Ajutor model videochat

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Ellen
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna seara tuturor !

Fac videochat de aproximativ 7 luni . Am stat doar pe Livejasmin pana acum 4 luni . De curand am aflat de Myfreecams si de Chaturbate.

Evident , mi-am facut cont si pe ele ... Toate bune si frumoase .
Problema e urmatoarea.

De ce nu pot sa fac mai mult de 200 $ /luna (asta insemnand Livejasmin + MFC + Chaturbate in acelasi timp) ?
Nu inteleg , totul e super .. Camera / lumina / pozitia ... Nu inteleg.

Ma puteti ajuta cu un sfat ?

TIn sa precizez , nu stau ca un "stalp" ci chiar ma misc/dansez , vorbesc la camera ....
SoulCams Models Studios wanted
LTVstudio
User Junior
User Junior

Buna!

Chiar daca la partea tehnica stai bine trebuie sa fii atenta si la celelalte detalii: decor, pozitia ta in camera, atitudine, outfit, make-up, program (stabil sper :D). Daca ai pc, lumini si net excelente...foarte bine, dar nu e conditia principala pentru a face bani. Vezi ca e totul ok si nu merge? Esti sigura ca e perfect sau mai merge schimbat cate ceva/imbunatatit? Videochat-ul e ca reteta de chec, daca pui destula faina nu se lasa cand il scoti din cuptor.

Have fun and make money!
LolaHighClass
User Junior
User Junior

Buna,

Din punctul meu de vedere cele 3 site-uri mentionate de tine nu merg impreuna. Zici ca ai 7 luni vechime pe domeniu. Care erau incasarile tale in primele 4 luni cat lucrai doar pe LiveJasmin?

De asemenea important pentru a ajunge un model peste mediu, este si limba engleza, de la bine in sus.
Conteaza foarte mult atitudinea si modul de a vorbi cu ei, combinate. Nu doar atitudine separata. Asta nu inteleg marea majoritate a modelelor. Daca tu pur si simplu dansezi, te simti bine, dar cand vine vorba de o discutie te pierzi, aici este de fapt buba.

Ofera te rog mai multe detalii despre ce faci pe camera pentru a iti putea oferi ceva sfaturi.

O zi faina!

Alexandra.
Ellen

LolaHighClass scrie:Buna,

Din punctul meu de vedere cele 3 site-uri mentionate de tine nu merg impreuna. Zici ca ai 7 luni vechime pe domeniu. Care erau incasarile tale in primele 4 luni cat lucrai doar pe LiveJasmin?

De asemenea important pentru a ajunge un model peste mediu, este si limba engleza, de la bine in sus.
Conteaza foarte mult atitudinea si modul de a vorbi cu ei, combinate. Nu doar atitudine separata. Asta nu inteleg marea majoritate a modelelor. Daca tu pur si simplu dansezi, te simti bine, dar cand vine vorba de o discutie te pierzi, aici este de fapt buba.

Ofera te rog mai multe detalii despre ce faci pe camera pentru a iti putea oferi ceva sfaturi.

O zi faina!

Alexandra.
Buna,
In primele 4 luni , cand eram DOAR pe lj , faceam undeva la 200$ luna (adica 100$ pe perioada).
Fiind la inceput , nu aveam experienta si nu am avut nici pe nimeni care sa ma sfatuiasca ce sa fac.
Norocul meu era cu , clientii vechi . La inceput eu am fost la Hot Firt , dar dupa ce s-au schimbat regulile, m-am mutat la Girls.
Aici mia fost foarte greu pentru ca nu aveam experienta necesara. Am zis sa incerc sa fac si pe alte siteuri si asa am ajuns pe MFC.
Cred ca am avut noroc pentru ca am dat peste 2 clienti (foarte fideli) . In rest , si acolo scartaie.
Eu stiu ca problama mea este ca nu am avut un program constant .
Din ce am citit pe acest forum am observat ca este foarte important sa stau macar 7-8 ore , 5 zile din 7.
Cred ca atitudinea mea e destul de buna , iar cat despre limba engleza e de la foarte bine in sus.
In ultimul timp am inceput sa vobesc , cat mai mult in free (vocal + scris) , inainte doar scriam si rar mai scoteam 2-3 vorbe.
Imi place sa fiu asa cum sunt eu .

Cat despre banii pe care ii scot lunar in momentul de fata .. Ajung undeva la 400$/luna (200 perioada / MFC + LJ )
trompi
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

ellen daca nu ai experienta de ce nu incerci un studio? nu oricine poate face performanta din start de acasa, sunt atatea lucruri tehnice dar si de abordare a clientilor pe care tu nu le stii si un studio te-ar putea ajuta!eu una nu as mai pierde timpul cu intrebari si strofocari inutile....
livejasmin e un site caruia ar trebui sa-i acorzi atentie exclusiva!
in privinta mfc nu e un site pt modele incepatoare plsu ca trbeuei s aai un profil brici, sunt modele acre platesc si 500 dolari pe un singuir profil customizat pe mfc....
ai poze profesionale pe livejasmin? ai activat optiunile lor selection etc etc?
dulcika parca a inceput de acasa pe livejasmin si ii merge f bine, dar ea acorda atentie doa rlivejasmin plus a urmat sfaturile lui alexis este un topic despre livejasmin cauta-l pe forum si urmeaza instructiunile
nu t epierde cu o suta de siteuri eu personal nu pot face fata nici la doua!
Ellen

@trompi.

