As dori sa stiu si eu unde este mai bine sa scot o suma mai mare de bani de pe payoneer. in jur de 1500$ si mi-e frica sa nu imi ia vrun comision foarte mare.
Va rog ajutati-ma si pe mine! ( un sfat ceva)
Multumesc! :mrgreen:

Payoneer - retragere ATM
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
mergi la un ofice ing si cauta bancomatul ala pe care are fanta mare,in care se pot face si depuneri,ii poti scoate pe toti dintr-o tranzactie,comisionul e 2.75 usd.calculezi uds la cursul oficial -10 banuti-3 usd pentru comison:)

- edysexyboy92
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ok. mersi  

alte sfaturi?

alte sfaturi?
Salut !
Eu scot de la Banca Romaneasca pentru ca din cate am vazut (sau ma insel) au cel mai bun curs la DOLAR ,ceea ce ne si intereseaza. Si da ,iti ia undeva la 2-3 dolari la retragere ,nu e mare lucru.
Maxim stiu ca poti scoate 2500 $ pe zi . Daca vrei sa ii scoti direct in dolari ,eu am fost la ghiseu la BRD si in 10 min am scos in dolari dar mi se pare ca mi-au luat MULT ,ma pierdusem in calcule ...

Eu scot de la Banca Romaneasca pentru ca din cate am vazut (sau ma insel) au cel mai bun curs la DOLAR ,ceea ce ne si intereseaza. Si da ,iti ia undeva la 2-3 dolari la retragere ,nu e mare lucru.
Maxim stiu ca poti scoate 2500 $ pe zi . Daca vrei sa ii scoti direct in dolari ,eu am fost la ghiseu la BRD si in 10 min am scos in dolari dar mi se pare ca mi-au luat MULT ,ma pierdusem in calcule ...
- edysexyboy92
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
2-3$ la retragere, dar ce comision ia?