exemplul dat de tine e foarte bun sad si intr-adevar e poate printre singurele acre au poze d eprofi eu apreciez in mod particular modelele care muncesc ori fata asta fie ploaie fie ninsoare ea e acolo online, tot timpul aranjata, tot timpul machiata rujata zici ca e scoasa din cutie, are o rabdare de fier asa ca toata stima pentru ea...eu am cu totul alt gen ca stil de abordare a clientilor dar acum discutam d epoze nu de stiluri ...ceea ce ma surprinde este ca un model de rangul ei care mizeaza mult pe promovare si pe imaginea fizica nu are inca o galerie de filmulete video, ca vorba aia ar aduce un ban in plus, ar promova-o si mai mult
La cat timp schimbati pozele?
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
doooh meric pt sfaturi poca  

exemplul dat de tine e foarte bun sad si intr-adevar e poate printre singurele acre au poze d eprofi eu apreciez in mod particular modelele care muncesc ori fata asta fie ploaie fie ninsoare ea e acolo online, tot timpul aranjata, tot timpul machiata rujata zici ca e scoasa din cutie, are o rabdare de fier asa ca toata stima pentru ea...eu am cu totul alt gen ca stil de abordare a clientilor dar acum discutam d epoze nu de stiluri ...ceea ce ma surprinde este ca un model de rangul ei care mizeaza mult pe promovare si pe imaginea fizica nu are inca o galerie de filmulete video, ca vorba aia ar aduce un ban in plus, ar promova-o si mai mult

- SAD^^EYES
- Administrator 
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Omul cat traieste invatatrompi scrie:doooh meric pt sfaturi poca
Vorbind din perspectiva unui model, am cateva prietene care stiu de Adrian - Glamour Foto, de pe acest site si chiar daca toata lumea il lauda si se stie deja ca este un adevarat profesionist in tot ceea ce face, lor le este teama sa apeleze la el din cauza ca ar putea fi descoperite, nu stiu ce s-ar putea intampla cu pozele lor dupa aceea si alte idei de acest gen, sincer care duc usor spre paranoia... ca mai repede te descopera vecinul de bloc pe livejasmin decat sa posteze Adrain pozele pe nu stiu unde. Eu chiar le-am explicat ca nu ar mai avea atatea reviewuri pozitive aici daca ar incalca cu ceva confidentialitatea modelelor. Asta este doar ca sa va explic de ce multe fete nu apeleaza la un fotograf profesionist si prefera sa isi faca singure poze. Eu as apela, ma gandesc serios la asta. Mult succes Adrian, am vazut poze facute de tine pe site-uri, le recunosc dupa cum sunt facute si sunt super!!!!

Si eu lucrez pe site frantuzesc si desi ma gandesc de vreun an cred sa-mi fac poze profi ,nu am reusit ,cred ca din cauza delasarii in primul rand dar si din cauza faptului ca ma gandesc unde sa le fac ,gasirea unui fotograf in care sa am incredere,dar oricum nu e asta problema cea mai grava ,delasarea ramane pe primul loc.
Revenind la subiect ,pentru ca vorbim de cat de des la schimbam si nu daca sunt profi sau nu ,eu una nu le schimb ,le las si pe alea vechi ,doar ca din cand in cand mai adaug cateva pe langa cele pe care le am deja.Si vreau sa zic ca desi s-ar considera ca pe site urile frantuzesti nu s-ar tine cont de albumul foto sau in fine nu la fel de mult ca pe cele americane ,am avut surpriza sa vina multi membri sa- mi spuna ca au vazut pozele noi si ca sunt faine sau nu ,chiar daca nu apar cu vestimentatii noi in ele ,ci haine cu care ei ma vazusera deja . Deci toti se uita si consider dupa reactille lor ca apreciaza pozele noi .Deasemeni vad si multe fete ,de la studiouri dar si din cele care lucreaza de acasa ,care au super poze ,super locatii si cand intri sa le vezi ele mananca seminte in pozitie turceasca ,nearanjate ,atitudine nu ,nimic si nu e doar un mod de a spune ,chiar mananca :lol: Stau si ma intreb in cazurile de genul conteaza pozele profi ?? Se merita efortul unora sa faca aceste poze ?
Concluzia pe care o trag e ca actualizarea pozelor ,schimbarea lor ,adaugarea de poze noi fie ele profi sau nu , e importanta,ajuta modelul sa-si exprime interesul pentru clienti ,sa vada ei ca iti pasa de imaginea ta ,ca te implici , dar asta doar in cazul in care si modelul isi da interesul sa arate ca poate fi si live ca in pozele alea .Degeaba o pui pe mademoiselle sa stea ca o printesa la poze daca atunci cand e online tot ca o carpa sta si reactioneaza ! :lol:

