Se mai pot face conturi pe naked.com
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- 
				smart-studio
- User Junior 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
http://models.naked.com/en/register-model/ iti bagi adresa de mail si vezi singura daca se mai pot face sau nu 

Deja am incercat si nu s-a putut, am intrebat sa vad daca e la fel ptr toate lumea sau sunt eu ciumata, puteai sa raspunzi da sau nu sau si mai bine..deloc. Banuiesc ca forumul ptr asta e creat sa comunicam, sa ne ajutam sa ne informam reciproc..nu sa ne dam replici de "jmecher" roman

- StudioMgs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Buna seara,din ce stiu eu da se mai fac...azi am primit mail de la naked k mi-au aprobat 50 de modele...ciudat ptr ca eu am renuntat sa colaborez de 2 ani...recent un prieten am vazut cu okii mei a avut saracu o perioada cu 1500$ si charge back de 1600$....Kim face cartile  )
)

Conturi pentru modele internationale se fac decat in lunile feb si august. Site-ul merge foarte bine eu lucrez ca si model independent pe site de un an si ceva, sunt ff seriosi, dupa parerea mea e unul dintre cele mai bune site-uri

Sincer, eu sunt foarte multumit. Nu am avut probleme cu charge-backurile decat in cazul unor fraude voite facute de modele. Banii se fac, pentru cine are chef de munca. Conturile, la fel pentru cine stie cum sa puna problema.
Bafta!

Bafta!