Panasonic HCV 720 instalare
stru
Ti-am dat PM cu nr. meu de tel., vroiam sa intru cu teamviewer-ul la tine, ca sigur nu faci ceva cum trebuie. Ori nu alegi sandardul PAL, e ceva ce nu setezi bine.
Daca nu poti deschide PM-ul, e din cauza lipsei de posturi, in cazul asta gasesti nr. de tel. la "oferte - cereri de munca".
Ti-am dat PM cu nr. meu de tel., vroiam sa intru cu teamviewer-ul la tine, ca sigur nu faci ceva cum trebuie. Ori nu alegi sandardul PAL, e ceva ce nu setezi bine.
Daca nu poti deschide PM-ul, e din cauza lipsei de posturi, in cazul asta gasesti nr. de tel. la "oferte - cereri de munca".
-
crissypissy
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Bravo! Super! Ai rezolvat si cu telecomanda?
Sal , eu din pacate nu am reusit sa-mi iau un AVerMedia Live Gamer HD si a trebuit sa ma aleg cu AVerMedia DarkCrystal HD Capture SDK ... acum marea problema e ca nu reusesc sa primesc imagine decat pe 1920 x 1080 ( pe 1280 x 720 am imaginea verde ) si cel mai grav e ca scot doar 25 fps
Daca are cineva vreo idee si ma poate ajuta ar fi foarte bine venit / venita
Daca are cineva vreo idee si ma poate ajuta ar fi foarte bine venit / venita
Ura , am reusit sa pun si eu mana pe o placa de captura Live Gamer HD .. dar cum fericirea nu tine mult acum ma lovesc de aceeasi problema ca a lui stru , am vreo sansa sa-mi spuna si mie careva ce-i de facut ?
ca din cate vad s-a rezolvat la stru