Revenind la subiect ,pentru ca vorbim de cat de des la schimbam si nu daca sunt profi sau nu ,eu una nu le schimb ,le las si pe alea vechi ,doar ca din cand in cand mai adaug cateva pe langa cele pe care le am deja.Si vreau sa zic ca desi s-ar considera ca pe site urile frantuzesti nu s-ar tine cont de albumul foto sau in fine nu la fel de mult ca pe cele americane ,am avut surpriza sa vina multi membri sa- mi spuna ca au vazut pozele noi si ca sunt faine sau nu ,chiar daca nu apar cu vestimentatii noi in ele ,ci haine cu care ei ma vazusera deja . Deci toti se uita si consider dupa reactille lor ca apreciaza pozele noi .Deasemeni vad si multe fete ,de la studiouri dar si din cele care lucreaza de acasa ,care au super poze ,super locatii si cand intri sa le vezi ele mananca seminte in pozitie turceasca ,nearanjate ,atitudine nu ,nimic si nu e doar un mod de a spune ,chiar mananca :lol: Stau si ma intreb in cazurile de genul conteaza pozele profi ?? Se merita efortul unora sa faca aceste poze ?
Concluzia pe care o trag e ca actualizarea pozelor ,schimbarea lor ,adaugarea de poze noi fie ele profi sau nu , e importanta,ajuta modelul sa-si exprime interesul pentru clienti ,sa vada ei ca iti pasa de imaginea ta ,ca te implici , dar asta doar in cazul in care si modelul isi da interesul sa arate ca poate fi si live ca in pozele alea .Degeaba o pui pe mademoiselle sa stea ca o printesa la poze daca atunci cand e online tot ca o carpa sta si reactioneaza ! :lol:
Suntem ceea ce gandim!
						- Adrian
- Moderator 
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Trompi locomotiva si anume Livejasmin sa miscat in directia asta de ceva timp cu siguranta acest lucru nu o sa ramana neobservat si concurenta e posibil sa ia masuri in aceasta privinta. Streamate deja a facut acest lucru pozele modelelor se vad mari inainte erau ca thumbnails, este posibil ca si restul siteurilor sa se alinieze, de amintit este MFC care lista pozele destul de mari si acolo modelele bune aveau galerii nene nu gluma, Sa nu uitam CC-ul si concursurile pentru craciun / velentines etc etctrompi scrie:adrian eu pe siteurile frnatuzesti o spun din experienta mea adica na poate la mien merge asa dar chair daca ma exclud pe mine daca ma uit la modelele de pe primele doua linii nu stiu cate au poze de profi
Totodata concurenta de pe siteuri te impinge ca vrei ca nu vrei in aceasta directie, este un job in care implicarea inseamna de cele mai multe ori castiguri mai mari si datorita concurentei trebuie sa iesi in evidenta intr-un fel sau altul comparativ cu celelalte modele de pe site.
Important este sa faci pasul inainte sa fie prea tarziu inainte ca modelul sa alunece in partea nepotrivita.
Multumesc asteptam mai multe voturi ca acest articol / pool sa poate fi luat in serios.dulcyka_sexy scrie:gata adrian am votat...sa fie cu noroc.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
						- Adrian
- Moderator 
On topic
Ca vorbim de siteuri franceze ca vorbim de siteuri americane, din uk ungaria etc etc la cat timp credeti ca este indicat sa mai adaugati ceva in galerie o schimbare minora sau majora?
Si foarte important de ce? care este motivul pentru care faci asa si nu faci altfel?
Sunt zeci de studiouri asteptam si parerea lor
Trompi ai mingea la fileu de doua ori odata de catre Sad si a doua oara de catre angeline 

