Reinstalare Webcamsplitter
- adina29
- User Activ

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
A trebuit sa rinstalez Win7 dupa 3 ani de functionare si m-am lovit de o problema. Desi am urmat intocmai pasii de pe situl lor imi da ca versiunea mea e neinregistrata. Le-am trimis mesaj aseara insa vor raspunde in 48 de ore. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o parare despre cum ar trbui sa procedez.
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Cei de la Webcamsplitter au modificat metoda de activare a softului, de aceea softul acum apare neinregistrat.
Trebuie sa ai un pic grija sa nu incalci urmatoarele cerinte pentru ca te poti trezi cu licenta banata:
Spor acolo
Trebuie sa ai un pic grija sa nu incalci urmatoarele cerinte pentru ca te poti trezi cu licenta banata:
Citeste mai pe larg aici: http://very-soft.com/supportThe following two limitation are described in the EULA:
- a short term limitation, 5 days (a. in specified time period one license cannot be used on two computers simultaneously straight after being purchased; b. do not change computer until this time period ends from moment of previous successful Registration Key request);
- long term limitation, 6 months (in specified time period more than two changes of computer cannot be performed for one purchased license)
Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
- adina29
- User Activ

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nu este cazul de a incalca acei termeni: licenta mea a fost activata in ian 2011 si nu am facut absolut nici o modificare la calculator, ba chiar la instalare am pastrat si acelasi nume al pc-ului. Pur si simplu nu imi da nici un mesaj de eroare ci doar apare versiunea ca fiind neinregistrata