NU vreau sa ma duc la un studio .
Stiu ca pot sa fac si de acasa .
Pentru mine este mult mai comod si sunt dispusa sa invat si singura tot ceea ce tine de VDC.
O sa caut acel post de care ai spus .
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Trompi,postul a fost scris de Ionut -Sad Eyes ,sa nu incurcam borcanele.

On topic-daca engleza ta este peste mediu si nu esti statuie inseamna ca altceva este complet gresit,scuza-ma dar cei 400 pe luna nu se pot numi bani din vchat,sunt un fel de nimic.
Daca-ti doresti bani cu adevarat urmeaza macar 90% din urmatoarele lucruri:
Coafor minim 1 data pe saptamana.
Machiaj cat de cat profi zilnic,cumpara produse bune gen mac,makeup forever,etc si sunt zeci de tutoriale pe net unde inveti sa-ti pui si par unde nu ai daca vrei,totul este sa vrei.
Program minim 8 ore zilnic 7 zile din 7 sau macar 13 zile la perioada,preferabil alternant noapte/ zi ,saptamanal sau numai zi/noapte aceasi ora aproximativa ,ideal ar fi 10 ore dar macar 8,cel putin in primele 3-4 luni.
Cumpara-ti lenjerii noi de cel putin 2 ori pe luna ,minim 3.
Poze profesionale macar odata la 3 luni ,poti face 2-3 seturi,ideal ar fi mai des.
Daca nu poti face astea,mergi la un studio care te poate ajuta,sunt siteurile pline de fete care nu fac bani ,doar din ambitia de a nu-i imparti,mai bine imparti 2,3-5 mii decat sa iei 400.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
trompi
VIP
VIP

yep poca sad eyes lol
si da coafura brici, pt machiaj fain nu mai zic d emanichiura!!!
in privinat lenjeriei incearca ceva mai rafinat, eu personal nu sutn fana a produselor chinezesti, sutn ieftine, proaste si la camera se vede!parca sunt toale luate din obor!
Daca ai o pereche de ciorapi imediat ce se rup ia-ti alta, nimic nu e mai urat decat sa vezi tipa care danseaza cu ciorapii rupti, dau impresia aia de ieftin!
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Repede trimiteti voi fata la studio, nu va mai saturati! Cate fete mai vrei sa strangi trompi la tine in studio?! Face si fata 400 para acolo si voi si din astia vreti juma. Lasati-o sa invete sa se ridice si ea nu sa imparta totul cu voi. Anul asta 400 la anul poate 500 etc dar sunt ai ei, nu imparte cu voi disperatilor.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Ellen

Va multumesc mult de sfaturi. Problema cea mai mare este timpul. Facand de acasa imi permiteam sa i-au si pauze. Ideea e ca am avut si niste probleme cu stomacul si am lipsit. Nu am facut niciodata constant 7/7 sau sa stau 8 -9 ore deci presupun ca e cel mai mare lips. Cat despre lenjerie intima cred ca o sa ajung sa fac si colectie. Nu pot purta orice fel de lenjerie intima pentru ca trebuie sa ma si avantajeze, atat ca model cat si culoare :D. Manichiura nu-mi face probleme ci din contra am manutele admirate :D . La coafor nu ma prezint doar ca sa ma tund pentru ca am parul foarte moale si drept si nu-mi sta de niciun fel :D dar ma descurc. Cat despre machiaj deobicei folosesc un eyeliner ,rimel s.a.

O sa iau in considerare sfaturile primite. In primul rand o sa stau cel putin 10/15 zile ,cate 9-10 ore si o sa stau doar pe Lj. Este primul site pe care am facut si cred ca o sa raman la el. Intradevar mfc si lj nu se impaca deloc. Eu una la mfc ma axam doar pe pvt si acolo in general trebuie sa oferi si ceva in free.

O sa va tin la curent. Dupa tot ce am citit pe acest forum ,cu siguranta lucrurile vor merge spre bine :D
Ideea e ca nu-mi doresc sa lucrez la studio si daca se poate si de acasa ,de ce nu? Este mai greu pentru ca nu stii,nu ai pe nimeni care sa te invete dar ceea ce faceti voi cu acest forum este mai mult decat bine :D . Vointa si perseverenta.
trompi
VIP
VIP

ellen spor la munca loc este pentru toata lumea sa stii, e vorba de banii pe care o sa -i faci ca asa fiecare isi poate permite un pc si o conexiune la internet cum zicea poca sunt destule fete onlien care nu fac bani, ideea e sa gasesti stilul care ti se potriveste cel mai bine si sa nu-ti lipseasca ambitia...
Nu fac nici o aluzie la tine, dar personal ma umplu de nervi cand vad ca in fiecare zi tot mai apare cate un post nou de genul ajutooor nu fac bani sau se mai pot face bani din chat sau ce siteuri mai merg ....
Faza cu ajutor nu fac bani vine indeosebi de la noua generatie de putze care de abia au terminat liceul si au auzit si ele ca se face de acasa si se mandresc ca sunt independente si apoi vin sa planga aici ca oare de ce nu le merge....Daca tot incercati de acasa macar s aincercati cu cap; luati frumusel cititi ca aveti o groaza d einformatii!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”