va cer ajutorul pt ca simt ca mi-am epuizat toate resursele de a mai face ceva, pierd nopti instaland si dezinstaland versiuni vechi de chrome sau mozilla si flash playere in speranta ca ma pot vedea fluid in camera. cu noile versiuni de chrome , mozilla si flash ma vad incredibil de in reluare , procesorul urca in 100% si ingreuneaza automat si performanta calculatorului in general. imi merge bine doar cu o versiune veche de chrome si de flash dar acea versiune veche nu ma lasa sa stau pe xl in show new spre exemplu. nu vreau sa ma multumesc cu ideea ca trebuie sa lucrez doar de pe o versiune f veche pt ca fac tot posibilul sa am un net excelent (38 upload pe budapesta cu toate 7 siteuri deschise), mi-am pus 8 GB ram, am mai adaugat un ventilator, calculatorul in sine are componente bune zic eu , cu toate ca nu ma pricep bine la partea tehnica (processor intel(r) core (tm) i3 cpu, 540@ 3.07 ghz, RAM 8gb, windows 8, 64 bit). Il curat de praf o data la doua luni, si mergea asa si pe windows 7, si cu praf si fara. Stiu ca poate o sa-mi spuneti ca sunt atatea posturi unde se mai discuta despre chestiile astea dar chiar nu ma pricep la partea tehnica sa imi pot da seama ce trebuie sa fac eu in cazul meu, doar la modul superficial... in rest am incercat sa aplic cam tot ce am reusit sa vad prin arhiva forumului, dar fara prea mult succes in cazul meu.
Stau pe 7 siteuri incluzand justcamit. cu versiunea veche de chrome imi urca procesorul in 70% cu toate cele 7 siteuri (chrome vreo 30-40%, justcam vreo 20%, verysoft 10% si restul youtube, mess sau ce mai am descshis), cu versiuni noi de chrome sau oricare versiune de mozilla imi ia pe un singur site deschis 30-40% cpu deci imposibil sa mai deschid restul.
Ma gandesc sa revin iar la windows 7 dar sunt sigura ca face la fel , pt ca la fel facea si inainte. deci nu stiu daca sa dau vina pe windows 8, chiar nu inteleg unde poate fi problema. antivirus windows defender activat sau nu nu face nicio diferenta in cpu. va rog din suflet sa ma ajutati ca simt ca-mi pierd mintile. trebuie sa schimb placa video, alt procesor , nu stiu, dati-mi o idee ceva , cine se pricepe sau a trecut prin asa ceva. va multumesc enorm pt orice raspuns sau raza de speranta