tehnologia  evolueaza, asa ca probabil niste  membri  satui de   FAKE-uri isi planifica un nou  enjoyment sau poate "razbunarea"  :lol: 
http://www.dcnews.ro/2013/07/vibratorul ... one-video/
sigur, poate  nu va  functiona  din primele incercari, insa cu siguranta  ca nu se  vor lasa pana nu-si  vor  perfectiona ideea.
deja puteti sa incepeti sa va ganditi la  contracararea acestei lovituri, la un  contra-software care sa-i dea lui impresia  ca "merge" desi ...sta. 
avem tema pentru acasa.

In curand, adio FAKE-uri
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- 
				andromaca_mulge_vaca
- VIP 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 17 times
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
						Performerul este seful in camera. Pur si simplu poate sa refuze sa foloseasca asa ceva atunci cand nu are chef, sau poate alege sa nu isi cumpere un asemenea vibrator. Daca sinulatorul nu a avut succesul scontat in urma cu multi ani, nu vad de ce asa ceva ar avea o alta soarta. 
Plus ca:
Prin bluetooth nu are cum sa se faca conexiunea decat daca membrul este foarte aproape ca distanta de model.

Plus ca:
Cod: Selectaţi tot
Vibease se sincronizează cu smartphone-ul prin conexiune Bluetooth- fetish
- VIP 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ehee vrabia malai viseaza si labarul o labaa reala , pai daca el  e onanist inascut , si habar nu are de anatomie , nu stie ce e un clitoris nu stie ce   e un orgasm ca inghite rahatul cu squirting ul cand anatomic vb nu exista un organ repsonsabil de squirting in organismul femeii , iar squirtingul nu e recunoscut de nici un medic ginecolog  , cand nu are habar cat de adanc lat patrat e un vagin , pai mare vrajeala o fi sa bagi didloul in cablu de date eh ?
sau prin sifonier si onanistul fericit sa fie in al 9 lea cer ca iaca -ta a ajuns si el sa tinga colul uterin :lol: :lol: :lol:
cred ei absurditati mai mari decat un amarat de vibrator trucat prin nu stiu ce , cred pt ca vor sa creada si imaginatia omului e mai puternica decat orice

sau prin sifonier si onanistul fericit sa fie in al 9 lea cer ca iaca -ta a ajuns si el sa tinga colul uterin :lol: :lol: :lol:
cred ei absurditati mai mari decat un amarat de vibrator trucat prin nu stiu ce , cred pt ca vor sa creada si imaginatia omului e mai puternica decat orice
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
						-Milton