As dori sa va intreb ceva ce probabil auzi-ti des
Si in medie cat castiga o fata un baiat cuplu BF,BB,FF.
Va multumesc
O zi buna
Dany

Nu cred.... google translate nu desparte silabele unui verb: auzi-tispk_admin scrie:ai scris cu google translate cumva?

Ok am crezut ca a ajuns monopol si pe acesta piata doar studiorile mari si cei care sunt deja in piata mai fac bani.Am auzit ca este o criza de modele, o preconceptie negativa si asociere cu prostitutia, De aceea am intrebat cat castiga un o fata incepatoare ,baiat, cuplu, cuplu baiat-baiat si fata-fata.Nord scrie:Nu se merita , nu se castiga , toata lumea de aici face tot din pasiune ! - Asta e raspunsul meu ....
.... sau poti sa citesti/gasesti tot ceea ce te intereseaza aici pe forum , foloseste cu incredere functia de cautare !
Multa bafta !

Multumesc foarte mult ma sa mai citesc forum-ul si cred ca am sa mai pun un post am sa intreb pe Ionut (SAD^^EYES parca) sa imi recomande pe cineva care ma mai poate sfatui.Jobs4Adults scrie:Sal.
DanyC, normal ca greii industriei isi vor lua partea leului din piata oricand, insa asta nu trebuie sa sperie pe nimeni sa isi incerce norocul ca incepator...Cea mai mare greseala pe care vad ca o fac unii incepatori e sa vorbeasca de "investitii" or sa se arunce la "mare"...Da, daca tu cunosti bine un domeniu, iti permiti sa te risti cu investitii, dar daca esti incepator si stii putine despre videochat, incepe cu pasi mici: inchiriaza o garsoniera sau un apt normal cu maxim 2 camere si 2 laptopuri, si incepe cu anunturi la ziar, la universitati in special si cauta 2-4-6 modele, fa-ti niste conturi pe 2-3 situri mari de videochat pe care sa le inveti cat mai bine si INCEPE....Exeperimenteaza...incearca sa inveti cat mai multe in domeniu, pe forumuri ai multa informatie si...daca esti insistent, in cateva luni sau ani, ajungi si pe profit...
Bafta!