Ca vorbim de siteuri franceze ca vorbim de siteuri americane, din uk ungaria etc etc la cat timp credeti ca este indicat sa mai adaugati ceva in galerie o schimbare minora sau majora?
Si foarte important de ce? care este motivul pentru care faci asa si nu faci altfel?
Sunt zeci de studiouri asteptam si parerea lor
Trompi ai mingea la fileu de doua ori odata de catre Sad si a doua oara de catre angeline
P.S. Multumesc mult pentru apreciere si vorbele frumoase, poca, adelina, dulcyk evit sa raspund pentru ca nu vreau ca acest topic sa devieze.Si vreau sa zic ca desi s-ar considera ca pe site urile frantuzesti nu s-ar tine cont de albumul foto sau in fine nu la fel de mult ca pe cele americane ,am avut surpriza sa vina multi membri sa- mi spuna ca au vazut pozele noi si ca sunt faine
						- dulcyka_sexy
- User Avansat 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Adrian
- Moderator 
Ti-am trimis pm, scuze dar nu vroiam sa devieze prea mult discutia,dulcyka_sexy scrie:e ok adrian, nu te deranja prea mult...in caz ca cineva are idei, poate imi da un pm ..exista si acea posibilitate... hugg all...
Inca astept sa vad reactii de la persoane vechi in domeniu
						- VipStudio
- Been thanked: 0
Ideal pentru noi ar fi ca modelele sa aiba poze noi la fiecare 2 luni.
Mi se pare cea mai benefica abordare.
Un model intotdeauna trebuie sa vina cu ceva nou, nu numai cu poze. Membrii sunt pana la urma barbati.
Cand pozele sunt profi, de revista, ei nu se satura niciodata. Si vor mai mult, vor diferit, etc.

Mi se pare cea mai benefica abordare.
Un model intotdeauna trebuie sa vina cu ceva nou, nu numai cu poze. Membrii sunt pana la urma barbati.
Cand pozele sunt profi, de revista, ei nu se satura niciodata. Si vor mai mult, vor diferit, etc.
Insista!Regulile din jasmin sunt interpretate functie de berbecul care este la butoane...a respins,incearca peste 3-4 ore si tot asa,pana le vezi la profil.Bafta!mireya_sb scrie:Eu nu stiu ce sa mai cred........citesc ca alte fete isi fac poze prin parcuri sau alte locatii.......Eu mi-am adaugat la profil ( pe jasmin) 2-3 poze facute in locatii diferite, pe plaja si intr-un restaurant.....nu se vedea nimeni, doar eu si decorul.....mi-au fost respinse pe motiv ca sunt prea explicite. Am intrebat suportu si mi-a spus ca ideal ar fi ca pozele sa fie facute in casa . Bun am facut poze in casa, una in care sunt doar un maieut si bikini, mi-a fost respinsa pe motiv ca prea arat din goliciune, lol. Pai cum mama masii !!!!!! Vad gramada de poze de profil cu sanii goi..........deci sanii goi nu sunt goliciune dar cei acoperiti da......pffffff. Calitatea pozelor era buna, nu de nota 10 dar de 8 da. Pozele sunt aceeasi marime, unele sunt acceptate , altele nu......
Bafta acolo
- AlexandraGeorgia
- VIP 
- Been thanked: 2 times
Adrian, te trag de ciuf !
Te repeți cu pool ăsta și tot aștept întâlnirea aia, poate mă scoți la piscină ( pool ) sau la biliard ( tot pool). Îmi pare că mă amăgești cu un simplu sondaj ( poll ).
Te rog să nu dai replay, ci reply !
Nah, că fusei rea și pe ziua de azi.
P.S. - cocoșeii sunt ok !

Te repeți cu pool ăsta și tot aștept întâlnirea aia, poate mă scoți la piscină ( pool ) sau la biliard ( tot pool). Îmi pare că mă amăgești cu un simplu sondaj ( poll ).
Te rog să nu dai replay, ci reply !
Nah, că fusei rea și pe ziua de azi.
P.S. - cocoșeii sunt ok !
Business Woman of The Year Winner BucharestSummit Awards 2017-2018
YNOT 2015-2016-2017 Businesswoman of the Year Nominee
XBIZ 2016-2017 - Live Cam Model of the Year Nominee
AVN 2017 - Best Solo Girl Website Nominee
AVN 2016-2017- Favorite Cam Girl Nominee
http://domsociety.ro
						YNOT 2015-2016-2017 Businesswoman of the Year Nominee
XBIZ 2016-2017 - Live Cam Model of the Year Nominee
AVN 2017 - Best Solo Girl Website Nominee