Buna Mireya,mireya_sb scrie:Anul trecut am gasit cateva video-uri inregistrate in pvt. M-am ambalat rau si am facut plangere exact cu a explicat Glamour aici ( pe aceasta cale ii multumesc). In urma plangerii video-ul a fost eliminat, doar ca aseara mi-a intrat un regular in pvt sa-mi aduca la cunostinta ca am destul de multe inregistrari ( lucru de care nu-mi pasa) . Partea cea mai rea esta ca la o simpla cautare pe google a Nick-ului meu nu apar doar video-urile inregistrate ci de asemenea apare si plangerea pe care eu am facut-o unde oricine poate vedea informatiile personale care ar fi trebuit sa fie confidentiale. Treaba asta ma termina nervos si sincer nu mai stiu ce sa fac, am trimis mesaje atat la site-ul in cauza cat si la Google , nici un rezultat pana acum.
Daca cineva s-a mai confruntat cu aceasta situatie il/ o rog sa-mi spuna ce as mai putea face, trebuie sa existe o cale sa pot sterge plagerea aia , nu pot sa accept ca orice membru imi poate vedea numele real....etc.
In tot acest timp au fost multe persoane care s-au folosit de informatiile din acest topic unele chiar m-au contactat in legatura cu procesul de inlaturare a anumitor videouri, asa ca am fost cum se spune la curent cu multe astfel de situatii.
Este primul caz de acest gen de care am auzit, mi se pare absurd.. asa este, chiar nu inteleg cum de sa intamplat acest lucru.
Intrebarea este: ai trimis cererea pe email sau ai folosit un formular din website?
Cu siguranta se poate rezolva dar trebuie sa ai un pic de rabdare.