta locatie si mai si ! Si tot asa ...
Crezi tu , ca -chioscarii stradali - fara vad si multa marfa ,nu viseaza la un minimarket de cartier full de marfa /de clienti ?
Dar cum sa faca asta ..fara $$$ ?
Crede-ma ca stiu ce inseamna .Si eu speram (nici nu stiu de ce :? , poate din disperare sa-l fac sa mearga ) sa vand toata marfa ramasa dintr-o locatie fara vad bun , si sa ma mut undeva central . Binenteles ca nu sa intamplat asta !!!!
Facturile de chirie locatie /lumina/gaze au prostul obicei sa te ajunga din urma ..ba chiar te si depasesc uneori .
Mult mai la indemana si logic a fost :falimentul !